Vahaturvallinen esipesuaine

Esipesuaine ValetPRO PH Neutral Snow Foam. Säännölliseen, kevyeen ylläpitopesuun tarkoitettu, pH-neutraali ja vahaturvallinen esipesuaine. Tehokas mutta vahaturvallinen pesuainevaahdottimen kanssa käytettävä esipesuaine. Pelkällä esipesuaineen levityksellä ja painepesurihuuhtelulla voi saada. Oikein laimennettu seos on vahaturvallinen ja hieman tavallista. Esipesu on ensimmäinen ja tärkein vaihe. Siinä auton pinnasta poistetaan mahdollisimman paljon likaa ja kuraa ennen kuin pintaan kosketaan.

ValetPro Advanced Neutral Snow Foam 1L. Esimerkit helposti saatavilla olevista. Vahaturvallinen ja tehokas esipesuaine auton ylläpitopesuun. Tarkoitettu pesuainevaahdottimella levitettäväksi, mutta toimii myös sumutinpullolla levitettynä. Motox-vaahtopesu on nykyaikainen, vahaturvallinen voimakkaasti vaahtoava pesuaine.

Käytä tuotteen levittämiseen painepesuriin liitettävää vaahdotinta tai. Tässä on paras tuntemamme PH-neutraali esipesuaine auton pesuun. Ei muutako raakana lanceen ja ruuvilla seos kohilleen! Bilt Hamber Auto-foam on vahaturvallinen ja tehokas esipesuaine auton ulkopinnoille. Auto-foamia voidaan käyttää painepesuriin liitettävällä vaahdottimella. Jos esipesu jätetään väliin, päädytään hankaamaan likaa auton pinnalla ja tämä jättää. Se on vahaturvallinen, PH-neutraali pesuaine.

Tunnettu, ammattilaisten käyttämä Pro-Kleen sopii käytettäväksi kaikissa vaahdottimissa ja on turvallinen käyttää. Suihkuta kuivalle maalipinnalle vahaturvallinen esipesuaine, esim. Solmaster AS40 tai Würth Pineline tehopesu suhteella 1:20 ja anna. Tutustu ja tilaa verkkokaupastamme!

ValetPRO Advanced Neutral Snow Foam on tehokas ja vahaturvallinen esipesuaine. Vaahdottimella käytettäessä aine tuottaa paksun ja likaa tehokkaasti. Erittäin vaahtoava, emäksinen PP Clean esipesuaine on markkinoiden voimakkaimpia esipesuaineita ja irrottaa. Fure Snow Foam ei sisällä värjääviä aineita, vahaa tai muita kiiltoa tai suojaa.

Aloita huolellisella esipesulla. Levitä vahaturvallinen esipesuaine auton pinnalle pumppupullolla tai painepesuriin tulevalla vaahdottimella. Bilthamber autofoam on hyvä ja vahaturvallinen esipesuaine, jolla myös myös lika. Snow Foamia voidaan käyttää painepesuriin liitettävällä vaahdottimella tai. Erittäin tiivis, vahva mutta silti vahaturvallinen. Wax Blizzard Snowfoam on vahaturvallinen suojatun maalipinnan esipesuun tarkoitettu vaahtoava esipesuaine. Sen käyttö vaatii valmistajan.

Satsuma snow foam on vahaturvallinen, snow foam -tyyppinen esipesuaine. Nyt saatavilla isompi pakkauskoko!