Topaasi korvakorut

Suuria kukka topaasi korvarenkaat 9 karaatin kultaa kanssa kiiltävä pinta ja 8 viistehiottua sinistä Lontoon Topaz ja 2 single cut valkoista timanttia. Korvakorut sinisellä topaasilla on klassinen koru kaikenikäisille naisille. GLAMIRA käyttää vain käsinvalittuja swiss blue topaaseja AAA laatuluokasta tuottaakseen monenlaisia korvakoruja, sormuksia, kaulakoruja ja riipuksia. Kauniit korvakorut, joiden materiaalina on valkokulta ja topaasi.

Mallistossa on runsaasti upeita sormuksia, kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja.

Lu kiara korvakorut tappi topaasi 545117000

Topaasi korvakorut

Korkealaatuisissa ja taidokkaasti valmistettuissa koruissa on käytetty sekä 9. Tuote: kultaiset korvakorut, tappikiinnitys, topaasi. Rodinointi suojaa hopeaa tummumiselta ja antaa kauniin kiillon. Materiaali: hopea ja synteettinen topaasi. Korvakoruihin on istutettu vaaleansiniset topaasit.

Hopeiset (925-hopea) nappikorvakorut.

Tilaustyötä topaasi korvakorut timanttien kera

Topaasi korvakorut

Korussa on rodiumpinnoite, samaa pinnoitetta käytetään valkokullan pinnoittamiseen. Synteettinen, pyöreä, vaalean. Hauskat "timanttipöllö" korvakorut. Näissä Lunette-korvakoruissa on Cushion-Hiontaiset Swiss Blue-Topaasit ja Timantit.

Toimitus jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Hienot ja myöskin ihanan kimaltelevat korvakorut. Sopivan kokoiset ja vahva lukko parantaa käyttöä. Swarovski pisara topaasi tappikiinnityksellä INE27T. Korun harmonisen kokonaisuuden muodostavat hopea ja kaunis jalokivi topaasi. Hopealusikoista valmistetut korvakorut joissa kaiverrukset. Hauska kahdeksan kulmainen sormus jossa sininen topaasi kivi.

Valmistaja: Hovikulta Oy Tuotekoodi: HOkkvktop5mm. Hinta: 295,00€ Veroton: 237,90€. Kauniit valkokultaiset korvakorut joihin on upotettu upea topaasi-kivi!

Kalevala koru naisen ääni korvakorut 6767

Topaasi korvakorut

Kalevala Koru Lähde korvakorut topaasi. Epäsymmetriset korvakorut, joissa on värinä muodikas neon-minttu Swarovskin- topaasi kokoelmasta. Tehty muotitietoisille itsevarmoille naisille jotka seuraavat. Tarjolla kohteessa Catawikin Jouluisten Korujen Huutokauppa: Korvakorut – Kulta – 7. SKU) IR350s072g910j1 Osastot: Korut, Korvakorut Avainsanat tuotteelle 925.

Korviksien keskiosaa koristaa viistehiottu sininen topaasi. On pieni sydän, jossa sykkii ikuinen topaasi. Ja portti, joka sulkee kaiken suojaansa. Raaka-aine, 14 karaatin (585) valkokulta. Kivet, 2kpl 4x5mm topaasi, 2x 0, 01ct. Topaasia pidetään pyhänä kivenä sen on mainittu Exodus-kirjassa olevan yksi paratiisinportteja vartioivan enkelin. KORVAKORUT, brasilialaisia topaaseja 3. Tuote on lisätty luetteloomme tiistaina, 13. Topaasi auttaa löytämään oman polkunsa.

Kaulaketju, hopea riipus, 14 ka kulta, Paraiba topaasi. Toukokuussa S- Etukortilla Riipus 89 € (109 €) – Rannekoru tai korvakorut 95 € (119 €) – sokos.