Tuloilmasuodatin

Uuden sukupolven suodatin, joka estää tehokkaasti ulkoilman epäpuhtauksien kulkeutumista. Täyttää F7-luokan suodattimen erotusasteen vaatimukset. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. F7- tuloilmasuodatin, G4-karkeasuodatin, 2 x G1- karkeasuodatin.

Paketissa on 1 kpl F7-kasettisuodatin tuloilmaan.

Filtrete aero tuloilmasuodatin ikkunaan

Tuloilmasuodatin

Enervent Pingvin -ilmanvaihtolaitteen tuloilmasuodatin. Filtrete Aero Ikkunasuodatin – Estä ulkoilman epäpuhtauksien kulkeutuminen sisätiloihin. Sisälle johdettava ulkoilma kannattaa suodattaa ikkuna-aukkoon. HomeRunin verkkosuodatin estää isojen hiukkasten, nukan ja hiuksien pääsyn poistoilmasuodattimeen. Voit korvata verkkosuodattimen vaihtokappaleella. Tämä suodatinsarja käy Onninen Onnline 105 -ilmanvaihtokoneeseen.

Paketti sisältää: 1 kpl F7 kasettisuodatin.

Käytä alkuperäissuodattimia

Tuloilmasuodatin

Kotimaiset ENERVENT koneeseen sopivat tarvikesuodattimet. Nopea toimitus, taatusti edulliset hinnat. Kotitalouksiin ja taloyhtiöihin. Pakkauksessa 1 kasettisuodatin. Apua tuloilmasuodattimen valintaan. Vaatimukset suodattimien erotuskyvylle ja muille ominaisuuksille on standardoitu, mutta standardit ovat. Korkealaatuinen ja suomessa valmistettu suodatinpakkaus pitää sisällään yhden F7-luokan suodattimen Enervent Pandion ilmanvaihtokoneeseen.

Toimitusehdot sisältävät tiedon muun. Energiataloudellisella VELCO tuloilmaventtiilillä ja. Suodattaa isot hiukkaset ja hiukset. Etsi yhteensopivat tuotteet teknisten tietojen välilehdestä.

Varsinainen tuloilmasuodatin sijaitsee ilmankäsittelykoneen painepuolella yleensä viimeisenä toimintona ja sen tarkoituksena on viimeistellä tuloilman laatu. Rakentamismääräysten vaatima tuloilmansuodatustaso tavoitetaan F7- suodattimella. Oikea hetki vaihtaa suodattimet on siitepölykauden päättyessä. Näin estetään niiden ylikuormitus ja varmistetaan riittävä raittiin ilman tulo.

F7-suodattimet eivät kestä imurointia.

Filtrete aero suodatin tuuletusluukkuun 3m tuloilmasuodatin

Tuloilmasuodatin

Olemme testanneet Suomen markkinoilla olevia kolmannen osapuolen valmistamia tarvikesuodattimia. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL. Pingvin tuloilmasuodatin F7 (1kpl) Enervent. Suodatin on lisävaruste joka suodattaa tuloilmasta hienompia hiukkasia kuin vakiosuodattimet.

Tältä sivulta voit tilata oikeat suodattimet ja suoja-anodit Nilan-laitteeseesi. E-, VP- ja Compact-sarjan laitteisiin tarjolla toistaiseksi erityiset. Jos uusi tuloilmasuodatin aiheuttaa enemmän painehäviötä kuin alkuperäinen suodatin, jolla koneen ilmavirrat on säädetty, tuloilmavirta pienenee samalla, kun. Hengitysliitto ja Allergia- ja Astmaliitto kannustavat vaihtamaan ilmanvaihdon suodattimet nyt, jos et ole vielä tänä vuonna niitä vaihtanut. Vanhat koneet tuloilmasuodatus.

Karkean pölyn >99%, pienhiukkaset 1-35%. PUHDASTA ILMAA SISÄLLE FILTRETE RAITISILMASUODATTIMELLA! Filtrete on enemmän kuin siitepölysuodatin, sillä se estää tehokkaasti myös terveydelle. Hinta 52 € (sis.

ALV), Tilausmäärä, KPL.