Työsaumanauha

Työ- ja liikuntasaumanauhoja käytetään betonirakenteiden saumojen tiivistykseen. Hydrotite-nauhat ovat kumivalmisteisia, liukenemattomia ja murenemattomia vedentiivistysnauhoja betonirakenteiden työsaumoihin. Työsaumanauhalla saadaan vesitiivis sauma kahden eri aikaan valettavan betonin väliin. VTT:n suorittamassa kokeessa testattiin. Top-saumanauhojen vetolujuutta, mur – tovenymää ja alkalien kestoa. Kokeessa käytettiin saumanauhoja Top 6 ja Top.

Betonirakenteen pintaan asennettava työsaumanauha. Yrityksen toimintaan sisältyvät materiaalitoimitusten. HYDROTITE CJ ja CJTA ovat kumista valmistet- tuja hydrofiilisia tuotteita joita käytetään betonira- kenteiden työsaumojen tiivistykseen. Paisuva työsaumanauha CJTA Hydrotite. Kumista valmistettu hydrofiilinen tuote jota käytetään betonirakenteiden työsaumojen tiivistykseen. Veden kanssa kosketukseen joutuessaan työsaumanauha.

Työsaumojen ja läpivientien tiivistämiseen – Nauha paisuu kosketuksessa veden kanssa – Soveltuu hyvin paikkoihin missä vedentasot vaihtelevat – Helppo. BPA GmbH on Saksalainen kokenut ja luotettava yhteisyökumppani rakenteiden tiivistämisen, rakenteellisen vedeneristämisen ja betonirakenteiden korjauksen. Akrylaattipolymeerinauha 20×5 mm. Hydrofoil ja valun pintaan tuleva. Supercast työ- ja liikuntasaumanauhoja on kahta tyyppiä: valun keskelle laitettava.

Tuotteet ovat nopeasti ja helposti asennettavia sekä varmatoimisia. Hinnasto Paisuvat työsaumanauhat ja kitit hYDrotite Cj PaiSuVat tYÖSaumaNauhat Hydrotite CJ on kumista valmistettu, hydrofiilinen tuote, jota käytetään. Kumukon injektointituotteilla voidaan tiivistää betonivalusaumoihin jäävät ko- lot ja mikrohalkeamat vesitiiviiksi. Jälki- injektoinnilla voidaan. Raudoituksen joukkoon asennetaan työsaumanauha (harmaa) ja injektointiletkut (turkoosin vihertävät), oranssi on lämmityskaapeli, jolla varmistetaan betonin.

C35/45-3, XC3, XC4, XF4, P70, 100 VUOTTA, Cnom =50mm JA ALA-ALTAAN PERUS-. LAATASSA KALLIOTA VASTEN VALETTAESSA Cnom = 100mm. Tricosal PVC-liikunta- ja työsaumanauhat. PVC-muovista valmistetuilla Tricosal- saumanauhoilla on elintarvikeluokitus ja hyväksyntä juomavesikäyttöön. Valun pinnassa on työsaumanauha, jonka profiilissa oleva keskusontelo siirtää rakenteen liikkeen liikuntasaumaan. Betonin vedeneristys- ja korjaustuotteet. Injektointiletkut Recostal -työsaumalaitteet.

PAGEL kuivabetonituotteita, KÖSTER vedeneristysjärjestelmiä sekä GREMMLER rakennuskemikaaleja. Lisäksi meiltä löytyy työsaumanauhat. Nähdään messuilla osastollamme 4a29! Löydä rakennustuotteiden tuotetiedot ja dokumentit yhdestä tietokannasta!

RT- tuotetietokanta ja sitä hyödyntävä RT urakoitsijan tuotetieto ovat ratkaisu.