Top 5 kovapuulattian asennuskuviota (Top 5 Hardwood Floor Installation Patterns)

Top 5 kovapuulattian asennuskuviota (Top 5 Hardwood Floor Installation Patterns)

Lisää tiloihisi ajatonta vetovoimaa ja vaivatonta tyyliä. Mukana Jasper Hardwood European Brushed Oak Collection -malliston hopea-titaani. SKU: 10103796

Kovapuulattian asennuskuvioiden välillä päättäminen on erittäin tärkeä vaihe remonttiprojektissa. Sen lisäksi, että valitsemasi kuvio muokkaa lattian ulkonäköä, se vaikuttaa myös huonekalujen sijoitteluun ja tilan yleiseen virtaukseen. Vaikka niissä käytetään samaa materiaalia, kovapuulattian asennuskuviot ovat hyvin erilaisen näköisiä. Tutustu alla olevaan, jotta saat lisätietoja erilaisista kovapuulattian asennuskuvioista.

Erilaiset puulattian asennuskuviot.

Top 5 kovapuulattian asennuskuviota (Top 5 Hardwood Floor Installation Patterns)

Lisää rikkautta ja lämpöä huoneeseen. Mukana Mazama Hardwood Smooth Acacia Collection -mallisto sävyssä Pekoe Brown. SKU: 10082294

1. Suora kuvio.

Yleisimmin käytetty asennuskuvio on suora. Tämän kuvion saavuttamiseksi asenna kovapuulattialaudat yhdensuuntaisesti huoneen pituuden tai leveyden suuntaisesti. Tämä kuvio luo yksinkertaisen ja nykyaikaisen muotoilun, joka korostaa kovapuulattian alkuperäistä ulkonäköä. Koska se on suoraviivaisin asennuskuvio, se on myös edullisin. Muut kuviot ovat kalliimpia, koska niissä käytetään ylimääräistä puuta ja niiden asentaminen voi kestää kauemmin.

Pidä tilasi raikkaana ja modernina kestävällä ja tyylikkäällä kovapuulattiavalikoimallamme. Mukana Jasper Hardwood European Brushed Oak Collection Lighthouse White -värissä. SKU: 10103799

2. Satunnainen kuvio.

Satunnaiskuvioiset asennukset tarjoavat suoraviivaisen, samansuuntaisen muotoilun, mutta sisältävät sekoituksen eri levyisiä lautoja. Tämän kiintokalustekuvion avulla voit valita leveiden ja kapeiden lautojen suhteen, mikä antaa räätälöidympää ilmettä. Lisäksi tämä kuvio antaa tilallesi rustiikkisempaa estetiikkaa, lisää liikettä ja energistä tunnelmaa. Jos haluat valmiin vaihtoehdon, kokeile maalaismaista kovapuulattiaa.

3. Diagonaalinen kuvio.

Tämä kuvio tuo tilaan muodollisen ripauksen ylellisyyttä ajautumatta pois perinteisestä suorasta kovapuulattian asennuksesta. Asenna lattialaudat toistensa suuntaisesti, mutta 45 asteen kulmassa seiniin nähden.

4. Parkettikuvio

Parkettiasennus on puulattioiden asentamista toistuvaan geometriseen kuvioon. Tämän kuvion tuloksena syntyy parkettilattia, joka näyttää ruudulliselta, joskus myös monimutkaisemmilla kuvioilla kunkin ruudun sisällä. Lisäksi kuvioiden kirjo on käytännössä rajaton. Parkettikuvio antaa huoneelle hyvin selkeän ja hienostuneen ilmeen. Perinteinen parketin asennus on kallista ja harvinaista. Tehdasvalmisteiset neliömoduulit ja parkettikuviot, jotka on aseteltu puuviiluun, ovat korvanneet perinteisen parketin.

5. Herringbone-kuvio.

Sillivärikuvio saadaan aikaan asettamalla kiintolattiakaistaleet diagonaaliseen siksak-suunnitelmaan, joka näyttää twillatulta kankaalta. Aseta tämä kuvio perinteisellä tavalla tai neliömoduuleilla, kuten parkettikuvio.

Top 5 kovapuulattian asennuskuviota (Top 5 Hardwood Floor Installation Patterns)

Muotoile tilasi yksilölliseksi kauniilla lattiapinnoitteilla. Mukana Jasper Engineered Hardwood Handscraped Collection -mallisto värissä Hickory – Natural. SKU: 10068966

Viimeistelytyöt

Kovapuulattian asennuskuvioita täydennetään usein listoilla ja muilla koristeellisilla yksityiskohdilla, kuten mosaiikkimitaliineilla. Nämä koristeet voivat olla puuta, luonnonkiveä tai vaihtoehtoisia materiaaleja, kuten lasi- ja metallilaattoja. Tämäntyyppiset viimeistelytyöt kehystävät huoneen, erottavat sen viereisistä tiloista ja lisäävät siihen muodollisuutta. Lisäksi mosaiikkien kaltaiset upotukset lisäävät huoneeseen yksilöllisyyttä. Kaiken tämän jälkeen on tärkeää huomata, että valitsemasi kuvio määrittää myös sen, kuinka kauan kovapuulattian asentaminen kestää.