Valkosipuli inkivääri shotti

Inkivääri sisältää kapsaisiinia, beta-karoteenia, kurkumiinia, salisylaattia ja kaffeiinihappoa. Kaikki nämä vähentävät kipua ja tulehdusta. Kaamea flunssainferno jatkaa vyörymistään läpi Suomen ja väkeä kaatuu petiin kuin dominopalikoita konsanaan – Siltä se ainakin on kuulostanut viimeviikot. Inkiväärishotti on raikas ja superterveellinen aloitus aamulle.

Lue, miten pyöräytät shotit kotikeittiössä – se on helpompaa, kuin arvaatkaan! Resepti: Chili-inkiväärishotti Superjuoma, joka karkottaa flunssan – valmista itse tehokas.

Flunssan hoito ja ehkäisy – 8 luonnollista keinoa parantaa

Valkosipuli inkivääri shotti

Valkosipulia, inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa – näistä raaka-aineista on syksyn terveellisin juoma tehty. Torju flunssa ja valmista itse. Puuttuu: valkosipuli Inkivääri-sitruuna-valkosipuli-persilja-shotti ohje – SULAMO. Inkivääri -sitruuna- valkosipuli -persilja- shotti ohje – 50g inkivääriä 80g luomusitruunaa kuorineen 10g valkosipulia 30g persiljaa n. Kuori &raasta inkivääri, murskaa valkosipuli ja lisää ne kiehuvaan. Juoma säilyy jääkaapissa ja siitä on helppo ottaa yksi tuju shotti päivittäin.

Voit nauttia shotin pari kolme kertaa päivässä.

Näin teet inkivääristä flunssa

Valkosipuli inkivääri shotti

Murskaa kuppiin valkosipulin kynsi ja pieni pala inkivääriä. Inkiväärijuuri on monipuolinen flunssaisen olon helpottaja. Sillä kerrotaan myös olevan myönteistä vaikutusta vatsan ja nivelien ongelmiin. Inkivääri on toinen loistava apu rasvanpolttoon etenkin vatsan alueelta. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja kaada kolmeen eri ( shotti )lasiin.

Inkivääri – valkosipuli -hunajahoito korkeaan kolesteroliin. Inkivääri makuna ei nyt ole mikään suosikkini, mutta kyllä tuollainen pieni shotti aamuisin maistuu ihan hyvin. Kurjaa oloa hän neuvoo lääkitsemään vanhan kansan keinoin: hunajalla, inkiväärillä ja valkosipulilla. Lisäksi hän antaa juomareseptinsä, jota. Heitä kaikki ainekset yksitellen mehustimeen. Toisinaan teen inkivääri – sitruuna shotin sitruunaveden tai inkivääri – sitruuna teen sijasta. Shotteja tykkään juoda kuureina. Urheilu- ja kuntovalmentaja Jaakko Ojaniemen konsteilla syysflunssan kimppuun.

Raasta reilusti mukaan inkivääriä sekä lorauta päälle hunajaa. Valmista kuuma flunssajuoma hunajasta ja inkivääristä. Valkosipulilla on antibakteerisia ja viruksia torjuvia ominaisuuksia, jotka pitävät. Viikonlopuksi iski kauhea flunssa ja kuume.

5 keinoa laihduttaa inkiväärin ja sitruunan avulla

Valkosipuli inkivääri shotti

Piti laittaa kaikki tiedot ja taidot käytäntöön. Paljon vihermehuja, smoothieta, valkosipulia, cayennepippuria ja. Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa: Flunssan karkoitukseen – Kätevän emännän valkosipuli – inkiväärishotti. Jos olet kyllästynyt, yskään nuhaan ja kurkkukipuun, astetta järeämmät keinot käyttöön eli inkivääri ja kurkuma.

Keitä juoman sitruunasta, inkivääristä. Mehusta valkosipuli, inkivääri, appelsiini ja sitruuna. Kaada siirapin joukkoon ja sekoita hyvin. Maistele varovasti, sillä shotti on tulinen tapaus! Tänään pitää vielä tankata kunnolla valkosipulia niin kaikilla on kivaa huomenna. Avainsanat: flunssa flunssan esto inkivääri inkiväärishotti reseptit vitamiinit. Voimauttava appelsiini- inkiväärishotti.

Toi shotti täytyy ottaa kokeiluun! Eli tomaattipohjainen keitto jossa vihanneksia, rutosti valkosipulia. Mausta juoma hunajalla ennen nauttimista.