Timanttipora

Porakoneet, sahat ja lisävarusteet betonin ja muiden mineraalipohjaisten materiaalien timanttiporaukseen ja sahaamiseen. Lue, miksi Husqvarnan ammattitason timanttiporakone saattaa hyvinkin olla kannattavin sijoituksesi ja tuottaa enemmän porattuja reikiä tunnissa. Vuokraa Hilti- tai Weka- timanttiporat SELG Rent Konevuokraamosta. TIMANTTIPORA PORAUSTORNILLA ROTHENBERGER.

Työvälineinä ovat timanttisaha ja timanttipora. Ne eroavat kovametallityökaluista siten, että leikkaavat osat ovat teollisuustimanttia ja kovametalliseosta.

Tags rakennus oy kp (2483963

Timanttipora

Vuokravalikoimastamme löydät timanttiporat ja sahat betonille, tiilelle asfaltille ja kivelle sekä timanttilaikat ja terät ym oheistarvikkeeet vuokrattaviin laitteisiin. Niitä voidaan käyttää myös näytteenottoon. Bosch timanttiporanterä "märkä" 6,0 mm. Porausteline helpottaa työskentelyä ja työjälki paranee. Hyvin tehty työ kestää pidempään.

Lue lisää poraustuotteiden timanttiporavalikoimastamme. Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Timanttiporakoneella tehdään helposti reikiä mm.

Timanttipora pentruder 305

Timanttipora

Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Asiakkaan ei tarvitse välttämättä. Nyt myynnissä käsityökalut Husqvarna dms 240 timanttipora puomillinen – Espoo, Uusimaa. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.

Vesijohtoa varten tulevan timanttiporauksen tarjoushinta oli 560 euroa. Minusta se tuntui aika kalliilta, joten tarkastin, että timanttiporan (reiän läpimittä 150mm). Koviin laattoihin, kaakeliin ja muuhun keraamiseen materiaaliin poraamiseen akkuporakoneilla. Korkealaatuinen teollisuustimanttirouhe. Poran suurikokoinen jätteenpois.

Nopea toimitus koko Suomessa, 30 päivän avokauppa ja erinomaiset hinnat! Timanttileikkaukset, timanttiporaukset, timanttisahaukset, timanttityöt. Etelä- Suomen lääni, Porvoo ja Uusimaa toiminta-alueena. TAGS Rakennus Oy konkurssipesä. Kestävä timanttiterä kovien laattojen kuivaporaukseen.

Kiinnitetään kulmahiomakoneeseen, kierre M14. Paikkakunnalta Mikkeli löytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Rakennuspalvelut. Kaakelin, klinkkerin, kivitavaralaattojen, graniitin, keraamilaattojen, marmorin.

Timanttiporanterä vuorio predator 55 mm

Timanttipora

Tämä on timanttiporauksen ehdoton lippulaiva, koneella tehdään yli 700mm reikiä! Tyylikäs ja ergonomisesti muotoiltu käsikäyttöinen sähkötoiminen porakone. Ergonominen D-kahva parantaa hallintaa. Kopadi on Suomen johtava timanttiporaukseen erikoistunut yritys. Valikoimiimme kuuluvat Wekan ja Hakkenin timanttiporakoneet ja -puomistot. Teemme timanttiporaukset ja -sahaukset tehokkaasti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Suomessa. Myös piikkaukset, etuputsityöt, hionnat ja jyrsinnät.

Korkea asiakastyytyväisyys ja läpikäydyt projektit ovat antaneet meille valmiudet. Lisätietoja tuotteesta saat ponnahdusruudusta joka tulee näkyviin kun menet valitsemasi tuotteen tekstin päälle. Vuokran jälkeen aina veloitetaan terän kulutus tai teritys.