Tela 3 9l hinta

Tela 3 on täyshimmeä vesiohenteinen maali sisätilojen maalaukseen. Se soveltuu niin sisäkattojen pintamaalaamiseen kuin pohjamaaliksi muille sisätilojen. TELA 3 on erinomainen yleispohjamaali katto ja seinäpinnoille kuiviin sisätiloihin. Se on vesiohenteinen, täyshimmeä, akrylaattia sisältävä dispersiomaali. Muut pinnat maalataan suoraan TELA 3:lla.

Tuote on ostettavissa verkkokaupassa Toimitusaika 3 -6 arkipäivää. Tuote, Yksikkö, Hinta, ALV-0%. Mulle myytiin tikkurilan otex tartuntapohjamaalia vähän reilu 80e hintaan 9L ja olen. Hae maalikaupasta 20 litraa Teknoksen Tela 3:sta ja laadukas. En katsoisi pelkästään hintaa vaaan myös laatua – parikymppiä suuntaan tai. RK Remonttimaali 9l Raksa 7 valkoinen edulliseen Tokmanni- hintaan vain 42,90. Nimi, Pohjamaali Teknos Timantti 3 Täyshimmeä 9 l. Sisätuotteet, Pohja – ja kattomaalit, Kosteantilanmaalit. Ilmoitustyyppi: Myydään, Ilmoitus jätetty: 13 marraskuuta 15:46.

Hinnat ovat verottomia nettohintoja ellei toisin mainita. TAIKA HELMIÄISMAALI 0, 9L HOPEA. ARDEX K 39 – 25 KG, 3, SKK, 33. Ei tarvitse juosta maalikaupassa eikä ostella peruspentin hintaan. Aivan, unohdin että Tixomatt:n pakkauskoko on tuo 10L, normaalien maalien 9L astiakoosta poiketen. Kevyesti 2- 3 kertaan ristiin maalattu on jo normi katon näköinen. Ilves Seinämaalia tai Ilves Remonttimaalia. Sisäpaneelit myydään täysin paketein.

Sisäkatto-ja pohjamaali Tela 3. TELA 3 SISÄKATTO- JA POHJAMAALI 2,7L PM1 VALKOINEN. Meiltä myös 7-9×21 laakaovet 39,90 €. Sävytettävissä katto- ja teräsmaalikarttojen sävyihin. TELA 3 pohja- ja sisäkattomaali KäyttötarKoitus: Sisäpintojen. OHENNE ALKYDIMAALIT PRAIMEX metallin pohjamaali. Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote on vesiohenteinen Työväline: tela Työväline: ruisku. Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla. Lyhytnukkainen tela sileiden pintojen maalaukseen kuten ovet ja kalusteet. Ja osta 9L kannuja (jos ei ihan pieni seinä) niin saat telalla otettu suoraan maalia.

Hommien välissä tela muovipussiin niin ei kuivu eikä tartte pestä, se tela imee. Itse jouduin vetään pohjamaalin jälkeen 3 -kerrosta maalia. Hintaa ei saatavilla Sijainti myymälässä Valitse oma myymälä nähdäksesi. OTEX TARTUNTAPOHJAMAALI 9L AP VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ TELA 3. L – 3 L – 10 L A- ja C-perusmaalit 0, 9 L – 2,7 L – 9 L. Minkä hintainen Katto-Kymppi peltikattomaali, Kupari on? Erikoiskoko 3,6 L, jolla maalaa 25 neliötä. TYÖVÄLINEET: Sivellin, tela tai maaliruisku.

Työeläkevakuuttajat Tela on lakisääteistä työeläketurvaa hoitavien työeläkevakuuttajien etujärjestö.