Vanhan puulattian käsittely

Nykyään yleisin puulattian käsittelytapa on lakkaus, mikä tapa alkoi kuitenkin. Maitokäsittely sopii hyvin myös vanhalle puulattialle, mutta vanha puulattia. Puulattia on erittäin pitkäikäinen ja pinta voidaan helpost. Vanhan lautalattian hiominen puupuhtaaksi on iso ja pölyinen urakka.

Tuloksesta tulee kuitenkin upea ja itse tehden säästät satoja euroja.

Katso lattian pintakäsittelyn hinta

Vanhan puulattian käsittely

Osmo Color -tuotteilla voit käsitellä puulattiat ja suojata ne kulumiselta, lialta, kosteudelta ja pieniltä arkipäivän vahingoilta. Kun puulattian käsittely on tehty. Puulattian lakkaus on perinteinen käsittelytapa. Vanhan lakan kuntoaste määrittää minkälaisia esikäsittelyjä lattialle on tehtävä.

Permo puulattiamaalilla saadaan lautalattialle vanhaan tyyliin sopiva. Nykyisin lattiat on lakkapinnalla ja tarvittavan täyttökäsittelyn jälkeen.

Puulattian käsittely vaaleaksi

Edes lattian uudelleenkäsittely ei useimmiten. VOINKO KÄSITELLÄ VANHAT LAKATUT PARKETTILATTIANI. Vanha öljyvahattu puulattia saa uuden värin. Väri tehdään sekoittamalla yhteen. Mietin kauan, millaisen käsittelyn haluan lautalattioille. Vierastan kellertävää puuta ja mäntyiset laudat varmasti kellastuisivat entisestään ajan.

Emme ole varmaankaan ainoita vanhan talon omistajia, joiden lattialautojen väleissä on isot raot. Entisen keittiötuvan raot vaihtelevat parista millistä lähes. Katso ohje miten voit maalata vanhan puulattian helposti itse! Jos maali on hilseillyt, se pitää poistaa kokonaan ja hioa puupuhtaaksi ennen uutta käsittelyä. Parketti- ja puulattian hoito ja käsittely. Ennen värittömän öljyn levittämistä on varmistettava, että värikäsittely on kunnolla kuivunut.

Vanha lautalattia kunnostetaan asunnon remontin yhteydessä. Linoleum-lattian alta paljastuneet laudat hiotaan ja maalataan öljymaalilla.

Lattioiden käsittelyohjeet

Lue Teknoksen tarkemmat vinkit lattioiden käsittelyyn ja tutustu tuotteisiin. Ohjeet käsittelemättömän puulattian maalaukseen. Hio vanha lakkapinta tartunnan varmistamiseksi. Jari Lättilä kittaa vanhan kerrostalon lattialautojen raot umpeen. Käsittely tehdään joko kirkkaalla tai väripigmenttiä sisältävällä aineella. Kaupungin työllisyyttä edistävän toiminnan painopisteet käsitellään vuosittain kaupunginvaltuustossa.

Vanhan puulattian maalaus ei ole ihan niin yksinkertaista kuin uskoisi. Parasta olisi kai maalata luonnonmukaisella ja hengittävällä. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video. Tietotekniikkapalvelut haluaa palvella UEFilaisia monikanavaisesti ja helposti. Palvelun helppous tarkoittaa vaihtoehtoisia palvelukanavia.

Millä suosittelette maalaamaan vanhan, mutta ilman mitään lakkoja taikka maaleja olevan puulattia (on siis ollut muovimaton suojissa tyystin). Lähde: Satakunnan museon Rakennuskulttuuritalo Toivon korjausvinkit, puulattian käsittely. Sekä uuden että vanhan puulattian alkuperäisen ilmeen, vaaleuden. UEF EMBA -koulutus on suunniteltu eurooppalaisten EMBA-kriteerien mukaisesti.

Moduulimuotoinen ohjelma tarjoaa joustavat opiskelumahdollisuudet työn. Vierailija: "Haluaisin säilyttää lattian tällaisenaan, mutta puhdistusta se kaipaisi, siis ollut käyttämättömänä useamman vuosikymmenen, joten. Kuvaus: Vanhan parketin hionta ja lakkaus sävytetyllä lakalla (55 neliötä). Olohuoneen parketin hionta ja käsittely.

Käsittelemme vanhat tai uudet pinnat ammattitaitoisesti ja nopeasti.