Tietosuojaastia

Tuhoamme turvallisesti yrityksen arkaluontoiset materiaalit. L&T:n tietoturvapalvelu on turvallinen ja helppo tapa hoitaa yrityksen. Tietosuoja – astia – hävitettävät materiaalit. Huolehdimme paperiarkistojen, kalvojen, nauhojen, levykkeiden ja kovalevyjen tuhoamisen, asiakkaan toivomusten.

Remeo tarjoaa asiakkailleen oikein mitoitetut, lukittavat astiat hävitettävien tietosuojapaperien keräykseen sekä tarvittaessa tuhoamistodistuksen.

Arkistoista eroon? älä tee tätä virhettä

Tietosuojaastia

Aukoton, dokumentoitu tuhoamisprosessi. Vastaamme arkaluontoisten papereiden, kiintolevyjen ja prototyyppien hävittämisestä. Minne poisheitettävät asiakirjat. Henkilötietojen käsittelyä koskeva tietosuoja -asetus velvoitteineen astuu voimaan Suomessa vuonna.

EU:n yleinen tietosuoja -asetus tuli voimaan 25. Astiaan vastaanotetaan vain paperia, ei muuta tietosuojamateriaalia, kuten.

Toimivat tietoturvakuljetukset

Tietosuojaastia

ID-merkillä varustetut astiat kuljetetaan sovitusti ja valvotusti, jokainen astian. L&T:n Ympäristötuotteet on suunniteltu kestäviksi, käytännöllisiksi ja. Hae jätteitä tai selaa luetteloa. Paperin tuhoamisen jälkeen silppu käytetään uusiopaperin raaka-aineeksi. Asiakirjojen hävittäminen voidaan tehdä tehokkaimmin lukittavia tietosuoja – astioita.

Pieni ja näppärä astia on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin sekä yksittäisiin työpisteisiin paperien sekä muiden tuhottavien materiaalien turvalliseen. Sinulla tulee aina olla lukollinen tietoturva- astia. Lataa nettisivuiltamme ilmainen. Yrityksen täydellinen tietoturva vaatii tietojen suunnitelmallista hallintaa ja valvontaa koko niiden elinajan. Tutustu tietoturvapalveluihimme! Asiakkaalle voidaan toimittaan lukittava tietosuojasäiliö tuhottavan materiaalin säilyttämistä ja kuljetusta varten. Lisävaruste Weber tietosuojavarustus: Kaikista WEBER-jäteastioista voidaan tehdä tietosuoja – astioita, kun ne varustetaan tietosuoja-aukolla ja lukkoraudalla. Kaupunki saa Suomen Tietoturvalta säännöllisesti raportin kerätyistä ja tuhotuista määristä sekä kustannuksista kiinteistökohtaisesti.

Henkilö laittaa papereita tietosuoja – astiaan. Paperit laitetaan astiaan noin A4-paperin levyisestä ja senttimetrin korkuisesta aukosta irrallaan ilman mappeja.

Tietoturvapalvelut ja arkistojen hävittäminen

Tietosuojaastia

EU:n tietosuoja- asetus eli GDPR ohjaa osaltaan henkilötietojen käsittelyä. Niittejä ja klemmareita ei tarvitse poistaa. Niemi on vastuullinen kierrätyskumppani yrityksille ja kuluttajille. Polymeeriosat ruiskuvalettuja erityiskäsitellystä HDPE:stä. Ei haurastu, kestää kuumuutta, kylmyyttä ja useita kemikaaleja. UV-stabiloinnin ansiosta astiat.

Henkilötietoja sisältävä fyysinen aineisto hävitetään asianmukaisesti esimerkiksi tietosuoja – astiaa käyttäen eikä henkilötietoja sisältäviä dokumentteja pidetä. Astiat ovat erittäin kestäviä ja muotoilultaan viimeisteltyjä.