Traakkipuu varjo

Luin jostain, että traakkipuuta täytyisi pitää joko varjossa tai puolivarjossa. Itselläni traakkipuu on ollut suht valoisassa paikassa (melkein) aina, kesällä todella. Varjossa lehdet voivat olla yksivärisemmän vihreät. Sietää myös varjoa, mutta traakkipuun saamalla valon määrällä on joillekin.

Ostin toissapäivänä isohkon traakkipuun.

Nämä kasvit eivät kaipaa valoa

Traakkipuu varjo

Niistä muodostuu reunustraakin varsi sitten:) Liian varjossa oleva reunustraakki ei mun tietääkseni. Varjo (pohjoisikkuna tai huoneen sisäosa): Erilaiset maijat ( Calathea). Kasvupaikka: valo- varjo, ei paahde. Kastelu: pintamulta saa kuivahtaa kastelujen välillä. Traakkipuu on nimensä mukaisesti puu, jonka.

Oma kissani Zelda nauttii viherkasvien varjossa nukkumisesta ja ajoittain niillä leikkimisestäkin.

Viherkasvit ovat supertrendikkäitä

Traakkipuu varjo

Viherkasvi tai muu huonekasvi toi kotiin ihanaa raikkautta ja luonnollista tunnelmaa. Tutustu valikoimamme viherkasveja ja huonekasveja! Guanchit kokoontuivat muinoin tämän puuvanhuksen varjoon jakamaan oikeutta. Se kasvaa niin hitaasti, että se kukkii. Reunustraakkipuu (Dracaena marginata) on Dracaena-sukuun kuuluva kasvi.

Puuttuu: varjo Juoppo kodinonni ja kuiva jukka – ESS. Herttaköynnösvehka menestyy myös varjossa. Esimerkiksi kaktukset, jukka, traakkipuu ja palmuvehka ovat sellaisia, että niille riittää. Todennäköisesti se on sopeutunut kasvamaan suurempien kasvien varjossa, sillä luonnossakaan täplätraakki ei kasva juuri muutamaa metriä.

Ei suoraa auringonpaistetta, pärjää varjossa. Yksi miehistä heitti kivellä laihaa kissaa, joka hiipi kuin musta varjo vasten hotellin. Pihalla kasvaa traakkipuu alkoi elää mielessäni. Taisimme käydä siellä aamulla ja värjöttelimme varjossa.

Viihtyy sekä valossa että varjossa, ei koskaan suorassa paahteessa.

Images about #traakkipuu on instagram

Traakkipuu varjo

Tasainen kastelu ja puolivarjoinen paikka sopii traakkipuulle. Varjoa, kuivuutta ja kuumuutta kestävänä, se soveltuu myös kuivailmaiseen. Yleistä: Luonnollisesti traakkipuita kasvaa Keski-Afrikan ja Madagaskarin. Los Vinos tunteman muinaisen kanariantraakkipuun suuren oksaston varjossa ja. Legendan mukaan traakkipuu eli lohikäärmepuu syntyy lohikäärmeen.

Ensi alkuun suora auringon paahde polltta lehtiä joten varjo on tarpeen mutta. Se sietää varjoa, kuumuutta, kuivuuttakin. Zamioculcas ei pahastu vaikka kastelu unohtuisi kuukaudeksikin. Sen voi sijoitta jopa ikkunattomaan eteistilaan. Myös lyyraviikuna, jukkapalmu, pylvästyräkki, kiinanruusu, traakkipuu ja viirivehka ovat kasveja, joita allergisen kannattaa vältellä. Lähes yksiväriset kirjovehkat pärjäävät myös varjossa.

Posts about traakkipuu written by mialinnea. Sisiliskot kiertelevät rungolla ja piiloutuvat kuoren alle varjojen vilahtaessa ohi. Ei kuole helposti ja viihtyy varjossa. Tuonenkielo viihtyy parhaiten puolivarjossa tai varjossa. Eniten tilaa vaativat kumiviikunat, araukariat, palmut, jukat ja traakkipuut. Kumi-, varjo -, köynnös-, lyyra- ja limoviikuna kuuluvat suosituimpiin. Lopia Petri wrote: Palmuvehka voisi sopia?

Valossa se kasvaa nopeammin, mutta varjossa sen lehdet pysyvät.