Tietokirjat 2018

Top20 tieto – tietokirjat – Suomalainen. Digiteknologian ongelmista viihdyttävän pessimistisesti kirjoittava Pekka Vahvanen ei omista itse edes älypuhelinta. Hotakainen Kari, Tuntematon Kimi Räikkönen, Siltala. Täältä löydät esimerkiksi suosituimmat dekkarit, romaanit, tietokirjat ja elämäkerrat. Arvoisa vastaanottaja, Ohessa on käyttöönne uusin Mitä Suomi lukee -lista. Muistelmat ja elämäkerrat Brett Anderson: Hiilenmustat aamut (Sammakko). Suede-yhtyeen laulajan muistelmat. Liikemies Raino Kukkosen ja Kaslink Foodsin tarina.

Koonnut: Pirjo Hiidenmaa, Monica Pylkkö ja Hannu Riipinen. Teosten esittelytekstit ovat otteita kustantajien teoskuvauksista, ja koonti on tehty. Tämän vuoden erikoisteemoja ovat Venäjä, sananvapaus, kirjat ja. Into Kustannus – Kirjat ja kapinahenki.

Kevään kirjoissa paetaan historialliseen viihteeseen ja runoillaan. Essee kiinnostaa nyt monenikäisiä. Yhteensä kevään aikana julkaistaan yli sata teosta. Pimeinä iltoina on ihana kääriytyä sohvannurkkaan lukemaan ja unohtaa kaikki muu. Lue ainakin nämä KK:n toimittajien suosikkikirjat! Syksyn uutuudet tuovat mukanaan kiehtovia hetkiä historiasta sekä punnittuja näkökulmia ajankohtaisiin teemoihin. Käyntiosoite: Lönnrotinkatu 18.

Julkaisuluettelo, josta voi olla ylpeä. Kirjamme kertovat tästä ajasta, ovat henkilökohtaisia, poliittisia, uutta luovia. Hjeltin Loitsujen kirja kertoo meille esivanhempiemme unoh tuneesta taikuudesta, ja pitkän. Olen kierrellyt kustantajien tapahtumissa, hautautunut katalogeihin ja jutellut muiden. Tietokirjat: Adèle Couavoux, adele. Feministisen pedagogiikan ABC – Opas ohjaajille ja opettajille. Rautainen 80-luku näistä syntymävuosikymmenensä. Ensimmäinen aikataulun mukainen höyrylaivavuoro Helsingin ja.

KulttuuriCocktail vertailee professorien tietokirjoja ja scifin katastrofivisioita. Elina Tuomi: ITSENÄISIÄ NAISIA 70 suomalaista esikuvaa. Moderni suomalainen yhteiskunta on rakennettu rohkeiden. FI: Tiedekirjaraati Tieteiden yössä.

Tieteiden yön viihdyttävässä Tiedekirjaraadissa ruoditaan viittä ajankohtaista tietoteosta. Kukapa ei haluaisi tietää, miten maailman korkein pilvenpiirtäjä pysyy pystyssä. Tilasto perustuu laajan valikoiman. On ehkä vuoden ihanimman ja odotetuimman jutun aika: Mitkä olivat tänä vuonna lukemistani kirjoista ne parhaat? Palmu-romaanien ja – elokuvien tarina. Kimmo Saarinen Tari Haahtela Juha Jantunen Pekka Ojalainen Hannu Aarnio.

Parhaita joululahjoja ovat mielestäni usein kirjat. Ne ovat portteja toisiin maailmoihin ja elämiin, opettavat maailmasta, parantavat. WSOY viettää 140-vuotisjuhlavuottaan ensi vuonna ja kustantamon kevät on täynnä vahvoja kertomuksia, kiinnostavia henkilöitä ja suuria. Jätin analyysista pois ainoastaan sarjakuvat ja tietokirjat. Amk-Kustannus Oy kustantaa monipuolisesti tietokirjoja ja yleisiä teoksia Tammertekniikka-.

Sarjakuvateokset ja -tietokirjat. Koskela, UUsi sarjaKUvanteKijän oppiKirja, uudistettu laitos arktinen Banaani.