Vaivaiskoivu

Se on paljon muita koivuja pienempi, mistä sen nimikin johtuu. Kukka: Pienet, kehättömät vihertävät tai. Betula on vanha roomalaisten käyttämä koivun nimi, luultavasti kelttiläistä. Sopeutuu eri olosuhteisiin: etelässä kosteilla soilla, Lapissa tuntureilla.

Yksikotinen, lehtien puhjettua kukkiva. Kukinto on lukuisten 2- tai 3- kukkaisten pikkuviuhkojen muodostama norkko.

Lapin vaivaiskoivu on sitkeä kuin suomen kansa

Vaivaiskoivu

Kukat ovat yksineuvoisia, pieniä. Lehden lapa on pyöreänmallinen, lyhytruotinen, sahalaitainen. Betula nana) on koivukasveihin kuuluva pienilehtinen noin merin mittaiseksi kasvava varpu tai pensas. Kasvutavaltaan se on varpu tai pieni pensas. Vaivaiskoivu on koivukasveihin kuuluva kasvi. Lehdet ovat pienet, pyöreähköt ja tahmeat.

Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia.

Vaivaiskoivu suomesta englanniksi

Vaivaiskoivu

See what people are saying and join the conversation. Pohjakerroksessa tavataan myös pienehköjä jäkälälaikkuja. Löytöpaikka: Sodankylä, Pappilanniemi. Posts about vaivaiskoivu written by kontra. Tässäpä Muutaman vuoden takainen liveveto L. Finnish to English – translations, example sentences, synonyms, declensions and pronunciations.

RedFox is the most comprehensive. Pikkukuvat Koivukasvit – Betulaceae. Säveltäjä, Laaksonen Petri Kari Olavi. Katso sanan vaivaiskoivu käännös suomi-latina. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.

Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Allärs – Allmän tesaurus på svenska. YSA – Yleinen suomalainen asiasanasto. Entra e non perderti neanche una parola! Auto pakattiin jo edellisenä iltana valmiiksi ja töiden jälkeen oli edessä lähes 1. Hakuehdoilla vaivaiskoivu löytyi yhteensä 2 käännöstä.

Ympäristötieteet) Lue koko artikkeli.

Vaivaiskoivu ( betula nana )

Koko: leveys 78cm, korkeus 203cm. Material: finnish sheep wool, needle. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Vaelluksen alkutaipaleesta otetuista kuvista parhaaksi tuli valittua yksittäisestä vaivaiskoivusta otettu kuva, jossa vaivaiskoivun lehdet olivat jo. Tansy – semi-cultivated, typically grows near houses and in gardens.

Strongly aromatic leaves which were typically eaten to prevent intestinal worms. Muotkan erämaassa hiljaisuudesta, yöttömästä yöstä ja alkavasta Pohjolan kesästä nauttien. Tuo viikko oli itselleni vasta toinen.