Vanhanajan pihapelit

Vanhat pihapelit ovat hauska tapa viettää aikaa ulkona. Kokosimme 10 aikuisille ja lapsille käyvää leikkiä sääntöineen. Pihapelit ovat oiva tapa viettää aikaa ulkona ja niitä voi leikkiä monipuolisesti eri paikoissa. Monet pihapelit kestävät sukupolvelta toiselle, mutta osa vanhoista.

Kyllä nykyäänkin lapset tuntevat pihapelit.

Näyttöpäätteeltä nuotioiden ja tarinoiden ääreen

Vanhanajan pihapelit

Meidän pihalla iltaisin leikitään hyppyskää, kymmentätikkua,peiliä,konkkasta jne. Näin lapset oppivat vanhanajan leikit ja osaavat jatkossa pelata niitä myös keskenään. Twist-narujen kanssa hyppely on helppo. Suomen Luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piirin sivuilla on vanhan ajan mukavia pihapeli ja leikkiohjeita.

Piispanpuistossa leikittiin perinteisiä pihapelejä. Lapsia kiehtoivat vanhanajan keppihevoset siinä missä hiekkalaatikolla tapahtuma.

Pihapelit joista aikuinenkin tykkää

Vanhanajan pihapelit

Paljon helpompaa kuin tavallinen sulkis, Milla Häkkinen, 7, riemuitsee Sport Max -mailapelisettiä testatessaan. Milla hallitsee pelin nopeasti ja. Juhannus on hyvää aikaa testata klassisia pihaleikkejä koko perheen voimin. Tee valitus loukkaavasta kuvasta. Lisäksi tarjolla on omatoimisesti kokeiltavia pihapelejä kuten. Säänmukaiset liikunta-vaatteet, urheilujalkineet.

Esimerkiksi puiminen on vaatinut ennen monen ihmisen työpanoksen. Jos olet oikein touhukas, niin järjestäkää vaikka naapuruston kanssa vanhan ajan pihatalkoot tai puuhapäivä. Paistakaa makkaraa, haravoikaa. Meillä vanhan ajan pihapelit ovat arvossaan.

Olen kirjannut ylös asioita, jotka olivat hauskaa lapsuudessa. Niitä positiivisia kokemuksia ja tuntemuksia pyrimme. Mitä pihapelejä leikitte lapsena? Lukittu Onko Helsingissä missään vanhan ajan rautakauppaa?

Vanhanajan umpi "kumi" pallo, ei siis tyhjää täynnä vaan muovia täynnä!

oletko valmis varikkopysähdykseen?

Vanhanajan pihapelit

Ei puhkea, ei tarvitse täyttää ilmalla. Luontoliikuntasisältöisessä päivässä kannattaa suosia esimerkiksi erilaisia pihapelejä, vanhanajan ulkoleikkejä, uusia temppuiluja, haasteita, luovuutta vaativia. Lisäksi pihamaalla on arvan- sekä erilaisten tuotteiden myyntiä ja vanhan ajan pihapelejä. Vuosittain täällä käy vieraskirjan perusteella 150–200 ihmistä. Jos pihapelit kiinnostavat, voit nyt lainata liikuntavälinekassin kirjastosta.

Filed Under: Uutiset Tagged With: kirjasto, liikunta, liikuntavälinekassi, pihapelit. Kerho haluaa palauttaa vanhan ajan pihapelit kunniaan. Vanhan ajan markkinat taas Oulunsalossa. Kartanolla oli lapsille pihapelejä. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa. Elämme vanhan ajan ruukin elämää mukavien joukkuepelien muodossa. Mukavaa yhdessäoloa perinteisten pihapelien parissa:.

Lounaaksi nautimme vanhan ajan koululounaan: jokaisella oli mukanaan repussa mehu ja leipä, lisäksi tarjoiltiin. Hukka-Pallon toimesta torille tulee salibandykaukalo ja luvassa on myös vanhan ajan pihapelejä. Asiaa tuntevien ennusteiden mukaan. Alueella voitte viettää aikaa perheen kanssa esimerkiksi pihapelejä pelaillen ja Apajan talonpoikaisrakennuksiin.