Toimivatko laastikynät?

Rentoudu omassa räätälöidyssä keittiössäsi. Mukana Cabot Ceramic Til�� Rio Wood Brook Beige -värissä. SKU: 15221426

Laastikynien valmistajat väittävät, että ne palauttavat likaisen tai tahriintuneen laastin lähes uuteen kiiltoon. Kuluttajat saattavat ihmetellä, täyttääkö tämä innovatiivinen tuote todella nämä väitteet lupausten mukaisesti. Ihmisille, jotka eivät pidä likaisen laastin ulkonäöstä, mutta joilla ei ole varaa laatoituksen uusimiseen tai uuden laastin lisäämiseen, laastikynät saattavat vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Kun ymmärrät, mitä laastikynällä voi tehdä ja mitä sillä ei voi tehdä, odotuksesi ovat realistisemmat, ja lopputuloksesta voit olla ylpeä.

Miten laastikynät toimivat?

Laastikynät lisäävät ohuen vedenpitävän pinnoitteen suoraan laattojen välisten olemassa olevien laastilinjojen päälle. Tämä pinnoite voidaan sävyttää vastaamaan laastin nykyistä väriä, jotta kaikki näyttää siistiltä ja yhtenäiseltä. Väriaine levitetään pienellä säiliöllä, joka näyttää paksulta tussilta tai kynältä. Kynää painetaan laastilinjaa pitkin, ja kapeakärkisen kärjen ansiosta se on helppo tehdä tarkasti. Kun kaksi kerrosta on levitetty, laastin pitäisi näyttää jälleen puhtaalta ja kirkkaalta.

Tämä menetelmä ei ole aivan yhtä ammattimainen kuin höyrypuhdistus tai uuden laastin lisääminen, mutta se on erinomainen tapa palauttaa laastin ulkonäkö nopeasti ja edullisesti. Jos haluat kaunistaa keittiötäsi tai kylpyhuoneesi, laastikynät ovat loistava vaihtoehto. On tärkeää huomata, että laastikynillä on rajoituksia, eivätkä ne ole pysyvä tai erittäin pitkäaikainen ratkaisu. Ennen kuin ostat laastikynän, varmista, että olet lukenut useita asiakasarvioita. Kaikki kynät eivät ole samanlaisia, joten on tärkeää selvittää, mitä muut asiakkaat sanovat ennen ostoksen tekemistä.

Toimivatko laastikynät?

Mukauta kylpyhuoneesi oman ainutlaatuisen makusi mukaan. Mukana Cabot-posliinilaatat – Antares-sarja SKU: 10075836

Miksi laasti vaihtaa väriä?

On useita syitä, miksi laasti voi värjäytyä, ja suuri osa siitä riippuu siitä, missä se sijaitsee. Vaikka laasti on laasti, se on erittäin ohutta ja huokoista, mikä tarkoittaa, että se voi imeä itseensä helposti aineita. Laastiseos sisältää tuhansia pieniä taskuja, jotka voivat imeä tai suodattaa esimerkiksi öljyä, likaa, hometta, hometta ja jopa bakteereja. Kun näin tapahtuu, laasti alkaa näyttää värittyneeltä ja likaiselta. Ajan myötä laasti voi alkaa halkeilla, jolloin yhä useammat alueet altistuvat tahrojen mahdollisuudelle. Aina kun syväpuhdistat laastin, se voi jäädä värilliseksi tai värittömäksi, minkä vuoksi laastikynä saa sen näyttämään taas uudelta.

Laastikynien käyttäminen tahrojen peittämiseen

Jos laasti on hyvässä kunnossa, sitä ei todennäköisesti tarvitse vaihtaa kokonaan. Kun käytät laastikynää, se voi peittää rumat tahrat levittämällä uutta, kirkasta väriä laastilinjoihin. Riippuen tahran vakavuudesta tai tummuudesta, saatat joutua kokeilemaan kahta käyttökertaa saadaksesi parhaan tuloksen. Jos teet tämän suuressa huoneessa, sinun on hankittava useita laastikyniä, jotta saat kaiken tehtyä.

Lue laastikynän pakkaus ja ohjeet varmistaaksesi oikean levityksen. Laastin on oltava täysin puhdistettu ennen kuin voit käyttää kynää, muuten se ei levity ja tartu kunnolla. Sinun on ehkä annettava ensimmäisen kerroksen kuivua ennen toisen kerroksen levittämistä. Valitse laastikynä, jossa on mukava ote, jonka avulla sitä on helppo pitää vakaana, kun merkitset viivoja. Käytä laastikyniä, jotka ovat hajuttomia ja myrkyttömiä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hengität sisään mitään voimakkaita kemikaaleja.

Laastikynäsi toimii samalla tavalla kuin taikakynä. Kun korkki on kiinni, ravista kynää voimakkaasti sekoittaaksesi ainesosat perusteellisesti. Poista korkki ja aseta kynän kärki alaspäin, kunnes värillinen valuu siihen. Kokeile laastikynää valkoiselle paperille, jotta voit testata väriä ja varmistaa, että se sopii täydellisesti yhteen, ennen kuin levität sitä suoraan laastiin. Pidä lähelläsi muutama kostea rätti siltä varalta, että joudut siivoamaan ylimääräisen maalin, joka saattaa joutua laatoillesi. Työskentele hitaasti laastilinjoilla pitämällä kynää vinossa ja aloittamalla alhaalta ylöspäin. Anna noin kahden tunnin kuivumisaika maalin levittämisen välillä.

Nämä lankut muistuttavat luonnollista koivukuitupuuta valkoisen ja harmaan sävyissä. Mukana Cabot Ceramic Tile Torcello Series -laattasarja, väri Glacier Grey. SKU: 15270744

Laastikynien käyttäminen laastin värin päivittämiseen.

Jos olet kyllästynyt tavalliseen valkoiseen laastiin, voit myös käyttää laastikyniä päivittääksesi minkä tahansa huoneen värin. Harkitse trendikkään harmaan värin käyttämistä laastilinjoihin peittääksesi tylsän, klassisen valkoisen, johon olet kyllästynyt. Voit myös käyttää rohkeasti mustaa laastikynää. Levitä sitä vaaleaan laastiin ja katso, kuinka koko kylpyhuone tai keittiö muuttuu silmiesi edessä. Jos haluat luoda määritelmää, käytä valkoista tai kirkkaanväristä laastikynää tummemman laastin päälle. Tämä saa laatat erottumaan, ja se tuo raikkaan, päivitetyn estetiikan mihin tahansa tilaan.

Vaikka laastikynät eivät ole pysyvä ratkaisu joihinkin laastiongelmiin, ne ovat silti edullinen ja helppo tapa auttaa sinua muuttamaan kotisi. Varmista vain, että valitset laastikynän, jonka väri sopii tyyliisi, huoneeseen ja laatoitukseen. Pyyhi ylimääräinen maali kynästä mahdollisimman pian, jotta vältät laattojen värjäytymisen. Pienellä harjoittelulla ja kärsivällisyydellä voit helposti korjata likaiset tai vanhat laatat laastikynän avulla.

Kun käytät laastikynää, muista käyttää aikaa ja tehdä hitaita, tasaisia liikkeitä laastilinjoilla. Anna jokaisen kerroksen kuivua kokonaan, jotta voit tehdä dramaattisen vaikutuksen toisella kerroksella. Pienellä harjoittelulla ja sinnikkyydellä tulet hämmästymään siitä, miten tehokkaasti laastikynillä saat keraamiset laatat, marmorilaatat ja kivilaatat eloon.