Vahvistimen valinta subbarille

Vaikkakin kaikkein suositeltavin valinta kunhan ylimitoitus ei ole järjetöntä luokkaa, koska. Vahvistin valitaan käyttötarkoituksen ja budjetin mukaan. Suosittelemme laittamaan kaikki. Subbarin valintaan vaikuttaa pitkälti viisi alla numeroitua yksityiskohtaa. Jos autoon tulee kaksi subbaria ja subbarien vahvistin antaa parhaat tehonsa 4.

Laitteiston eri osien vaikutus lopulliseen äänenlaatuun

Vahvistimen valinta subbarille

Ja vahvistimen jatkuva tehonkesto olisi noin 500w? Vahvistimen tehtävä on vahvistaa ohjelmalähteen esivahvistimelta ( jännitevahvistin ) saatavaa matalatasoista signaalia niin paljon, että signaali. Vahvistimen virrankulutus pienenee ja vaimennuskerroin on kaksi kertaa suurempi kuin. Joissain vahvistimissa saattaa olla lisäksi erillinen valintakytkin.

Alla lueteltu perusohjeet vahvistimen säätöön subwooferille. Käännä aluksi vahvistimen GAIN-säädin minimiin.

Apua vahvistimen valintaan!!

Vahvistimen valinta subbarille

Arvio tarvittavasta kaapelin "paksuudesta" (poikkipinta-ala) on laskettu seuraavilla ehdoilla: jännite 14. V, kaapelin materiaali CCA, ympäröivä lämpötila 25° C. Kun kyselin täällä vahvistimista nii sanottiin että subbarille pitää olla oma vahvistin. Valitaan sopiva elementti siihen subbariin vaikka tuolta. Eihän subbari anna yhtään wattia. Vahvistimessa on kyllä erillinen liitäntä aktiiviselle subbarille mutta kun. Sonyn vahvistimesta voin valita. Aattelin täällä kysästä että mulla on SPL Pro 250 vahvistin (vissiin 250w) ja siihen 10" Infinityn subi(100w).

Nii täs aattelin et jos voisin. Kävisikö kaveriksi tällainen subbari. Eli riittääkö vahvistin soittamaan tuota subukkaa vai pitääkö valita jokin toinen malli. Mulla on nyt 2kpl pioneerin 2 puhekellallista subbaria joiden oletan. Kun olet asentamassa autoosi erillistä vahvistinta on monesti edullisin ja helpoin ratkaisu valita valmis asennusjohtosarja.

Useat johtosarjat sisältävät kaiken. Subbarin tehoista kysyisin sellasta, että mitä tarkoittaa RMS tehonkesto?

Vahvistin ja subbari asiaa

Vahvistimen valinta subbarille

Subwoofer käyttöön on hyvä valita vahvistin joka antaa tehoa. Jos vahvistinta kuormitetaan liian suurella tehontarpeella, lopulta ulostulo signaali. Seuraavaksi herää kysymys, että minkälaista vahvaria tehoiltaan. Nämä edulliset jenkkisubbarit laittavat ostajan valinnan eteen.

SVS ei toki ole enää "Made in U. Ellei AV- vahvistimessasi ole erittäin hyvää huonekorjausta, tee Elacin oma. Mikäli rahaa on valita subbari muiden arvojen perusteella tulevat. Subbari pitää ehkä vielä valita vahvarin asetuksista. Mikäli haluat rakentaa järeämmän järjestelmän, voit soittaa tällä vahvistimella pääkaiuttimia ja valita subbarille Ground Zero GZTA1.

Pioneer TS-W256DVC tuplapuhekelaista subbaria ja tietty niille pitäs sitten vahvistin löytää. Hei, Valitettavasti kyseinen vahvistin ei ole yhteensopiva 3 Ohmin. Oikea valinta autoon, jonka tavaratilassa kuljetetaan työkaluja, lastenvaunuja, lemmikkejä ym. Minkälaiset vahvistimet mopoautoon ja mitä niiden asennuksessa kannattaa huomioida? Toinen kytketään stereona soittamaan erillissarjaa ja toinen sillataan subbarille.

Kuunnellaan uudestaan ja valitaan parempi vaihe. Valintapäätökseen vaikuttaa aina laitteen käyttötarkoitus eli musiikin. Ei tarttenu vahvistinta ostaa ku kajareissa hyvät liitinnät, subbarille lähtö. Ensimmäinen vaihe lienee mitoitus ja elementin valinta. Voi myös ostaa täysin huonon vahvistimen, jossa ei riitä tehot, mutta jos oletetaan.

Itse suosittelen kuitenkin rakentamaan subbarin niin että unohtaa noi huoneen. Esimerkiksi kaiutin- ja DSP- valinnoilla voidaan suurestikin vaikuttaa muun muussa.