”The Great British Baking Show” on ilmoittanut palaavansa vuonna 2022.

Paikoillanne, valmistautukaa katsomaan! The Great British Bake Off. (Iso-Britannian kakkukilpailu) (Suuri brittiläinen leivontakilpailu) (The Great British Baking Show Jos katsot Yhdysvalloissa) palaa 13. kaudelle 13. syyskuuta, sarja ilmoitti sosiaalisessa mediassa elokuun lopulla. Jos kuulut sarjan vannoutuneeseen fanijoukkoon, voit vihdoin odottaa lisää Hollywoodin kädenpuristuksia, lämmittävää leipurikaveruutta, vahingossa tapahtuvia vihjailuja, meemin arvoisia showstoppereita ja ehkä jopa firenzeläisiä keksejä.

Ensimmäinen jakso saa ensi-iltansa Channel 4 -kanavalla Isossa-Britanniassa tiistaina 13. syyskuuta, ja vaikka Netflixiltä ei ole virallisia ilmoituksia suoratoistopäivistä yhdysvaltalaisille katsojille, palvelu on lisännyt "Uusi kausi tulossa pian" -merkinnän nykyiseen kokoelmaansa. The Great British Baking Show Jaksot. (Netflixissä on tällä hetkellä sarjan viisi viimeisintä kautta.) Aiempina vuosina Netflix on julkaissut uudet jaksot brittiläistä lähetyspäivää seuraavana perjantaina. Jos tämä pitää paikkansa tällä kaudella, ensimmäinen jakso The Great British Baking Show Tulee Netflixiin yhdysvaltalaisille katsojille 16. syyskuuta.

"The Great British Baking Show" on ilmoittanut palaavansa vuonna 2022.Mark BourdillonCourtesy of Channel 4.

Onneksi on vahvistettu, että Paul Hollywood ja Prue Leith palaavat tuomaroimaan leivonnaisia ja julistamaan läpimärät pohjat, ja myös Noel Fielding ja Matt Lucas palaavat juontajiksi (ja häiritsemään leikkisästi kilpailijoita). 12 leipurin kokoonpano julkistettiin 2. syyskuuta, ja mukana on, kuten aina, monenlaisia amatöörileipureita. Täydellinen lista The Great British Bake Off’ (Suuri brittiläinen leivonta)S Class of 2022 on saatavilla ohjelman virallisella sivustolla, jossa on jokaisen leipurin nimi, ikä ja tausta – tarpeeksi tietoa, jotta megafanit voivat alkaa lyödä vetoa siitä, kuka on tämän vuoden voittaja.

Twitter-ilmoitukseen tulleet yli 650 vastausta ovat täynnä innostuneita kommentteja: "Parasta, mitä olen kuullut tänään!" sekä nokkelia vitsejä, kuten "Ainoa takuu tässä ohjelmassa on, että suklaaviikko kuvataan helleaallon aikana" ja "Toivottavasti jonain vuonna saamme listan paikoista, joista Noel on hankkinut puseronsa".

Instagramissa postauksella on yli 110 000 tykkäystä ja 4 600 kommenttia, mukaan lukien vuoden 2018 voittajan Rahul Mandalin kommentti. "Odotan sitä niin innolla", hän kirjoitti. "Juuri sopivasti, kun tarvitsemme annoksen onnea ja positiivisuutta. Toivottavasti se tulee myös Netflixiin ystävillemme lammen toisella puolella."

Vuosien 2021 ja 2020 kaudet The Great British Bake Off Kuvattiin "kuplassa" COVID-19:n vuoksi, ja kilpailijat, tuomarit, juontajat ja kuvausryhmä olivat karanteenissa paikan päällä kuvausviikkojen ajan. Metro UK:n mukaan kilpailu järjestetään tällä kaudella uudessa paikassa (ja ehkä uudessa teltassa), sillä rajoitukset ovat Yhdistyneessä kuningaskunnassa lieventyneet.

Jos kaipaat jotain, jolla täyttää tyhjiö ennen ensi-iltaa, voit bongata kaudet 2018-2022 Netflixissä. Spinoffit The Great British Baking Show: Holidays Ja Junior Bake Off Ovat myös saatavilla (ota nenäliinat mukaan jälkimmäistä varten), ja voit aina leipoa kotona (suosittelemme rakkaita piparireseptejä) valmistautuaksesi tulevaan leivontaviihteeseen. Vaikka emme tiedä kaikkea, mitä tuleva kausi tuo tullessaan, tiedämme, että olemme valmiita näkemään kaikki suloiset leivonnaiset – ja suloiset hetket. Pysy kuulolla saadaksesi lisää tietoa, kun 13. syyskuuta alkaa Great British Bake Off Lähetyspäivä lähestyy.