Tilintarkastaja palkka

Katso tarkemmat tiedot ja läheisten tehtävänimikkeiden palkat. Täytä lomake saadaksesi tietoa alueesi kuukausipalkasta. Vierailija: "Millasta palkkaa olit ajatellut? On myös vaikea sanoa mikä on itsenäisten tilintarkastajien tulevaisuus, ala.

Työskentelen pienessä tilintarkastustoimistossa tilintarkastusassistentin. Talouselämä selvitti, mitkä yritykset maksavat parasta palkkaa työuran alusta lähtien.

Tilintarkastajat—tilinpäätösten hiljaiset takapirut

Tilintarkastaja palkka

Myös tilintarkastus – ja konsulttiyritykset ovat avokätisiä. Paljonko tilintarkastaja saa palkkaa? HTM- tilintarkastaja ja KHT- tilintarkastaja. Tilintarkastajan palkkaa nimettömiltä työntekijöiltä. Opettajani (itse toiminut tilintarkastajana ) sanoi vain ympäripyöreitä, että kerro sen tilinpäätöksen tekijän palkka kahdella, niin ollaan lähellä. Olisin kiitollinen, jos joku tilintarkastajana toimiva kertoisi millaista työ on. Pätevä ja ahkera tyyppii pystyy tuplaamaan palkkansa viidessä.

Onkos pakkiksella yhtään KHT- tilintarkastajaa tai henkilöä, joka tuntee.

Tilintarkastus – marimekko as a company

Tilintarkastaja palkka

Entä kuinka hyvät ylenemismahdollisuudet ja palkka yleisesti ottaen? Elikkä itse olen ajatellut, joko KHT- tilintarkastajan tai controllerin. Minkälainen on KHT- tilintarkastajien palkkataso verrattuna controllereihin? Siirry kohtaan Palkkaus – Palkkaus.

Kunnissa noudatetaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Sopimuksessa on määritelty eri ammattiryhmille. Asko Tuomainen on tehnyt ammattilaisena tilintarkastuksia yli 30 vuotta. Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiöllä on oltava yksi tilintarkastaja ja, mikäli tilintarkastaja ei ole tilintarkastusyhteisö, yksi varatilintarkastaja. Tyypillinen työpäiväni: Toimin JHTT- tilintarkastajana kunnissa, kuntayhtymissä, kuntaomisteisissa osakeyhtiöissä, sekä valtionhallinnon. Kotipizza Group Oyj:n palkka – ja palkkioselvitys on kuvaus palkitsemisesta. Päävastuullisena tilintarkastajana toimii KHT Henrik Holmbom.

Hallitus ei käsittele työtekijöiden kokemusvuosilisäasioita, vaan ne ovat talouspäällikön työnkuvaan kuuluvia asioita. Itä-Suomen yliopistossa on mahdollista suorittaa sekä HT- että JHT-tutkintojen edellyttämät opinnot. Opintojen lisäksi vaadittavan. Otamme vastaan myös talouspäällikön, pääkirjanpidon ja.

Millaisille palkoille naiset pääsevät eri ammateissa valmistuttuaan? Palkkoja päästään tarkastelemaan kohdasta Palkat. Palkkalistoja haetaan kohdasta Palkkalistojen haku, jossa päästään.

Tilintarkastajan kuukausipalkka?

Tilintarkastaja palkka

BDO Traineesta tilintarkastajaksi – mietteitä urapolulta. Yhtiön päävastuullinen tilintarkastaja on KHT Petri Kettunen. Posti Group Oyj:ssä on yhtiöjärjestyksen mukaan 1-3 tilintarkastajaa. Suomessa on 16 naisten kannalta keskeistä alaa, joilla palkka on selvästi miehiä pienempi.