Tiilinen Colonial-koti uudella perinteisellä tyylillä.

Vanhat pois, on usein mantra vanhentuneiden kotien uudistamisessa, joten on virkistävää, kun pala menneisyyttä säilyy. Vuonna 1938 Edinassa, MN:ssä, sijaitsevassa murattiiliverhoillussa tiilikoloniakodissa tämä pala pelastettavaa historiaa oli eteisen sinivalkoinen kukkatapetti. Kuvio sopi Lou ja Lindsay DiLorenzon uuteen perinteiseen tyyliin ja muistutti heitä lapsuudenkodeistaan. Sen sijaan, että pariskunta olisi poistanut sen (kuten he tekivät muiden kuluneiden tai ylimaalattujen tapettien kanssa), he käyttivät sitä lähtökohtana remontin jälkeiselle sisustukselle. Paperin värimaailma oli pohjana valinnoille, kuten olohuoneen tummansinisille selkänojallisille tuoleille ja vaaleammille yksityiskohdille kaikkialla talossa. Menneisyyteen viittaava säie on kuitenkin tasapainotettu elinvoimaisilla korostuksilla, jotka antavat paikalle nuorekasta energiaa.

Tiilinen Colonial-koti uudella perinteisellä tyylillä.

Lämmittääkseen sinivalkoista kokonaisuutta suunnittelija Brooke Voss auttoi Lindsayta käyttämään korallia – perinteisempää väriä kuin vaaleanpunainen mutta leikkisämpää kuin punainen. Voss sijoitti eteiseen puutarhajakkarat ja verhoili olohuoneen tyynyt kankaalla, jonka Lindsay muistaa lapsuudenkodistaan. Messinkinen tekobambupöytä jäljittelee peilin geometriaa ja lisää glamouria.

Tiilinen Colonial-koti uudella perinteisellä tyylillä.

Valkoisen olohuoneen kirjahyllyissä on värikkäitä muistoesineitä, kuten punaiset Fu-leijona-kirjatelineet Hongkongista ja lasten kehystettyjä taideteoksia. Keltainen sivupöytä täydentää olohuoneen primäärivärejä. Eri kuvioita, värejä ja kuvioita sisältävät tyynyt korostavat valkoista sohvaa.

Tiilinen Colonial-koti uudella perinteisellä tyylillä.

Valkoiset kaapistot, laatat ja työtasot sekä kuninkaansininen liesi ja aksentit vievät värimaailmaa keittiöön. Avoimet kaapit antavat Lindsaylle mahdollisuuden esitellä kauniita valkoisia lautasia ja trendikkäitä kuparipannuja. Kaikki keittiön värit on vedetty yhteen juoksijassa, joka pohjustaa tilan ja luo samalla lämpimän kulkuväylän.

Tiilinen Colonial-koti uudella perinteisellä tyylillä.

Lindsay ja Lou halusivat, että heidän keittiönsä tuntuisi kuin se olisi siirretty pariisilaisesta asunnosta. He saivat aikaan tämän vaikutelman valkoisella metromaattilaatalla, joka ulottuu työtasosta kattoon, ja kupariruukkukokoelmalla, jonka he vihdoin saivat esiin varastosta. Sinivalkoiset tiskirätit antavat täydellisen vintagemaisen ripauksen.

Tiilinen Colonial-koti uudella perinteisellä tyylillä.

Keittiön ja ruokasalin välissä on pieni nurkka, jossa voi tutkia reseptejä ja opiskella oikeinkirjoitussanoja. Jotta alue tuntuisi saumattomalta keittiön jatkeelta, Lindsay käytti samoja työtasoja ja taustalevyjä. Työpöydän yläpuolella on säädettävät hyllyt, joihin mahtuu keittokirjoja, ja alakaapit kätkevät alleen toimistotarvikkeet.

Tiilinen Colonial-koti uudella perinteisellä tyylillä.

Arkkitehti Andrea Swan auttoi pariskuntaa miettimään pohjaratkaisun uudelleen ja avasi aiemmin ahtaan keittiön uuteen perhehuoneeseen, joka oli veistetty vanhasta autotallista. Tilassa asuminen vuoden ajan ennen remonttia muutti myös Lindsayn ajatuksia säilytyksestä. "Vaihdoin kaiken avohyllyihin", hän sanoo. "En uskonut olevani niin moderni tai järjestäytynyt ennen."