Vanhan navetan lattia

Vanhan navetan lattian betonivalu. Yli 100v navetta tulossa omaan harraste käyttöön ja purimme jo. Minulla on vanha navettarakennus, jossa on betonilattia sekä betoniset. Tarkoitus olisi valaa vanhaan parsinavettaan suora lattia jotta se soveltuisi paremmin varastoksi.

Kuinka 20cm paksut syöttöpöydät olisi helpoin.

Vanhan navetan rakentaminen asumiskäyttöön

Vanhan navetan lattia

Mitä levyä vanhan navetan seinässä? Lämmitysjärjestelmä verstaaseen 9. Elikkäs on tuollainen 12m leveä noin 25m pitkä vanha navetta tyhjillään, jossa. Keskellä navettaa sisäkorkeus noin 2,8m ja lattiaa mahdollista. Ongelma on navetan takana, vanhan lantakasan vieressä olevan seinän. JOS lattia on syytä nostaa, niin millä sen saisi tunkattua, navetan.

Pohdinnan kohteena olisi joskus tulevaisuudessa vanhan navetan.

Savusaunan ja navetan katto kuntoon

Vanhan navetan lattia

Tallin betonilattian uusiminen 19. Lisää tuloksia kohteesta overdrive. Mitenköhän kalliiksi mahtaa tulla jo lähtee uusimaan vanhaa. Tuon navetan lattiarakenne on tuottanut minulle päänvaivaa jo. Tällaiset vanhat ja pienet puunavetat on yleensä purettu niiden käytön.

Vanha ulkopinnoiltaan ja katoltaan hyvän navettarakennuksen yläkerran sisätilan kunnostus sellaiseen kesäkuntoon, että siellä uskaltaa kävellä ( lattia ei petä). Kohteena vanhan navetan lattian piikkaus. Samalla myös oviaukon suurennus. Betonilaatalla olevan koolatun lattian purettuani ja uutta suunnitellani. Kyse on kuitenkin vanhan navetan lattiasta, ei pyhäinjäännöksistä. Täysikasvuinen lehmä tarvitsee lattiapinta -alaa pienessä navetassa 8 m² ja. Silloin ainakin vois luottaa lattiaan, sillä se vanha hapero laatta siellä ei oo kovin hyvä. Vanhaan navettaan tein tallin jokunen vuosi sitten.

Rakentamisessa päätettiin käyttää hyväksi vanhan navetan sokkelit. Lattian eristys, tasoitus, raudoitukset ja valu jäävät kevääseen, kun lumi. Kotieläinrakennusten lattiat tehdään melkein poikkeuksetta.

Vanhan navetan yläkerran lattian korjaus

Vanhan navetan lattia

Navetoissa ruokintapöydän pinnan happorasitus on pääosin. Kun pintabetonilattia valetaan jo olemassa olevan alustan päälle, tulee vanha pinta kastella. Meijerirakennuksen ja navetan korjatut. Tarvis konehalli lattia valaa, riittääkö 10cm valu? On vain kahdenlaisia traktoreita: Uusia Valtroja ja vanhoja Valmetteja. Lattiaan tuli lämmitys ja pintaan pigmentin hiertämisellä saatiin vanha. Navetan lattiassa on 1,25 prosentin kaato.

Niinpä teimme vanhan pihaton saneerauksen yhteydessä lehmille kuivikepohjaisen. Faban urituspalvelulla navetan liukkaat lattiat muutetaan jälleen turvalliseksi liikkua. Uritus toteutetaan koneella, joka tekee kolme milliä syvää uraa neljän. Kestokuivike, lattiat lietekuilujen pohjan tasolle, patjan maksimi vahvuus 1 m. Navetan kattoa täytyy ensin nostaa ylemmäs samalle tasolle rehuvaraston kanssa. Tuolloin käytössä olevassa vanhassa navetassa oli 22 lehmää.

Vuosien mittaan vanhaa ehdittiin laajentaa pariinkin otteeseen, kunnes päätös.