Tee vaikutus ystävänpäivääsi Ombré-herkkuleipälaudalla.

On monia tapoja tehdä ystävänpäivästä kotona erityinen, olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa. Lauren Delp, Los Angelesissa toimivan Silverlake Socialite -leikkelelautayrityksen omistaja, kertoo, miten voit tehdä upean ombré-leikkelelautasen kahdelle. Lisäksi Sherene Hulugalle, joka omistaa niin ikään Los Angelesissa sijaitsevan Wisteria Lane Floral Design Studion, selittää, miten saat siihen sopivan upean kukka-asetelman.

Tee vaikutus ystävänpäivääsi Ombré-herkkuleipälaudalla.Lauren Delpin ja Sherene Hulugallen kohteliaisuudesta. Ombré-leikkelelautasen tekeminen

Delp ja Hulugalle halusivat tehdä jotain ainutlaatuista tätä ystävänpäiväyhteistyötä varten. "Valitsimme ombré-teeman vertauskuvaksi sydämen vaihtelevista tunteista", Delp kertoo. "Rakastimme myös tunnelmallisten, tummien viininpunaisten ja violettien sävyjen käyttöä, sillä ne heijastavat näitä syviä tunteita." Tässä minitaulussa, jota Delp myy 105 dollarin hintaan, on 32 erilaista tuotetta, mukaan lukien erilaisia lihoja, juustoja, hedelmiä, pähkinöitä ja muita lisukkeita. "Tärkeintä on sisällyttää mukaan runsaasti makuja, värejä ja kuvioita, joten laudallasi on paitsi erilaisia makuja myös visuaalisesti upea kokonaisuus", Delp selittää.

Ensin tarvitset sydämenmuotoisen laudan (27 dollaria, Etsy). Sitten sinun on hankittava tavarasi. Voit aina valita omat suosikkisi, mutta tähän värikkääseen lautaan Delp haluaa salamia, karpalovuohenjuustoa, kinkkua, retiisejä, mansikoita, marinoituja punajuuria ja mustia viinirypäleitä, koska ne ovat kaikki punaisen, vaaleanpunaisen ja violetin sävyjä. "Äläkä jätä veriappelsiineja pois", Delp sanoo. "Ne ovat suosikkejani." Kun laitat kaiken yhteen, "älä pelkää kerrostaa aineksia, sillä se luo tekstuuria ja ulottuvuutta", Delp sanoo. "Esimerkiksi kerrosta vihreät pistaasipähkinät valkoisen, kermaisen vuohenjuuston päälle. Lisää muutama viipale kirkkaan oranssia Mimolette-juustoa mustien viinirypäleidesi viereen maksimaalisen kontrastin aikaansaamiseksi."

Kun pääainekset ovat valmiit, piristä lautaa koristeluilla. "Koristeilla pääsee pitkälle", Delp sanoo. "Lisään mielelläni granaattiomenan siemeniä, rosmariinin oksia ja kuivattuja sitruunoita, jotka todella kohottavat lautaa ja lisäävät tekstuuria."

Tee vaikutus ystävänpäivääsi Ombré-herkkuleipälaudalla.Kohteliaisuudesta @wisterialaneflowers. Lisää sydämen muotoinen kukka-asetelma

Tämä huomiota herättävä järjestely sisältää ruusuja, ranunculus, anemoneja, suihkuruusuja, pioneita ja hortensioita samassa eloisassa värimaailmassa. Hulugalle myy tätä suurta 18-tuumaista asetelmaa 450 dollarilla, ja on kaksi tapaa, joilla voit saada tämän ilmeen, jos et asu Los Angelesissa etkä voi tilata sitä häneltä. "Mene kukkakauppaasi ja pyydä sydämenmuotoista asetelmaa ombré-värimaailmassa", Hulugalle sanoo. "He tietävät, mitä tehdä." (Voit valita minkä kokoisen haluat, riippuen budjetistasi." Voit myös mennä DIY-reittiä ja ostaa kukat järjestämättöminä ja koota ne itse. "Galentine’s-ilmeeseen tykkään tehdä persikan ja vaaleanpunaisen sävyjä", Hulugalle sanoo.

Esittele leikkelelautanen ja kukka-asetelma yhdessä, ja sinulla on romanttinen esillepano, joka tekee vaikutuksen rakkaaseesi ja tuo kaiken irti ystävänpäivästä kotona.