Valepatentti pipo

Muhkeaa ja joustavaa tunturineuletta kutsutaan myös valepatentiksi. Sitä on helppo tehdä, sillä sinun tarvitsee osata neuloa vain oikeita ja. Oletko nähnyt katukuvassa överisuuria pipoja? Trendi on saanut alkunsa Samuji- merkin chunky beanie -piposta ja jatkuu nyt itse tehdyillä versioilla.

Puuttuu: pipo itse suunniteltua.

Kauneimmat käsityöt (@kauneimmatkasityot)

Testasin patenttineuletta suljettuna neuleena taikomalla muhkean pipon. Tämä joustinneule muistuttaa kokopatenttia, mutta on kapeampi ja vie vähemmän lankaa. Viime viikolla lajittelin ne langat, joista on tulossa huiveja, pipoja ja. Tavoittelin valepatenttia, mutta en vaeltanut kirjahyllylle saati nettiin.

Puikot nro 3 ja päissä nro 3,5. Pipo on taas omasta päästä, neulos oli valepatenttia eli joka toinen kerros oikeaa, joka toinen kerros 1o 1n.

Helppo patenttineule ohje iphone

Valepatentti pipo

Valepatentti on ihan kiva neulos tällaiseen kaulaliinaan. Tälläkin kertaa työtä piti purkaa. Rasta pipo paksusta langasta,jonka nimeä enää muista. Aiemmin esittelin, kun tein siskolleni rennon villapaidan. Innostuin mallista ja päätin tehdä itselleni samanlaisen. Ja nyt innostuin kirjoittamaan. On vähän "kireä pipo ja ikkunatkin mettään päin", mutta olkoon. Tunturineulos eli valepatentti.

Lanka on paksu, isoilla puikoilla mennään. Sitä käytetään vahvistusneuleena sukan kantapäässä. Solmut on yleisnimi eri tavoin aikaansaaduille. Alempi on Drops-mallistoa ja neule on ilmeisesti valepatentti neuletta.

Terolle hyvät sormikkaat ja ovat sävy sävyyn uuden pipon kanssa. Lankana on Novitan Wool ja neulepinta on valepatenttia. Huppu on todettu käteväksi käytössä: ajaa pipon aseman ja on tosi söpö hiippoineen.

Valepatentti (tutorial video)

Valepatentti pipo

Neulontaan ja virkkaukseen käytettäviä lankoja myydään 50 tai 100 gramman kerillä ja vyyhdeissä. Lankoja tehdään eri materiaaleista:. Kiitos:) Olen itsekin tehnyt tämänmallisen pipon valepatentista ennen kuin kuulin tästä kampanjasta tai bongasin Madonnan päästä "mielenosoituspipoa":) ap. Jos vaikka kotikäyttöön pipon tekis. Tarikan ihmettelemä tunturineule on samaa kuin valepatentti. Pipo on hyvin päähän sopiva ja hämmästyttänen keväällä pihatöissäni. Sanotaanko näin tehtyä neuletta puolipatentiksi? Vahvistetun kantapään neule on muistaakseni valepatenttia.

Iltapäivällä teimme Mallan kanssa pipoja saumurilla. Kun pudotimme valmiista työstä joka viidennen silmukan niin saimme valepatenttia. Neuloin 2 oikein 1 nurin joka kerroksella, tulee tuollaista valepatentin näköistä. Tällä kertaa ihanalle pikkusiskolle valmistui pipo.

Osassa 6 tarkastellaan erilaisia joustinneuleita, opetellaan neulomaan kevennettyjä joustinneuleita ja päästään sisään valepatentin saloihin. Oli pakko ostaa yksi kerä, sillä kollegalle on aikeissa pipo. Punomo – Tee itse – Neulonta – TUNTURINEULOS ELI VALEPATENTTI. Keskeneräisenä neuletakki, -paita, -haalari, pipo ja neljät sukat ja niistä. Tupsupipo valmistuu pikana pukinkonttiin paksu lanka, paksut puikot ja pian on valmis pipo paketissa Ohje: Mollie Makes Jouluideat. This Pin was discovered by Riitta Jokinen. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Onneksi voi lievittää vieroitusoireita neulomalla. Oslo- pipo, Alma-poncho ja pari tuubihuivia on nyt valmiit, Varpuset-sukat jäi.