Ulkoportaat rintamamiestaloon

Perusohje ulkoportaiden rakentamiseenPorras on ajaton, kaunis mutta haastava tuote. Se valmistetaan aina käyttäjäänsä varten. Puiset ulkoportaat rintamamiestaloon. Osastot: Puuseppä, Puusepäntyöt, Rakentaminen, Remontti.

Perhe lomilla ja sillä aikaa pitäisi uudet ulkoportaat tehdä (puusta).

Rintamamiestalon korkeat betoniportaat

Ulkoportaat rintamamiestaloon

Meidän Mökki -lehdessä vaikutti olevan yksinkertaiset ja asialliset ohjeet. Betonisten ulkoportaiden kunnostus 8. Rintamamiestalon korkeat betoniportaat – Puutarha. Portaamme ovat hyvin tyypilliset rintamamiestalon portaat, betonia, korkeat. Katsoimme helpommaksi operaatioksi sitten pudottaa ulkoportaat alemmaksi.

Puran betonista tehdyt vanhat ulkoportaat, joita routa liikuttelee.

Jakso 61: näin rakennettuna kiviportaat kestävät rinteessä

Ulkoportaat rintamamiestaloon

Tasoitan niiden alapuolisen maan ja levitän laatoituksen nykyisen alimman portaan kohda. Ajattelimme että rakentaisimme uudet ulkoportaat rintamamiestaloomme. Nykyiset ovat tyypilliset "umpibetoniset" parhaat päivänsä nähneet. Suoraan varastostamme harmaa poltettu ja karhennettu graniittiaskelma.

Lasten kasvua, rintamamiestalon remontoimista, pihan laittamista, elämää yleensäkkin. Miten rintamamiestalon uusi terassi kannattaisi toteuttaa ja mikä olisi sille. Nykyiset ulkoportaat poistetaan ja kuistin toiselle puolelle tehdään. Tapio ja Irma ostivat rintamamiestalon, jossa alkoi 10 vuoden kuluttua kummitella.

Lue Meidän talon karmiva tositarina kummitustalossa. Kuvassa rintamamiestalon betoniportaat ja nousut päällystetty karhennetulla ja poltetulla keskiharmaalla graniitilla. Nyt myynnissä oleva vaaleanharmaa. Karun näköistä on vielä meillä lapissa. Viimeiset lumet pihasta sulivat vasta viikonloppuna ja en ole vielä.

Oletko koskaan pohtinut tätä maineikkaan rintamamiestalon ominaisuutta?

Terassi rintamamiestaloon

Ulkoportaat rintamamiestaloon

Kaipaako terassi tai takaovi kunnon ulkoportaita? Tässä on kolme helppoa mallia, joista jokainen valmistuu yhdessä päivässä. Kun jotain kolmevuosikymmentä sitten minä ja vaimoni ostimme tontin näiden rintamamiestalojen naapurista ja välistä, niin pidin jo silloin ja edelleen pidän niitä. Olemme katselleet epäluuloisesti neljän vuoden ajan seinää betonisten rappujen vieressä. Noin jokaisessa rintamamiestalossa lienee. Kuvahaun tulos haulle rintamamiestalo ulkoportaat. Näin tehtiin kukoistavaan daalia-puutarhaan upea sisääntulo.

Tunnisteet: kunnostus, lifestyle, portaat, ulkoportaat. Turussa sijaitsevaa rintamamiestaloa ja ennen kaikkea eletään. Pää- ja sivusisäänkäynnin ulkoportaat on valettu. Ulkoportaiden originaalit kaiteet tulevat nyt siis saamaan lisää metallia. Halkeilleet betoniportaat ovat monen rintamamiestalon omistajan päänvaiva. Niiden korjaus ei ole vaikeaa, mutta työ vaatii aikaa ja huolellisuutta. Meillä on kesällä edessä salaojitus ja samalla tullaan purkamaan pois nykyiset betoniportaat.

Tarkoitus olisi rakentaa paikalle joku pienehkö. Edelleen keskeneräinen rintamamiestalo. Pientä Pintaremonttia" tehty ja samalla rakkaudella asuttu. Olen hiukan skeptinen, mutta testataan! Heroiinipöllyinen mies ei jaksanut puhua enää sanaakaan. Nainen nilkutti kipeällä jalallaan rintamamiestalon ulkoportaille polttamaan mieheltä varastamaansa.

Uuden huvilan ulkoportaiden rakentaminen tehtiin toukokuussa. Suunnitteluvaiheessa kävi ilmi, että portaiden lisäksi huvilan etupuolelle olisi tarvetta terassille. Sisääntulon uusiminen alkoi kiveyksen teolla. Helmilässä se on rankkaa puuhaa, sillä maassa tuntuu olevan pääasiassa.