Tutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiin

Mitä tapahtuu, kun maalaistaloa rakastava keskilänsimaalainen muuttaa Tucsonin esikaupunkialueelle rakennustyömaalle "Sinulle tulee kiire", Natalie Kolter sanoo omakohtaisesta kokemuksesta. Natalie ja hänen miehensä Travis aloittivat luomalla rakennetta shiplap-paneelilla ja säänkestävillä puulajeilla ja maalasivat sitten lähes kaikki pinnat monipuolisilla neutraaleilla ja valkoisilla sävyillä.

Viimeistelyt auttavat säästeliäiden löytöjen sekoitusta tuntumaan tuoreelta. Kodin sisustus on etsitty kirpputoreilta, säästöliikkeistä ja antiikkiliikkeistä maanläheisiä, tuntuvia ja edullisia löytöjä. Natalie kuvailee itseään pikemminkin maalaismaisemaisten vintage-elementtien ja mahtavan hyvien tarjousten kuin keräilijän mieltymykseksi. Katso, miten hän teki kodistaan maalaistalon unelman pienellä budjetilla.

Tutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiin

Natalie suostutteli antiikkikaupan omistajan luopumaan 175 dollarilla kirkonpenkistä, joka ei ollut myytävänä ja joka nyt on hänen sisääntulossaan. Natalie myönsi, että hän on saattanut mennä hieman "hyllyjen kanssa liian pitkälle", ja rakensi itse tehdyt hyllyt lähes jokaiseen huoneeseen, jotka tarjoavat alustan alati vaihtuville näytteille. Natalie ja hänen miehensä leikkasivat laudat mittojen mukaan, sitten hän maalasi tai värjäsi ne ennen hiomista ja pyyhkimistä hampunsiemenöljyllä kiiltämättömän pinnan saamiseksi.

Tutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiin

Puu- ja laavakivihelmet ovat Natalien suosima lisävaruste, jolla saat nopeasti tekstuuria sivupöytiin, hyllyihin, kattokruunuihin, koreihin ja tähän säästölehmän kalloon (60 dollarin löytö). Vanhat romaanit kertovat toisenlaista tuntuvaa tarinaa vain 25 senttiä kappaleelta.

Tutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiin

Lähiökipsilevyn korvaaminen edullisesta vanerista valmistetulla shiplapilla paransi dramaattisesti olohuoneen maalaistalon tunnelmaa. Jättikello oli alun perin pöytälevy; Natalie lisäsi siihen antiikkiset roomalaiset numerot ja tangot muuttaakseen sen kelloksi.

Natalie myi Target-ruokailuastiastonsa sen jälkeen, kun hän löysi tämän maalaistalon pöydän Goodwillissa 60 dollarilla. Pöydän oranssia tahranpoistoa hiottiin kunnolla, ja tummaksi värjätty pöytälevy sekä maalatut sivut ja jalat saivat tilalleen tumman värisen pöydän. Kattokruunu saatiin vielä 60 dollarilla.

Tutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiinTutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiin

Kun keittiön ruskean kaapiston ja katon välinen pölyävä aukko oli suljettu puulautojen ja -listojen avulla, Natalie siveli kaiken päälle kotitekoista valkoista kalkkimaalia, jotta lopputulos olisi yhtenäinen. Vanhat hopeaesineet (jotka löytyivät 10 dollarilla täydellisenä sarjana samettivuoratussa laatikossa!) jätettiin kiillottamatta, jotta niiden patina pääsisi loistamaan. Ja kun varjostin ja lamppu on poistettu, säästöliikkeestä ostettu lamppu saa veistoksellisen luonteen perheen 50 dollarin hintaisen pystypianon päällä.

Tutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiinLaura Moss

Ruokailuhuoneen ruokakärry oli uskomaton (ja täysin kadehdittava) 25 dollarin säästökauppa-varkaus. Travis teki sen tarjottimen ilmaisesta palettipuusta; laatikot ovat 4 dollarin hintaisia autotallimyyntiostoksia. Käsityöläiskaupasta saadut sulatusvesipullot tuovat jotain uutta.

Tutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiin

Pesuhuoneen ruskeiden kaappien ja ruskehtavan keraamisen lattialaatan muuttaminen oli edullista, mutta vaati huomattavaa hikipanosta. Natalie maalasi kaakelit päälle ja käytti sitten sabluunaa jäljitelläkseen trendikkäiden – ja kalliiden – betonilaattojen ulkonäköä. Kimalteleva kattokruunu tuo odottamatonta glamouria, ja sen 7,50 dollarin hinta autotallimyynnistä on vain pikkurahaa.

Sisäänkäynnin yhteydessä itse tehty lato-ovi luo maalaismaisen tunnelman. Sen säröiset lankut (jotka ovat itse asiassa uusia puupaloja) ovat osoitus siitä, että Natalie on levittänyt vaseliinia strategisesti sinne, missä hän halusi maalin hellittävän.

Tutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiin

Natalie ei voisi olla tyytyväisempi makuuhuoneen ensimmäiseen makuuhuoneeseen kiinnitettäviin verhoihin. Ripustettu DIY verhotangoista, jotka on asennettu lähelle kattoa, jotta ikkunat näyttäisivät pidemmiltä, pestyt 9×12-jalkaiset pudotuskankaat roikkuvat niin, että osa kankaasta verhoutuu taaksepäin sauman piilottamiseksi. Ikkunan vieressä seinää vasten nojaa suuri peili, jonka Natalie kehystää.

Tutustu kirpputorilöytöjä täynnä olevaan perhekotiin

Neljä jäljelle jäänyttä maalinäytettä innoittivat maalatun kalanruotokuvion tyttären Brylien sängyn takana olevalle seinälle. Sänky itsessään on Kolterin isoisän, joten se on tunteellinen esine. Natalie maalasi sen muun huoneen kanssa yhteensopivaksi.