Välttämättömät työkalut puulattian snap lock -lukitusta varten

Välttämättömät työkalut puulattian snap lock -lukitusta varten
Välttämättömät työkalut puulattian snap lock -lukitusta varten

Kun vain aidon kovapuun luonnollinen kauneus ja lämpö riittävät – tarjoamme vedenpitäviä puulattiaratkaisuja kotiin tai toimistoon, joissa on vinyylijäykkäydin. Mukana Jasperin vedenkestävä Engineered Hardwood Varuna Collection in
Hickory
SKU: 15269185

Jos aiot asentaa snap lock -puulattian DIY-asennuksen, on olemassa joitakin ratkaisevia työkaluja, joita tarvitset työn tekemiseen. Tämä lattia on kestävä, kaunis ja helppo asentaa vain muutamalla helpolla askeleella. Suunnitellusta puusta aitoon kovapuuhun, nämä lattiat lisäävät kotiisi hienostuneen ilmeen ja tunnelman. Lue lisää ja opi lisää napakkaan puulattian asennukseen tarvittavista keskeisimmistä työkaluista, jotta olet valmis suureen päivään.

Mittanauha

Saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta ensimmäinen työkalu, jonka tarvitset asennusta varten, on laadukas mittanauha. Osa lankuista on leikattava tiettyyn pituuteen, ja sinun on myös tiedettävä huoneen mitat. Varmista, että mittanauhassa on suuret numerot, jotka on helppo lukea, ja että se on tarpeeksi pitkä koko huoneen mittaamiseen. Valitsitpa sitten kauniin hickory click lock -puulattian tai jonkin muun puulajin, on tärkeää, että kaikki mittaukset ovat oikein. Tarvitset myös kunnon lyijykynän vaaleampiin lattioihin, kuten koivuun, tai hienon valkoisen merkintäkynän tummempien lattioiden merkitsemiseen, jotta on helppo nähdä, mihin leikkaukset on tehtävä.

PalapelisahaKun leikkaat laminaattia tai puulankkuja tiettyyn pituuteen, palapelin käyttö on optimaalinen työkalu. Tässä käsikäyttöisessä sähkötyökalussa on suora, kapea terä, joka liikkuu edestakaisin ja toimii parhaiten sekä puun että laminaatin leikkaamiseen. Voit leikata lattian suoraan 5 gallonan ämpärin päälle, josta ylimääräinen sahanpuru ja roskat jäävät talteen. Käytä käänteistä pistosahanterää, jotta se ei lohkaise lattian yläpintaa ja jätä jälkeensä rosoista reunaa. Nämä terät ovat edullisia, ja niiden avulla jokaisen kappaleen leikkaaminen on paljon helpompaa kuin isommalla pilkkosahalla.

Välttämättömät työkalut puulattian snap lock -lukitusta varten

Korosta huonetilojasi Brasilian Exotic Collection -mallistomme eksoottisella kauneudella. Mukana Vanier Engineered Hardwood, Brazilian Exotic Collection -mallisto vuonna
Brasilialainen pekaanipähkinä-suklaa
SKU: 10084196

Kumivasara

Kumivasaralla on helppo liittää click lock -puulattian jokainen pala sujuvasti yhteen. Saatat joutua käyttämään vasaraa yhdessä koputuskiven kanssa, jotta saat jokaisen yksittäisen lattiapalan tiiviisti ja saumattomasti yhteen. Kumivasarat ovat perinteistä vasaraa pehmeämpiä, mutta yhtä tehokkaita. Ne ovat myös paljon hiljaisempia eivätkä vahingoita lattiaa kuten vasara.

Tapping Block

Useimmissa napsautettavissa puulattioissa on lukitusjärjestelmä, joka yhdistää jokaisen palan toisiinsa. Jos joudut ahtaaseen paikkaan, napautuslohko voi auttaa sinua saamaan jokaisen osan liitettyä yhteen ja asennettua tiiviisti seinää vasten tai kulmiin. Tämän lattian kummassakin päädyssä on yhteen lukittuva kieli- ja uraosa, jota ei voi lyödä vasaralla tai vasaralla. Taping block on muotoiltu erityisesti kieli- ja urakuvioihin sopivaksi, ja se istuu tiiviisti reunoja vasten. Napauta yksinkertaisesti palikkaa kumivasaralla, kunnes lattiaosa on tiiviisti seuraavaa palaa vasten. Löydät tämän työkalun useimmista rautakaupoista tai voit improvisoida tekemällä oman työkalun lattianpäällysteen loppupalasta.

Vetopalkki

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen napsautussalpaavan lattian valitset, jokainen pala on asennettava tiiviisti yhteen ja päästä päähän. Vasara ja koputuslohko eivät toimi huoneen kaikissa osissa, sillä ahtaat kulmat ja epätavalliset kohdat tekevät vasaran heiluttamisen mahdottomaksi. Vetopalkin avulla tämä onnistuu paljon helpommin. Nämä koukunmuotoiset metallityökalut on taivutettu toisesta päästä lattialaatan pään säätämiseksi, ja toinen pää on taivutettu auttamaan vasaran iskemistä ja ajamista eteenpäin saumatonta asennusta varten.

Välttämättömät työkalut puulattian snap lock -lukitusta varten
Välttämättömät työkalut puulattian snap lock -lukitusta varten

Lisää kaunista luonnollista pintaa kestävällä, vedenpitävällä kovapuuvalikoimallamme. Mukana Jasperin vedenkestävä suunniteltu kovapuu Robin Ridge SPC Click-Lock Collection -mallisto, sävyissä
Harmaa tammi
SKU: 15271130

Vaaka- ja yhdistelmäneliö

Kun asennat minkä tahansa lattian, on ehdottoman tärkeää, että kaikki on tasaista. Tämä pätee erityisesti kelluviin lattioihin, mutta kaikki asennustyöt on tarkistettava sen varmistamiseksi, että lattiat ovat suorat ja tasaiset. Valitse pitkä vaaka, jossa on suuri kupla, jotta näet helposti jokaisen kappaleen tasotilanteen. Yhdistelmäneliö on toinen hyvä työkalu, joka auttaa sinua merkitsemään neliönmuotoiset leikkauslinjat, joissa lattia kohtaa seinät. Neliö voidaan säätää mihin tahansa pituuteen, ja siihen liitetty vaaka varmistaa suoran ja tasaisen leikkauksen.

Tiiviste- ja tiivistepistooli

Kun olet saanut snap lock -puulattian asennuksen valmiiksi ja varmistanut, että kaikki on tasaista, on tärkeää tiivistää sauma, jossa lattiat kohtaavat seinän reunan. Levitä tiivistyspistoolilla ohut, tasainen helmi kirkasta silikonitiivistettä lattian ja seinän liitoskohtaan. Kaunis uusi lattia-asennuksesi on valmis, ja voit viimeistellä asiat asentamalla jalkalistat ja listat. Oikeilla työkaluilla puulattian asentaminen on helppoa.