Tietovisa kysymyksiä urheilusta

Testaa tietosi suomalaisesta urheilusta IS:n tietovisassa. Pelissä sinulle esitetään kysymys vastauksineen suomalaisesta urheilusta. Urheilu tietovisa – aiheissa mm: Brittijoukkueiden logoja, doping tapauksia. Kokeile kuinka monta kysymystä selvität ketjussa peräkkäin: Kokeile!

Tietotuvan urheilutietovisa kamppailtiin reippaan kilpailuhengen mukaisesti.

Jättivisassa sata kysymystä suomesta – oletko sinä todellinen suomi

Tietovisa kysymyksiä urheilusta

Urheilusta kysymyksiä – Urheilu – hauskoja kysymyksiä urheilusta – Älypää. Yhteisövisat – Urheilu – Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat. Kysymystä – Katso kaikki artikkelit aiheesta 10 Kysymystä. Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa.

Täällä mediasta poimittuja tietovisoja. Monet itsestään selviltä tuntuvat kysymykset voivat sopia maahanmuuttajille, joille sanat ja käsitteet eivät. Sitäkin voi pelata useita kertoja, sillä kysymykset vaihtuvat.

12 kiperää kysymystä olympiakisoista – osallistu tietovisaan

Tietovisa kysymyksiä urheilusta

IS:n vapputietovisa: Jos saat yli 5 oikein, sinulla on hyvä. Tietovisa käsittelee joka toinen viikko urheiluaiheita ja muulloin kaikkea mahdollista. Kussakin visassa on nimensä mukaisesti 12 kysymystä. Perinteikkäitä urheilumuotoja on mukana joko ensimmäistä kertaa tai todella pitkästä aikaa. Historiantekijöitä löytyy myös Suomen kisajoukkueesta, vaikka. Saat tietää oman tuloksesi, kun. Näin vuoden lopuksi on hyvä testata omia tai kaverin tietoja luonnosta kymmenen kysymyksen avulla.

Vastaukset löydät heti kysymysten. En ole muuten itse kyseistä kysymystä keksinyt, vaikka siltä se ehkä vähän vaikuttaisi. Kilpailukysymykset ovat laatineet Vuokatin Suomi 100 – tietovisan tuomareina toimineet Juha. Urheilutalossa, mistä tämä turnaus on saanut nimensä? Tytöille voi kehitellä kysymyksiä "minkä värinen kaulakoru Disneyn. Mitä lapsi tai hänen kaverinsa harrastavat, tykkäävätkö esim. Sivustossa on yleistietovisoja, kuva- ja sanavisoja sekä tietovisoja eri aihealueilta.

Tapahtumia, pubivisat Oulun seudulla, tuloksia, visojen kysymyksiä ja.

Tietovisa: vieläkö osaat ysärihitit ulkoa?

Tietovisa kysymyksiä urheilusta

Valtaosa kahdestakymmenestäviidestä tietovisaan osallistuneesta. Pääosa kysymyksistä on laadittu urheilun yleistiedon pohjalle, mutta osa. Oikeasta vastauksesta saat yhden pisteen, max. Paavo Nurmi saavutti uransa aikana 9 olympiavoittoa, kenellä.

Urheilu voisi olla paras osa-alueeni, äiti arvioi. Kysymykset ovat siinä mielessä tasoittuneet, että siellä on sellaista, jota en tiedä, mitä Saila. Jääkiekkouutiset ja tulokset läpi vuorokauden. Seuraa Liigaa, Mestistä, A-Nuoria ja paljon muuta.

Joensuun kaupungin tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää edellytykset urheiluseurojen järjestäessa toiminnan. Kaupunki myöntää myös erilaisia. Vastaa kymmeneen kysymykseen päivän polttavista aiheista! Mielestäni tietovisakysymykset ovat silloin sopivia, kun valtaosa. Yritän mahduttaa mukaan maantietoa, kulttuuria, urheilua, tiedettä. Visailun aihealueita ovat metsä, luonto, maantiede, energia ja urheilu. Kilpailu avautuu erilliseen selainikkunaan allaolevasta linkistä.

Liikkumisen tietovisassa vastataan kymmeneen kysymykseen, jotka liittyvät. Kahoot-visana tai jokainen oppilas voi vastata kysymyksiin omaan. Kaikki valitun kysymysaihetaulukon kysymykset käydään läpi. Nuuska ei kuulu urheiluun, se on terveytesi terminaattori.