Varaslesiäinen

Toukka voi kaivautua lahoon puuhun koteloitumaan. Messinkikuoriainen on melko harvinainen. Varaslesiäinen on nykyisin harvoin haitallinen. Kyseessä on Ptinus fur, varaslesiäinen, joka syö tähteitä ja joskus myös keittiön kaappien sisältöä. Yleensä ei ole ongelmaksi, mutta jos niitä on paljon, voi olla.

Aikuinen: 2-4 mm, kupera, pitkäjalkainen, tumma, siivissä vaaleita täpliä.

Insects from house and nature

Yleiskielinen nimi, varaslesiäinen. Ihmiskirppu ja yleisemmät eläinkirput. Lahko: Coleoptera Kovakuoriaiset Finnish. Heimo: Anobiidae Puunkaivajat Finnish. Vakkakuoriaisen tuhoamien elintarvikkeiden hävitys. Jauhojen ja elintarvikkeiden kylmäkäsittely.

Hyönteisetkään eivät ole vielä siirtyneet talven viettoon.

Kovakuoriaisten tunnistaminen ja torjunta

RedFox on Suomen suurin sanakirja. ACT=showpic&K=2&Pic=83&find=0. The white- marked spider beetle. Gene Wick, etva101 and 4 more. Laji oli ollut vieläpä Suomen ilmasto-olosuhteille epätyypillinen varaslesiäinen, joka oli kuiten- kin saatu hävitettyä rakennuksesta tuholaistorjujan avustuksella. Jos epäilet hyönteisongelmaa talossasi, tarkempia tietoja löytää kirjastosta tai netistä hakukoneella. Kuoriainen noin 4 mm, pitkäjalkainen, harmaanruskea, selässä kaksi vaale- aa poikkijuovaa. Muita sisätilojen kovakuoriaisia ovat varaslesiäinen, kätkölesiäinen, riesakuoriainen.

Mikäli pesä on talon rakenteissa. Näiden lisäksi tulevat lesiäiset: varaslesiäinen, kätkölesiäinen ja messinkikuoriainen. Nämä lajit elävät erilaisissa elintarvikkeissa, mausteissa. Lajeja: vyöihrakuoriainen, pilkkuturkiskuoriainen, ryijykuo- riainen, varaslesiäinen, tupajumi, viljapehkiäinen, litteämäi- hiäinen, vattukuoriainen, jauhopukki. Ensiksiksi tuli mieleen torakka, mutta koko ei täsmää. Voiskohan kyseessä olla kuitenkin varaslesiäinen. Kun Paperipala alkoi puolustaa itseään, saarelle. Tunnistettuja hyönteisiä olivat riisihärö, ihrakuoriainen, varaslesiäinen, iso pihtihäntä, museo- kuorlainen, keltavöisen turkiskuoriaisen toukka.

VARASLESIÄINEN JA MESSINKIKUORIAINEN.

Ryömivät hyönteiset tuhoeläiminä

Varaslesiäinen

Kovakuoriasia tavataan toisinaan myös asuntovieraina. Tällaisia kuoriaisia ovat esim. Syö eläinperäisiä tuotteita, elää talousjätteissä. Anthrenus museorum, Carpet Beetle larvae. Sukua Ptinus, melkeinpä uskaltaisin sanoa, että laji on Ptinus fur, varaslesiäinen.

LEIPÄ- JA TUPAKKAKUORIAINEN Elää mausteissa ja kiinteissä kuivaelin-tarvikkeissa. Syö pää- LEIPÄ – JA TUPAKKAKUORIAINEN. Contextual translation of "ladro" from Italian into Finnish. Examples translated by humans: varkaus, varaslesiäinen. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, veebilehe külastuse statistika kogumiseks ja.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies.