Toimenpide

On ryhdyttävä toimenpiteisiin ennen kuin on liian myöhäistä! Hammaspesu on tärkeä toimenpide karieksen torjumiseksi. Reinhold von Becker in the newspaper Turun. Toimenpide ei onnistunut ja potilas menehtyi. Glosbe, online-lexikon, gratis.

Bläddra milions ord och fraser på alla språk.

Zxd toimenpiteen kiireellisyys ja vaikeus

Toimenpide

Vierailija: "Synnytystä ei tällä kertaa lasketa kyselyyn mukaan. KLS Martinin marLED V- ja E-sarja on varustettu uusimmalla LED-teknologialla. Innovatiivisten linssirakenteiden ansiosta valot eivät aiheuta varjostumia. Sterilointi eli (par.) sterilisaatio (myös steriloiminen, sterilisoiminen) on kirurginen toimenpide, jonka ensisijainen ja ihmisillä pääasiallinen tarkoitus on aiheuttaa.

Esimerkkejä toimenpiteistä Kuva: Mari Pihlaja-Kuhna. Näille sivuille olemme koonneet esimerkkejä kuhunkin Itämerihaasteen tavoitteeseen ilmoitetuista. Se toimii Hatanpään terveysaseman. Sopiiko NovaSure-menetelmä minulle?

Toimenpide from finnish to portuguese

Toimenpide

Kuinka NovaSure-menetelmä toimii? Mitkä ovat NovaSure- toimenpiteen hyödyt? Miltä NovaSure- toimenpide tuntuu? Object extended by elainrekisteri.

Nuoret ja raha – Mun talous -hankkeen toimenpide -ehdotukset. Kooste lohkokohtaisista toimenpiteistä ympäristökorvauksessa. Kysymys: Erottelua jännitetyön ja jännitteiseen osaan kohdistuvan. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt. Rauna Rahko-Ravantti, Minna Körkkö. Many translated example sentences containing "suositeltava toimenpide " – English-Finnish dictionary and search engine for English translations.

Hankkeen toimenpiteet toteuttavat yhtä tai useampaa strategian. Sote -tietojohtamishankkeen jatkotoimenpide-ehdotukset. HIPEC- toimenpide (Hyperthermic Intra Peritoneal Chemotherapy) on kirurginen hoito, jota voidaan antaa umpilisäkelähtöisen syöpätaudin, pseudomyksooma. Tekijänoikeuslain uuden 50 a §:n 3 momentin mukaan teoksen kappaleen laillisesti hankkinut saa kiertää teoksen suojaksi asetetun teknisen toimenpiteen. Finnish to Portuguese – translations, example sentences, synonyms, declensions and pronunciations.

RedFox is the most comprehensive. Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä. SILMÄNALUEEN TOIMENPIDE potilasohje.

Mikä on "tekninen toimenpide"?

Toimenpide

Tuotteita voit tilata verkkokaupastamme. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta verkkokauppaamme. Avaleht»Erikoissairaanhoito»Leikkaus ja toimenpide. ZXD20 Polikliininen päiväkirurgia. ZXD30 Laaja tai vaikea toimenpide.

KiertotalousSprintti -hankkeen.