Ukk instituutti materiaali

Voit täyttää Liikkumisresepti-lomakkeen verkossa ja tulostaa. Nämä verkosta ladattavat materiaalit (pdf-tiedostoja) ovat vapaasti. UKK – instituutin verkkokaupasta tilaat helposti materiaaliamme. Terveysliikuntapäivät – pitkä perinne jatkuu.

Instituuttia ylläpitää yksityinen Urho Kekkosen.

Liikkumisen turvallisuuden palapeli

Ukk instituutti materiaali

Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman mm. Osan aineistoista voit tulostaa maksutta verkkosivuiltamme, osa. Liikunta raskauden aikana ( UKK – instituutti ):. Terve Urheilija -iltaseminaarien koulutusmateriaalit. Iltaseminaarien materiaaliarkisto. Smart Moves -hankkeen esittely.

Ilmainen PDF-tiedosto ja tilattava materiaali.

Valtionavustus urho kekkosen kuntoinstituuttisäätiön toimintaan

Ukk instituutti materiaali

Materiaalit -sivulta löytyy mm. Kotivoimisteluohjeet odottaville äideille. Kotijumppa luustokuntoutuja KEVYT Luustoliitto UKK-. KKI-ohjelma julkaisee maksutonta materiaalia, joka on kaikkien tilattavissa toimitus- ja postituskulujen. Seminaarit ovat katsottavissa kuvan, äänen sekä materiaalin kera aina vuoden. KIRJALLISUUTTA ja muuta materiaalia:. Tässä ajassa annettuja materiaaleja käyttäen joukkueen.

Esityksen transkriptio: 1 Seututekpa. Orivesi, Opisto Koulutie 5 peltotuet. Virrat, Marttinen Herrasentie 16. Terveelliseen ja turvalliseen liikuntaan tähtääviä materiaaleja ja.

Tietoa ja taitoa fiksuun liikuntaan ja urheiluun. Ammatillisten oppilaitosten henkilöstö. Kaikki materiaalit ovat vapaasti käytettävissä hankkeen verkkosivuilla. Liikunta- ja ravitsemuspäiväkirjat – Eri toimijoiden julkaisemia painettuja ja sähköisiä materiaaleja liikkumisen ja ravitsemuksen seurantaan.

Fysiatrian koulutusmateriaalit

Ukk instituutti materiaali

Venyttelyä ja liikkuvuuden harjoittelua vähintään kaksi kertaa viikossa. UKK-instituutin osahanke perustui työpaikkavalmentajien koulutus- kokonaisuuteen. Ikäinstituutilla on monipuolista materiaalia terveysliikunnasta. Hyödylliseksi koetaan erityisesti neuvontamateriaali sekä valtakunnalliset ohjeistukset. Opetusalan ammattilaisille materiaaleja. Tiedotustilaisuuden materiaalit (pdf). Ikäinstituutti on suunnitellut Ikäihmisten liikunta ja ravitsemus. Liikuntasuositus raskauden aikana ja sen jälkeen -lehtinen UKK – Instituutin materiaali, käännökset on tehty yleisimmille pakolais- ja maahanmuuttajaryhmien.

Mikäli perusasiat on hoidettu hyvin, erilaiset ravintolisät vaikuttavat suorituskykyyn vain vähän. Anna Ojala ETM, ravitsemusasiantuntija. Fysiatrian koulutusmateriaalit. Kannustaa käyttämään portaita hissin tai. Miten kannattaa toimia, jos näkee netissä materiaalia, jota ei ole tarkoitettu lapsille?

Kilpa- ja Huippu- urheilun tutkimuskeskuksen (Kihu) ja UKK – Instituutin kanssa.