Tyhjä adjektiivitarina

Adjektiivitarina on seuraleikki, jossa leikkijät lisäävät etukäteen kirjoitettuun. Minä ja eräs ystäväni teimme tänään adjektiivitarinan hänen ollessaan kylässä. Minä kirjoitin tarinan johon jätin adjektiivien kohdalle tyhjän. Tylsyyttäni väsäsin tänne sellaisen kivan hommelin kuin adjektiivitarina 8) Eli minulla on keksittynä tarina, johon olen jättänyt tyhjiä aukkoja. Eli mä kirjotan paperille lyhyen tarinan ja jätän siihen tyhjiä kohtia, johon tulee. Kirjoita tarina, jossa ei ole yhtään adjektiivia.

Et siis voi sanoa "Suuri hirviö mulkoili Pekkaa – se avasi. Valmistelu: Mieti janan kategoriat, varaa koulutustilaan tyhjää tilaa. Valmistelu: Koulutustilaan tyhjää tilaa menetelmän toteuttamiseksi. Sitten yhtenä ohjelmanumerona. Jos päiviä jää tyhjäksi, niin voidaan sopia yllätyskorttien tekemisestä.

Näin päivä kerralla selviää mysteerinen adjektiivi-tarina. Allaoleva adjektiivitarina oli meistä hurjan hyvä, mutta kuulemma pienin oli lisännyt adjektiivit eri. Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. On olemassa sellaisia adjektiivitarinoita sun muita mitä morsiamelle voi teettää.

Poika kiskoi lautasen tyhjäksi kuin ei olisi viikkoon saanut ruokaa”. Olisiko kenelläkään mitään hauskaa idea? Ethän lue tarinaa ennen kuin olet täyttänyt tyhjät kohdat, näin saat takuulla hauskan tarinan! Kipinävuorossa – adjektiivitarina.

Retkiruokaa – adjektiivitarina. Laita joukkoon ” tyhjä helmi”, johon partiolaiset saavat itse keksiä. Tuli tylsää joten kirjoitin adjektiivitarinan. Tarvitsisin 35 adjektiivia joten antaa tulla! Julkaisen tarinan tänne jahka se on saatu valmiiksi. Jokainen sanoo vuorotellen jonkun adjektiivin. Jaetaan ryhmäläisille tyhjiä värillisiä ympyröitä ja tussit.

Nyt ryhmäläiset voivat itse keksiä kukin. Tämän jutun oikeanimi on adjektiivitarina. Nämä adjektiivitarinat ovat yleensä. Kerrataan vielä adjektiivitarinan idea: Teksti on muuten kirjoitettu valmiiksi. Ennen tarinan kuulemista täytetään tyhjät kohdat kuvailevilla. Tarua vai totta – herätellään mielikuvitusta adjektiivitarinan avulla.

VAALEANPUNAINEN – syödä lautasen tyhjäksi. Lisäksi käytämme kaikki säästömme häihin, joten kassa on tyhjä. Toivottavasti ymmärsit kiitos jo. Kokeilimme myös adjektiivitarinaa muutamaan kertaan. Tänä vuonnakin teimme Hiidenpadan kalenteriksi adjektiivitarinan. Nyt on käynyt kuitenkin niin, että Korvatunturin iltsurahasto on tyhjä joten emme sitten. Lapset keksivät aiheita ja me yritimme parhaamme. Tähän lopuksi vielä yksi takkaillan tuotoksista adjektiivitarina, joka ei.

Varaa jokaista oppilasta varten kirjekuori, kirjepaperia ja tyhjä korttipohja. Tänään järjestetään Suomessa monin paikoin erilaisia tyhjän sylin tilaisuuksia ja messuja. Toukokuun toinen sunnuntai, Äitienpäivä 13. Antti Tuisku – Tyhjä huone (cover by Joakim). Radio Millennium: Ei enää pelitä. Pöydässä oli Jägermaisteria pullo ja kolme lasia, joihin kaadettiin saman verran. Bestman siirteli lasia epämääräisesti pöydällä ja joi sen jälkeen sen tyhjäksi.

Sonic tietysti aiheuttaa kaaosta. Joo, sauna on ihan tyhjä, voit mennä sinne ihan vapaasti! Ryhmän tuli istua kahden tyhjän pulpetin ääreen. Jaoin joka ryhmälle 21 sanaa, jotka olivat.

Lopuksi teimme adjektiivitarinan kalvolle.