Teholappu katsastukseen

Tehomittaus ja muutoskatsastus. Farkun konepellin alla oli siis tapahtunut paljon muutoksia ja kun kaikki oli todettu toimivaksi, niin tehtiin aikanaan lain vaatima. Eli kuristinta autoon vaan ja nilkka suorassa se teholappu sieltä niin. Onko muuten katsastuksessa pakko hyväksyä millanen dynolappu. Elikkäs nyt ongelmana on että pitää saada teholaput. Välijäähdytin HJ61:een 16 postausta 28.

Mikä vertailukohteeksi G:n katsastukseen 25 postausta 28. Lisää tuloksia kohteesta forums. Moottorinvaihto ja muutoskatsastus? Voi kyllä olla että repaisen turbon pois katsastukseen. Jos moottoriin ei ole tehty muutoksia, niin sen pitäisi kelvata, eikä teholappua tarvita.

Saatika sitten ja kun niillä niittaa kolarin. Periaatteessa Katti ja Teholappu pitäisi riittää. Jos osaisi niin siinä tuo ei vähäpäästöisyys auttaa, kun teholappu riittää. Ota vaikka teholappu mukaan katsastukseen.

Niin tehoja ei enää katsota sen mukaan mistä kansi on peräisin. Minulta katsuri kysyi kun tein rekisteröinti katsastuksen, että. Ottaa nyt teholapun vaikka mukaan jossa pienillä paineilla penkattu teho niin. Ainakin teholappu, mutta entä muuta jos katsastaa pienillä tehoilla.

Bensan dieseliksi katsastus 13 postausta 9. Turbokatsatukset 30 postausta 10. Kun menee katsastukseen niin kannattaa olla hiljaa lastutuksista. Löytyy varmaan tuhat topiccia aiheesta. Pitääkö olla teholappu uudesta koneesta turbon kanssa vai miten tässä menetellään? Tuohon moottoriin tuskin mitään teholappuja tarvitset katsastuksessa. Omassa kuplassa täysin sama setti ja muutaman minuutin tutkailulla. Vai voiko tuota omaa autoani pitää normi 2. Ensin mulla oli teholappu alle 177hp tehoista, ei käynyt. Sen jälkeen säädeltiin hiukan konetta 186hp tehoihin.

Se olikin kuulemma sitten liian. Teholappu mulla on pyörästä mutta kelpaakohan se kun tehon nousu on. Ellet sitten satu saamaan jostain käsiisi virallista todistusta. Jos esim laittaa steg 1 boxin niin huomaako ne sen katsastuksessa? Kävin ensin kysymässä k1- katsastus kottorilta käykö tällainen teholappu. Sanoi ihan suoraan että ei käy kun on tehot. Eikö katsastus ukko nää kun on pään kokoinen turbo konepellin alla?

Muutoskatastukseenkin vaan pienet teholaput ja muutokset. Jos katsastuksessa huomataan että kotelo ei istu, niin se ei varmaankaan ole. Mutta se teholappu ensin ja lukemat tietenkin tähän ketjuun niin. Jatketaas kun asia eli katsastus olis itellekkin ajankohtainen eli ne maksimi. Ei kuitenkaan kannata hirviää savupommia sinne katsastukseen viedä.

Kilvet saat joko suoraan, tai joudut katsastaa sen, en muista minkä. Eli paperit mistä pyörästä se on, teholaput sallitulla määrällä ja niin. Käyt ottamassa dynossa teholapun leimaa varten sitä varten "ettei" tehot ole nousseet. Jos ei kurista virallisella kuristussarjalla joutuu tehot mittaamaan ja esittämään teholapun konttorilla. Vanhasta pyörästä ei luultavasti edes irtoa.

Jos ei mene niin joutunet hommaamaan Suomesta teholapun ja selittelemään miksi se Ameriikan teho on.