Työmaakokous esityslista

Tässä luettelossa on ensimmäisessä työmaakokouksessa läpikäytäviä asioita. Seuraavissa kokouksissa jää osa näistä pois. Vain ensimmäisessä kokouksessa. Rakennuttaja: Rakennuttajakonsultti: Suunnittelijat: Urakoitsijat: Käyttäjä: PÖYTÄKIRJA. Esimerkiksi työmaakokouksen esityslista onkin nappia painamalla uusi pöytäkirja, korjaussuunnitelmasta tulee korjausraportti ja niin edelleen. Elävä työmaakokous: esityslista automaattisesti pöytäkirjaksi. Perinteisten asiakirjojen ongelma. Asialistaan kirjataan ne asiat, jotka kokouksessa halutaan käsitellä sekä myös kokouksen.

Sotkuman päiväkoti ja koulu, laajennus ja muutostyö, työmaakokous 14. Todettiin, että vastaanottotarkastus on sopimuksen mukainen. Hyväksyttiin viimeisen työmaakokouksen 30. Kokouksen työjärjestykseksi vahvistettiin esityslista. Osapuolille lähetetty esityslista hyväksyttäneen kokouksen asialistaksi. Kolmannen työmaakokouksen pöytäkirja on liitteenä 3. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi.

Sääksin leirikeskuksen kappelihankkeen neljäs työmaakokous. Kaarina-talon toinen työmaakokous pidettiin 3. Kunnallistekniikan rakentaminen, työmaakokouksen pöytäkirja. Klaukkalan urheilukentän katsomot ja kuuluttamourakka, työmaakokoukset (nro 2 ja 3) 12. Tekninen lautakunta päätti valita työmaakokous edustajaksi Pekka Luoman. Tämän kokouksen esityslista on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille ja. Lisäksi esityslista on lähetetty tiedoksi Salon Seudun Sano-. Liitteenä viimeisin työmaakokous pöytäkirja.

Lautakunta merkitsee tiedokseen tilanteen siirtoviemärin rakentamisessa. ASENNUSTYÖN ALOITUSKOKOUKSEN ESITYSLISTA. Dahlström kv-markkinointiviestinnän työryhmässä. Elenius TYS:n työmaakokouksessa. Monni selvittää asiaa urakka-asiakirjojen ja työmaakokous – asiakirjojen. Biolämpölaitos, työmaakokous 27. Työmaalla on pidetty työmaakokous 12. Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi.

Liedon seurakuntaa työmaakokouksissa ja nopealla aikataululla. Kokouskutsu on toimitettu jäsenille 24. Urakkaohjelman mukaan työmaakokouksia pidetään noin 4 viikon. Sörnäisten Rantatien tilojen työmaakokous. Kunnanhallituksen kokouskutsu ja esityslista toimitetaan en si- si jai ses ti.

Työmaakokouksissa käydään läpi urakan edistymistä. Rakennushankkeen tilaajapalaveri ja työmaakokous pidettiin. Isännöitsijän pitää osallistua viimeisiin työmaakokouksiin. Suunnittelijoilta on vaadittava viimeisessä työmaakokouksessa, että he tarkastavat. Laillisuus ja päätösvaltaisuus ja esityslistan hyväksyminen. Matti Mononen, Maria Sairanen, Markku. Tapio, Marko Saukko, Tauno Teiteri ja Heikki Nisula.

Kutsu ja esityslista on toimitettava jäsenille viimeistään viisi.