Teollisuusompelukone valovirta

Onko kuulolla ketään, joka käyttäisi teollisuusompelukonetta ihan omassa asunnossaan ja valovirralla? Itselläni kotona toimiva yritys ja olen. Uudet ja käytetyt teollisuuskoneet. Kone-Minna on ompelukoneiden sekä teollisuusompelukoneiden parissa toimiva yritys.

Vankka kokemus takaa sinulle oikeat tuotteet ja tarvikkeet. Ompelupöydällä olavat tarvikkeet tulee mukana.

#itsepalvelukirpputori hashtag on instagram

Teollisuusompelukone valovirta

Myös useita Suutarin silinterikoneita myytävänä. Union Special, palttauskone, valovirta, uusi moottori2. Erilaisia teollisuusompelukoneita ja teollisuussaumureita. Nyt edullisesti teollisuusompelukone. Pfaff tuplasyöttökone, altakatkaiseva, toimii valovirralla, paininjalkasyöttö.

Kaksilankajärjestelmällä toimivaa ompelukonetta, jossa on ylä- ja alalanka. Teollisuussaumuri Brother valovirralla.

Ostetaan teollisuussaumuri ja teollisuusompelukone

Teollisuusompelukone valovirta

Unohtakaa jo valovirta ja voimavirta, molemmat samaa sähköä. Emännältä löytyy teollisuusompelukone joka vaatii voimavirtaa. Asiakas myy Global altakatkaisevan teollisuusompelukoneen. Toimii tavallisella valovirralla. Kone on neulasyöttöinen ja ollut turkisompelijan ateljeeköytössä. Ostetaan teollisuussaumuri ja teollisuusompelukone. Vähintään 4-lankainen ja valovirralla toimiva. Iällä ei niin väliä kunhan toimii.

Malli: Löytyy erilaisia malleja. Voidaan vuokrata ja käyttää Ähtävällä tai. Alunperin teknisesti korkealaatuiset teollisuusompelukoneet. Pfaff, joka toimii poikkeuksellisesti valovirralla ja painaa pöytineen satoja kiloja. M: Brother teollisuusompelukone. Muut kodinkoneet, Varsinais-Suomi, Myydään kiira korpi isä 85 € leikkauksen jälkeiset.

Adler 396FA142 alasyöttö teollisuusompelukone voima tai valovirta kytkinmoottorilla. Vanha Adler joka on ammattimiesten laittama ja varsin. Moottori on erikseen ja tässä mallissa toimii valovirralla.

#itsepalvelukirpputori instagram

Teollisuusompelukone valovirta

Singer 246K50 teollisuusompelukone. Nyt jo kaikki arvaakin että kyseessä on vanha teollisuusompelukone. Kodinkoneet » Myydään » Vantaa. Kw valovirta sirkkeli käyttämätön.

Luottotiedot kunnossa, en tupakoi, ei lemmikkejä. Pfaff 953 autom langankatkaisulla, hiljainen servo moottori valovirta 240 v. Pfaff teollisuusompelukone – Kauppapaikat. TEOLLISUUSOMPELUKONE Global suoraommel. Menin ja ostin teollisuusompelukoneen ja saumurin. Alunperin voimavirtaa syöneet koneet oli vaihdettu toimimaan valovirralla, eli kotipistokkeeseen sopiviksi.

Jenkkapirtti, pirttihirmu, hirmumyrsky, myrsky-yö, yövalo, valovirta.