Tyhmin koirarotu

Kiinnostaako tietää, kuuluuko koirasi älykkääseen rotuun? Koirapsykologi pisti koirat älykkyysjärjestykseen, ja jotkin rodut ovat fiksumpia kuin. Afgaaninvinttikoira soveltuu kaikkein huonoiten työkoiraksi. Bordercolliet ovat taas koiramaailman välkyimpiä, kun kriteerinä pidetään. Mikä rotu mielestänne on kaikkein vähiten ansioitunut älykkyytensä puolesta?

Mitä tulee aloitukseen, itse en tiedä tyhmää koirarotua, koska koirat on yksilöitä ja myöskin hihnan toisessa päässä on se mikä motivoi.

Suomen yleisin koira on mäyräkoira

Tyhmin koirarotu

Onko sinulla kaikkein älykkäin tai tyhmin koira? Stanley Corenin mukaan parhaiten oppivia koirarotuja ovat muun muassa. Toisia koirarotuja pidetään aggressiivisina ja vaikeasti koulutettavina. On kuitenkin väärin luulla, että ne eivät olisi parhaassa tapauksessa vain. Miksi jotkut ihmiset hankkivat mahdollisimman haasteellisen koirarodun, siis dominoivan, vaikeasti koulutettavan. Vierailija: "Meillä on 8 vuotias koira (jonka rotu muka pitäisi olla yksi maailman fiksuimpia rotuja), mutta meidän koira on kyllä kaikkea muuta kuin fiksu.

Tää on mun mielestä melkein tyhmin kysymys, mitä palstalla esitetään säännöllisesti.

Tässä ovat älykkäimmät – ja tyhmimmät – koirarodut

Tyhmin koirarotu

Ei se ole mikään ykköskriteeri, että perheessä on. Tietty se riippuu siitä millaista koiraa ylipäätään haluaa, esimerkiksi johonkin tiettyyn harrastukseen tms. On koirarotuja, jotka on tosi älykkäitä mutta itsepäisiä. Meijän berni oli samanaikaisesti fiksuin ja tyhmin koira jonka on tavannut. Meille saapui viikko sitten karvainen perheenjäsen, jonka nimeksi tuli Neponen. Suomen tyhmin koirarotu on tiettävästi Turun murre, mutta maamme yleisin koirarotu näyttää olevan mäyräkoira.

Vähä-älyisyydestä kärsiviä koirarotuja ovat mm. Suomenajokoira on suomalainen koirarotu, jota käytetään pääasiassa jäniksen ja ketun metsästykseen. Maaseudulla yleinen suomenajokoira on yksi Suomen. Suomessa on rekistöröity yli 400 koirarotua, joiden joukkoon mahtuu kymmeniä suomentamattomia rotunimityksiä.

Puuttuu: tyhmin Keskustelu – Saksanpaimenkoiramme murisee lapsille, myös omalle. Miten nyt ihmiset pääsee pois Turuuuust, jos oikke kiire tulee. LEPSÄMÄ (NU)Lepsämässä asuva Nathalie Chavieve pidättelee kyyneliä kertoessaan Leda-lemmikkinsä kohtalosta. Tähän lankaan paras koirarotu perusteineen.

Mitkä koirarodut on vielä jalostamatta pilalle? Jostain luin että maailman tyhmin koira.

Tässä ovat tyhmimmät koirarodut

Tyhmin koirarotu

Mikä on maailman tyhmin koirarotu? Vinttikoira Kirjoittanut: tyhmä! Muistan hyvin muuten Turun Murre-leirin, neljä päivää kuralätäkössä. Jes, se on se Suomen yleisin koirarotu tuo turun murre ;). See what people are saying and join the conversation.

Jees, murteet on tosi rock ( paitsi turun murre, joka kuulostaa puhevialta ). Mutta tiesikö jotta maailman tyhmin koirarotu on Turunmurre? Useat teleoperaattori Vodafonen asiakkaat joutuivat Tsekissä varkauden uhriksi, kun rikolliset tunkeutuivat heidän My Vodafone -tileilleen.