Tuulilasin vaihto sijaisauto

Vaihdamme rikkoutuneet tuulilasit ja korjaamme kiveniskemät. Sijaisauton käyttöön sisältyy myös. Varsinkin syksyllä ja keväällä nastarenkaiden vaihtoajan tai tiellä olevan sepelin vuoksi. Henkilö-auton tuulilasin vaihto onnistuu saman päivän aikana, n. Kerro meille sijaisauton tarpeesta korjausaikaa varatessasi, niin huolehdimme, että auto on valmiina käyttöösi toimipisteessämme sovittuna ajankohtana.

Tuulilasin korjaus tai vaihto

Tuulilasin vaihto sijaisauto

Ota yhteyttä ja varaa tuulilasin vaihto alan ammattilaiselle. Tuulilasin korjaus vai Tuulilasin vaihto. Autolasin ammattilainen palveluksessasi. Meiltä saat lasin vaihdon ajaksi sijaisauton veloituksetta! Laadukkaat pyyhkijänsulat tuulilasin.

Ohjeet rikkoutuneen tuulilasin korjaamiseen, jos kivi tai nasta rikkoo auton tuulilasin.

Tuulilasit ja kiveniskeymän korjaukset

Tuulilasin vaihto sijaisauto

Kun kaskovakuutukseesi sisältyy sijaisauto, korjaamo varaa tarvittaessa. Siksi ajaksi, kun tuotte autonne lasinvaihtoon, voitte varata maksutta sijaisauton. Hyvä tuulilasin vaihto tehdään meillä yli 20 vuoden kokemuksella. Ikkunalaseja ovat tuulilasi, ovien lasit sekä sivu- ja takalasit. Jos ajoneuvollasi on Laaja sijaisautovakuutus, saat lasinvaihdon ajalle sijaisauton käyttöösi. Vaihdattamalla Volvosi tuulilasi Biliassa varmistat, ettei autosi turvallisuus vähene tuulilasin vaihdon myötä. Alkuperäinen Volvo -tuulilasi, oikea liima, oikeat.

Huoltoleasingasiakkaillemme sijaisauto on huollon yhteydessä aina maksuton. Yksityisasiakkaillemme tarjoamme huippuedullisen sijaisauton alk. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös tuulilasien vaihtotyöt. Palveluumme kuuluu myös kolariarviointi ja vauriokuvaukset. Meiltä voit ostaa tuulilasin tai tilata tuulilasin vaihdon. Kätevä sijaisauto käyttöösi huollon ajaksi.

Suurin osa tuulilasiin osuneiden kivien tai nastojen aiheuttamista vaurioista pystytään.

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Tuulilasin vaihto sijaisauto

Voit saada meiltä sijaisauton veloituksetta käyttöösi autolasin korjauksen ajaksi! GlassPoint tarjoaa sekä tuulilasin korjausta että tuulilasin vaihtoa ja neuvoo kumpi. Ilmainen sijaisauto on iso plussa. Jos vakuutus ei korvaa sijaisautoa, meiltä voi vuokrata edullisen sijaisauton. Halutessasi voit vuokrata meiltä auton käyttöösi huollon ajaksi. Saat tarvittaessa käyttöösi sijaisauton, kun autosi on meillä ruostesuojaus- tai maalipinnankäsittelyssä. Muista tiedustella sijaisautosta varatessasi palvelua. Kuljetuspalvelu, sijaisauto ja polkupyörä käytössäsi.

Käytössämme on sijaisautoja, jotka ovat vuokrattavissa autohuollon tai korjauksen. Glassdrive on nopeasti kasvava, kansainvälinen, täyden palvelun autolasiketju. Suomessa toimipisteidemme laaja verkosto kattaa jo lähes koko maan. Jatkuvuusturvasta korvataan sijaisauton käytöstä aiheutuneita kustannuksia ja ajoneuvon hinaus lähimpään.

Kun soitat ja tuot autosi meille huollon tai teknisen korjauksen ajaksi, saat Toyota Rentistä sijaisauton edullisesti käyttöösi.