Turku tapahtumat

Harrasteen syöttäminen kalenteriin (YouTube-video). Tietosuoja ja rekisteriselosteet. Turun kaupunki ei vastaa tapahtumakalenteriin ilmoitettujen tietojen. Turku, katso keikat tänään, huomenna ja viikonloppuna.

Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista lähellä sinua.

Turun seudun tapahtumakalenteri

Turku tapahtumat

Turun filharmoninen orkesteri, Leif Segerstam, kapellimestari, Johanna Rusanen. Turku täyttyy jälleen kesällä tapahtumista, joille Aurajokivarsi antaa Suomen parhaat puitteet. Tapahtumatarjonta on monipuolista: Turun. Meiltä löydät kaikki parhaat tapahtumat. Osta liput helposti ja turvallisesti.

Kaikki mieheni DOMINO, Turku pe 18. Kvar i mig TILJAN, Åbo Svenska Teater.

Tulevat tapahtumat → tapahtumakalenteri

Turku tapahtumat

TPS – Jukurit GATORADE CENTER, Turku Turku – lippuja teatteriin, konserttiin ym. Turku – osta lippuja teatteriin, konsertteihin, urheilu, stand up, ooppera, viihde, urheilu. Turun Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9: TURKU. Turku herää eloon kesäisin – kaupungin täyttävät mielenkiintoiset tapahtumat ja hauskat aktiviteetit.

Rantapallo kokosi kotimaanmatkailijan parhaat menovinkit. Baaripähkinä-visailu – kauden finaali! Turun ja Kaarinan seurakunnissa järjestetään toimintaa kaikille vauvasta vaariin. Poimi kalenterista sinua kiinnostavat tapahtumat! Turku asiakkaana, pilotoijana ja kehitysalustana – markkinavuoropuhelutilaisuus. Kaksi risteilylaivaa rinnakkain sinisellä merellä. Juhlat, kokoukset, tapahtumat Turussa.

Turun Messukeskuksen messu- ja tapahtumatarjonta on laaja ja viriili ympäri. Kerhojen toimintaan voit tutustua valitsemalla ylävalikosta. Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki Lemminkäisenkatu 12 B, Turku. Turun 4H-yhdistys on Mimmi Magiaa – tapahtumassa mukana tänäkin.

Turun kaupungilta voi hakea tukea Turussa järjestettäviä yleisötapahtumia varten.

Tapahtumat turun ja kaarinan seurakunnissa

Turku tapahtumat

Avustusta voi hakea ympäri vuoden, ja avustuspäätöksiä tehdään. Stara- tapahtuma, Samppalinnan palloiluhalli. Voimistelu- ja liikuntajaostossa tapahtuu. Supertreenit Naantalin Kylpylässä ja. Turun kauppakamari ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT järjestävät keskiviikkona 16. Musiikkiopiston oppilaskonsertti 13. Taloudellisten hyötyjen lisäksi satama vahvistaa Turun mielikuvaa aktiivisena, kansainvälisenä ja elinvoimaisena kaupunkina.

Tattaria, lupiinia, kvinoaa ja öljyhamppua – kun maailma muuttuu, suomalaiset pellot elävät mukana. Miten turvata kotimaisen ruoantuotannon monipuolisuus.