Vanhat kattomateriaalit

Uutta kattomateriaalia valittaessa tulee varmistaa myös kattorakenteiden ja. Vartti ja Tuplavarttilevytkin. Vanha kunnon varttikate asbestilla oli paras. Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.

Esimerkiksi teräskatto soveltuu. Usein isäeriste voidaan asentaa vanhan eristeen päälle.

Turvallinen bitumikatto vei voiton – perheen uusi koti saa rauhallisen

Vanhat kattomateriaalit

Tässä opinnäytetyössä selvitettiin ja tutkittiin vanhojen katemateriaalien eliniän jatkamista. Ehjä alusrakenne voidaan jättää paikoilleen ja hyväkuntoisen vanhan huovan päälle voidaan suoraan liimata uusi huopa. Annamme ohjeita ja neuvoja uuden katon rakentamiseen sekä autamme sinua korjaamaan ja huoltamaan vanhaa kattoa. Kukaan ei vaan näitä ratkaisuja kritisoinut, ja vintin pilasi ihan ammattilaisten oma ryhmä ja tää sisustussuunnittelija, joka "halusi säilyttää vanhaa ". On talossa korkea harjakatto, vanhat tiilet (40 luvulta on siinä). Rahaa ei ole kovin paljoa laittaa, vaan katto pitäisi uusia kyllä.

Kattomateriaali on voinut olla alun perin betonikattotiili, profiili- tai konesaumapeltikate tai.

Mistä on hyvä katto tehty?

Jos vanha kattohuopa on jätetty paikoilleen tasakattoa harjakatoksi. Omakotitalon omistaja Sotkamosta halusi vaihtaa vanhan varttikatteen. Kuuluuko vanhan katon purkaminen urakkaan? Jos kuuluu, niin mikä on entinen kattomateriaali? Uusitaanko sadevesijärjestelmät?

Jokaista kattoa pitää huoltaa aika ajoin kattomateriaalista riippumatta. Vanhaan Raaheen toivat porvarit kotimatkallaan Englannista "kaakeleita". Kattoa rakennettaessa on otettava huomioon muutakin kattomateriaalin lisäksi. Märkiä lehtiä liimautuu piharakennuksen vanhalle sementtitiilikatolle, mutta. Ollaan rakentamassa yläkertaa vanhaan hirsirunkoiseen omakotitaloon ja. Onko sinulla tietoa tai kokemusta kyseisistä kattomateriaaleista. Voit päättää, hankitko kattomateriaalit ja asennuksen yhdeltä toimittajalta vai ostatko materiaalit.

Vanha vedeneriste poistetaan 21. Kattoliitto ry on tehnyt töitä parempien kattojen puolesta vuosikymmenien ajan. Vanhan vedeneristeen päälle 21. Tärkeä työkalu tässä on ollut Toi- mivat Katot -julkaisu.

Tiilikaton pinnoitus Tiilikatto on erittäin kestävä kattomateriaali.

Vanhojen katemateriaalien eliniän jatkaminen pin

Usein näkee tiilikattoja jotka ovat yli 100 vuotta vanhoja. Tiili on myös kaunis katemateriaali mutta. Olipa kyseessä uudiskohde tai saneeraus, kattomateriaalin valinnassa. Kustannuksia syntyy lisäksi vanhan katon purkamisesta, vaikkakin. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan purkamisesta aina. Nykyaikaiset kattomateriaalit ovat pitkäikäisiä ja käytämme niistä vain parhaita. Tällöin vanhat kiinnikkeet joudutaan vaihtamaan uusiin tai kiristämään vanhoja.

Korjaus kattomateriaalin mukaan. Aikaisemmat kokemukset eri kattomateriaaleista saivat Marko Lähdesmäen. Vanha tiiliseinä nukkekodin pihamaalla. Kattolämmityksen asennus purkamatta vanhan katon päälle.

Sitten vain uusi kattomateriaali päälle, joka voi olla mitä vaan kovaa puuta vahvuudeltaan 16 mm.