Unica akva 9 l

Unica Akva – täsmätuote ikkunoihin ja oviin. Erittäin kestävä ja joustava, puolikiiltävä maali ikkunoiden ja ovien maalaukseen sisällä ja ulkona. Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla. Helppokäyttöinen lakka sisä- ja ulkokäyttöön oville ja ikkunoille. Tarttuu erinomaisesti kaikkiin vanhoihin lakka- ja kuullotepintoihin. Ikkunoille ja oville optimoitu. Vesiohenteinen, puolikiiltävä akrylaattimaali oviin, ikkunanpuitteisiin ja kalusteisiin sisällä ja ulkona. Soveltuu erinomaisesti teollisesti maalattujen, -lakattujen ja kuullotettujen puupintojen huoltomaalaukseen.

UNICA AKVA C-PM SÄVYTETTÄVÄ 0, 9L. Erinomainen huoltomaali teollisesti maalatuille tai lakatuille puuoville ja- ikkunoille. Se säilyttää ominaisuutensa helteessä ja. Uusien ja aikaisemmin maalattujen tai lakattujen puupintojen ja pohjamaalattujen metallipintojen maalaukseen ulkona ja sisällä. Ilmoitustyyppi: Myydään, Ilmoitus jätetty: 9 joulukuuta 13:41. Tuotekuvaus: Monikäyttöinen ja turvallinen ovi- ja ikkunamaali. Akrylaattipohjainen lakkamaali ulko- ja sisäkäyttöön.

Hyvin tasoittuva, kova mutta joustava akrylaattipohjainen lakkamaali. Applications include doors, windows, garden furniture, the panels of glazed balconies, and railings and columns. Käyttökohteita ovat esimerkiksi ovet, ikkunat, ulkokalusteet, lasitettujen. Base paint A: 0, 9 l, 2,7 l, 9 l. Application method Synthetic fiber brush or short-napped roller, smoothing with brush. TAIKA HL 0, 9L HELMIÄISLASYYRI, PRK.

Uniclic -taittolukko sekä painettava. Lisätiedot ja pakkauskoot Sulje lisätiedot. Puiduvärvide ja Symphony värvikaardi toonid. L Laka durvīm un logiem pusspīdīga. Kestävä ja joustava lakka puuikkunoihin ja oviin. Sopii sisälle ja ulos uudis- ja huoltokäsittelyyn.

Ja osta 9L kannuja (jos ei ihan pieni seinä) niin saat telalla otettu suoraan maalia pöntöstä, puolitat ne. Akrilni polusjajni emajl koji se koristi za. The coverage of the paint on smooth surfaces. Bīstamo preču indindikātors: 001.

Krāsas patēriņš uz gludām virsmām. TIKKURILA Katusevärv Panssarimaali 0, 9l. Uute ja varem lakitud või peitsitud puitpindade lakk sise- ja välisƟngimustesse, nagu aknaraamid. La stanza del sale “ Akva ” è un ambiente pensato per unire le proprietà del sale al massimo del relax grazie. Akva Mobile mostra in modo impressionante il comfort di riposo con una quantità di riempimento di circa 60 l.