Tontun teko huovuttamalla

Askartelupaketti ” Tontun neulahuovutus”. Tontut, neulottu joulutonttu, tonttu huovasta, joulutonttu askartelu ohjeita, joulutonttu ohje, huovutettu. Kartiosta leikkasin kärjen pois. Alkuun huovutetaan suorakaiteen mallinen läpyskä joka piikitetään kartioon kiinni tontun asuksi.

Julkaisen tällä sivulla sukkahousutontun tekovaiheista. Kirjassa hyvin selostettu nukkien teko.

Luovia askarteluideoita huovutus

Tontun teko huovuttamalla

Tapoja on monia, esittelen oman tapani tehdä tonttuja yms. Ja tässä tulee Paulan ohje jäniksen huovuttamiseen. Kun kaikki on valmista, huovutetaan viimeinen kerros villaa jäniksen vartalon päälle ja muihin. Into amigurumeiden tekoon lähti oikeastaan omasta ja miehen kiinnostuksesta Nintendo-peleihin.

Elsi-mumma, 96, rentoutuu tonttuja tekemällä. Huopapallon huovutus on rentouttavaa puuhaa ja niistä on kiva askarrella erilaisia koruja. Tässä helppo kuvallinen ohje miten pallo. Katsojan silmissä syntymässä näyttää olevan ihastuttava metsätonttu – tai peikko.

Minä ja tekemiseni: sukkahousutontun teko

Tontun teko huovuttamalla

Fantasianuken teko lähtee mielikuvituksesta. Sen jälkeen lisätään rungon päälle levyvanua ja lisätään villa, joka huovutetaan neulalla. Lopullinen huovutus tapahtuu huuhtelemalla vuorotellen kuuman ja kylmän veden alla. Tontut voi liimata hattujensa kärjistä allekkain ketjuksi ja ripustaa. Eikä naaman teko loppujen lopuksi vaikeaa ole, virheitä kun ei oikeastaan. Tunnisteet: huovutus, kotitonttu, nukkekurssi, Sukkahousunaama. Swan TV Jyväskylän uusi Kädentaitajat-ohjelmasarja pureutuu suomalaiseen. Meiltä kaikki tarvikkeet DIY Huovutus ja helpot step-by-step- ohjeet.

Posts about Huovutus written by maijalinnea. Pieniä magneetteja, joilla kiinnität tontun esim. Tonttukoulu -menetelmä on kehitetty ja käynnistetty Kotkan. Tonttujen teko aloitettiin yhdessä huovuttamalla hattukangasta.

Hatun saumat ommeltiin, kiviä etsittiin Tirikan metsästä ja lopulta. Neulo ja huovuta tonttu Pia Tuonosen ohjeen mukaan! Tämä tonttu on neulottu Novita Huopasesta, huovutettu pesukoneessa ja huovutuksen jälkeen tontulle. Villakuidusta ilman huovuttamista kiedottu tonttu on hieman mystinen hahmo, niin kuin tonttujen kuuluukin olla.

Sen voi laittaa kurkistamaan vaikkapa kuusesta. Huovutettu possu on hauska joulukoriste!

Helppo joulutontun huovutus!

Tontun teko huovuttamalla

Neulahuovutetut tonttu ja kissa istuvat banaaninarusta tehdyssä kranssissa. Joko perinteisten sytykeruusujen teko kyllästyttää? Tällaisia tonttuovia Me Naisten lukijat ovat askarrelleet. Linnunpöntössä oleva punatulkku sekä kissa ovat huovutettu.