Välinepidin

Bruns välinepidin ja kisko: Bruns välinepidin ja kisko työvälineiden siistiin ja järjestelmälliseen säilytykseen. Työvälineiden siistiin ja järjestelmälliseen säilytykseen. Laadukas ja pitkäikäinen välinepidike, jonka leuat aukeavat 0 – 50 mm ja kestää max. Pidikkeen voi asentaa BRUNS-kiskoon tai ruuvata suoraan. Verollinen hinta: 11,88 € (alv 24 %). Jos tarvitset seinään pitävän kiinnikkeen vain yhdelle varrelle tms. Jos sinulla on jo Bruns-kisko.

Kaikkien työvälineiden siistiin ja järjestelmälliseen säilytykseen. Välinepidin helppo asentaa seinään. Saksimallisessa Bruns välinepidikkeessä pysyvät paikallaan niin siivousvälineet ja harjat kuin. Numatic välinepidin on erittäin kestävä pidin ei veny tai löysty käytössä.

Numatic- välinepidin tarttuu varmasti ja luisumattomasti. Vileda swep bruns- välinepidin. Valmistaja: Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy. Bruns välinepidin yhdistetään Bruns välinepidinkiskoon, johon pidikkeitä mahtuu yhteensä kuusi. Pidin on kätevä saksimalli, jolloin eri paksuiset ja levyiset. Säilytä tuotteesi aina käden ulottuvilla välinepidikkeen avulla. Muovinen, sopii varrelle 20- 30mm. Category: Sangot ja tarvikkeet.

Hinnat näkyvät vain yritysasiakkaillemme. Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä. Kiskoissa on äärettömän helppoa muuttaa järjestystä vaikka kisko on jo kiinnitetty seinään, välinepidin koukut voidaan asentaa jopa suoraan kiskoon halutusta. Lisää tuote suosikkeihin ja sen. Tuotemerkki, Siivousvaunun varusteet.

Lisätiedot ja pakkauskoot Sulje lisätiedot. Ripusta harava ja lapio seinälle! Sopii nelikulmaisille ja pyöreille varsille. Pidikkeitä voitaan säätää sivusuunnassa alumiinikiskossa.

Kätevä PRAX- välinepidin kävelykepin ja kävelysauvan seinään tai oveen kiinnittämiseen. VÄLINEPIDIN 19 MM PUTKIKIINNITYKSELLÄ. Bruns-välinekisko 500 mm,alumiini UUTUUS! Pakkaus ei sisällä kiinnitysruuveja.

Mikä olisikaan mukavampaa kuin puhtautta huokuva koti? Valikoimastamme löytyvät laadukkaat siivousvälineet takaavat, että voit nauttia raikkaasta kodin. Kuvagalleria Galleria, kuvia 91. Tuoteryhmä: Työkalujen säilytystelineet. Toolflex välinepidin 30 – 40 mm.

UCJN00 kpl 1 5 UNGER Nive 5410 kpl 1 10 NIPPER Roskanpoimija 200cm 41, 19 5412 kpl 1 10 STICKER. Peili, toimiva valaistus, säilytysratkaisut, jotka tarjoavat paikan kaikelle pyyhkeistä.