Uusi kytkin haisee

Kun auto oli uusi ja kytkin haisi, autonasentajanakin toiminut kaverini sanoi, ettei haju ole puhdasta kytkinlevyn hajua. Kytkin luistoko syynä vai joku muu? Etusivu › Keskustelu › Aihe vapaa › Mitäs nyt? Mondeo haisee – kytkin menossa?

No siinähän rupesi sitten kytkin haisemaan.

Pohjolan kurapyöräilijät • katso viestiketjua

Kyllä siinä kytkimen käytössä taitaa veilä olla hieman treenaamisen varaa. Kytkimen luistattaminen saa kytkinlevyn. Elikkäs tuollainen vm-10 variannti, 122tkm ajettu, 103kW dieseli päästi kytkimestä hajut ulos, haisee kovasti, mutta kytkin pelaa normaalisti. Kokemuksia DSG-vaihteistosta (7v) 1. Tapauksesta on nyt muutama päivä, ja kykin haisee edelleen ajossa silloin tällöin.

Onko siismahd, että se tosiaan poltti sen paskaksi siinä pukille yrittäessään? Välillä sammuttamisen jälkeen haisee palanut kumi, joka ei tule renkaista.

Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille

Uusi kytkin haisee

Tämä oli minulle ihan uusi ilmiö, hienoa että selvis! Jarrut ei laahaa eikä ylikuumene ja kytkin ei tiettävästi luista. Kaikissa autoissa se kytkin haisee, jos joutuu enemmän kierroksia antamaan esim. Astrassa välillä kytkin haisee aivan hemmetisti.

Tekee aina välillä, tänään tosin pari kertaa, johtuikohan tuosta lumentulosta. Jumiutunut tai laahaava jarrukin aiheuttaa lämpöä ja hajua joissain tapauksissa. Ihan helposti kytkin ei silti hajoa. Viikon eläin: Metsäsammakon uudenvuodenlupaus: ei ruokaa tai vessakäyntejä kuuteen kuukauteen. Minä otin vararenkaan ei huvita korjaussarjojen kanssa pelleillä. Aika moni tuumannut että kytkin haisee. En saa 1,9 TD Venton kytkintä luistamaan kiekkamittarin perusteella. Kaupunkiajossa silti useasti kytkinkäryn tapainen käry tunkee kabiiniin.

Tänä talvena tuo on toistunut monta. Helppo kuvitella että kytkinlevy tarttuu tai paremminkin liimautuu. Tuo öljyhän lähtee kun luistattaa kytkintä muutaman kerran niin kauan että kytkin haisee tai savuaa. Ihka uusi vehje ehti ruostua kiinni remontin aikana.

Autojen vikojen ratkaisuthread

Uusi kytkin haisee

Voisko joku viisas kommentoida asiaa. Mitä tulee kytkimen käryyn, niin minähän käryytin viime kesänä meidän kytkintä. Ainakin tässä uuden mallisessa Ducatossa 1. Taas pienillä pito testeillä alko kytkin haisemaan. Kunnilta poistuu mahdollisuus velvoittaa asemakaavalla udisrakentajia liittymään. Noita ominaisuuksia en ole huomannut.

BENSIINI HAISEE AUTON OLLESSA KÄYNNISSÄ. AUTO EI LIIKU, VAIKKA MOOTTORI KÄY, VAIHDE PÄÄLLÄ JA KYTKIN ON YLHÄÄLLÄ. Laadukkaat talvi- ja kesärenkaat löydät Pörhö Renkailta. Meiltä saat asiantuntevat palvelut myös autosi huoltoon, renkaiden vaihtoon ja kausisäilytykseen. Robynin jättihitti kuullaan uudelleentulkittuna uuden musiikkielokuvan trailerilla – elokuvassa mukana myös monien muiden huippuartistien.

Haju olisi melko selvä kytkimen haju, jos autossa semmoinen olisi. Tästä tulee mieleen, että haiseeko uusi hihna, vai onko siellä joku hihnan. Ja jos tuon pakan joutuu tosiaan aukaisemaan, niin uutta osaa tilalle, sillä työn vs. Mahtaisko olla laturin hihna joka haisee vai mikä? Onks se kumi vai kytkin, joka käryää? Autossa on paljon turvallisia ääniä, jotka kertovat kaiken olevan ookoo. Sen sijaan poikkeava käyntiääni, erilaiset kolinat, rahinat. Tietysti hyvä siisteys ja sen kruunasi " uuden auton tuoksu" tuote jota saa.

Kytkinlevyn päällä on öljyä mutta ei luista vielä" -tyyliin. Omalla ajettu 95 tkm ja kytkin haisee eli tulee luistatettua pahoissa paikoissa jonkun kerran.