Ulkotulisija terassille

Ulkotakka, pihatakka, terassitakka, tulisija tai tulipesä, kaikkia tarjoushinnoin. Pihatakan voi sijoittaa grillikatokseen, kotaan, huvimajaan, terassille tai ihan. Terassitakka antaa parhaimmillaan lisää käyttöaikaa lasitetulle terassille. Takka voidaan teitysti myös hankkia vain tunnelman vuoksi.

Suomalaisen sielua avotulen katselu koskettaa syvältä. Käyttötarkoitukseen suunnitellulla tulisijalla lisäät pihasi viihtyisyyttä, puuhasteletpa sitten.

Ulkotulisija pyramidi 50x50x130cm

Ulkotulisija terassille

TERASSITAKKA KINGFIRE, Upea ulkotakka terassille. Ulkotakka sopii täydellisesti leppoisaan yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Ulkotakassa hehkuvat kekäleet tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä illanviettoon. Pihagrillit ovat upeita sisustuksellisia elementtejä pihan tunnelmointiin ja grillaukseen.

Valikoimassamme on moneen makuun ja osan saa jopa kotaan. Ulkotuli sopii hyvin grillaamiseen, niin tunnelmanluojaksi kuin lämmönlähteeksi kevät- ja syysiltoihin. Pyörien ansiosta ulkotulta on helppo siirtää.

Ulkotulisija lucifer halkaisija 51cm

Ulkotulisija terassille

ULKOTULISIJA LUCIFER HALKAISIJA 51CM Additional image 1. Kuumankestävällä maalilla maalattu metallinen tulisija tuomaan pihalle tunnelmaa. Tulisijassa voi käyttää klapeja tai hiiliä. Avotuli luo tunnelmaa terassille tai takapihalle, ja nuotio toimii luonnollisena kokoontumispaikkana. Pienen tulisijan valamiseen tarvitaan vain kaksi laastipaljua, säkki kuivabetonia ja hieman vettä. Samoilla tarvikkeilla syntyy helposti kätevä juoma-allas linnuille. Nuotiopaikka on osa luonnokivistä rakennettua terassia pihan. Ulkotakan mittasuhteiden ja materiaalin tulee sopia talon tyyliin sekä ympäröivään terassiin ja luontoon.

Sopii käytettäväksi takapihoilla, patioilla ja terasseilla ympäri maan. Tulisija puutarhaan, patiolle tai mökille: Viking Ulkotulisija koostuu. Sisustustakat huone, terassi ja parveketiloihin. Kevyt biotuli on kaupunkikodin takka ja sopii hyvin niin sisään kuin ulos. Ulkotulet ja ulkotakat ovat ennenkaikkea tunnelmaa ja lämpöä, mutta.

Tämä elegantti musta ulkotakka lisää tunnelmaa puutarhaasi tai terassillesi. Ulkotakka tai patiotakka on syksyinen tunnelmanluoja elävän tulen ihailijoille. Tutustu uutuuteen, jossa on myös pizzauuni. Schiedel KingFire –terassitakka osoittautui säältään epävakaisena kesänä niin erinomaiseksi hankinnaksi, että kaikki useat pariskunnan.

Kauneimmat ulkotakat ja tulipesät – 5 tunnelmallista vaihtoehtoa

Ulkotulisija terassille

Ulkotulisija Design by Vanhoffontwerpen Tällä monitoimisella tulisijalla siirrät. Nautinnollisia ruokailuhetkiä ja lämmön hehkua puutarhassasi tai terassilla. Aduro ulkotakka – Täydellinen puutarhatakka. Luo lämpöä ja tunnelmaa puutarhaan Aduron uudella ulkotakalla, joka tekee terassistasi viihtyisän ja kodikkaan. Valitse terassille sopivat ulkokalusteet – tyylikäs pöytäryhmä lisää pihan viihtyisyyttä ja sopii myös ruokailuun, kun grillaat ulkona. Tämän ulkotakan elävän liekin ympärillä voit lämmitellä ympärivuotisesti.

Niitä ei missään nimessä saa sijoittaa terassille tai rakennusten. Ulkotuli saattaa loppuvaiheessa roihauttaa niin sanotun allaspalon, kun koko. Ulkotakat, terassitakat, pihatakat ja grillit toimittaa Takkamaailma. Näyttävä Boo-kynttelikkö terassin tai pihakäytävän.

Morsøn kaunismuotoinen ulkotakka luo tunnelmaa ja toimii ulkokeittiön sydämenä.