Teak kannen korjaus

Sovittuamme asiasta asiakkaamme kanssa hoidamme tarvittaessa vanhan tiikkikannen mallauksen, purkamisen, helojen irrottamisen, uuden kannen. Olen etsinyt ohjeistusta aiheeseen, kun olen havainnut muutaman vuotokohdan teak kannsessa. Ajatus on tehdä korjauksia vain siellä täällä. Folkkarin kansiremontti – Nautolex-maton tilalle tiikkirimakansi.

Koska kannen saumaus on ajankohtainen?

Venefiksaus erkkitapani hintsa – venehuoltoa ammattitaidolla

Purjehdusta, puunausta ja puutöitä: Veneen tiikkikannen kunnostus ja. Ulkonäöllisesti tiikit vielä menisivät jokusen vuoden, mutta ongelmaksi on muodostunut kannen läpi pääsevä sadevesi. Edellisenä iltana valmiiksi saadut massaukset eivät olleet seuraavana aamuna vielä lähellekään kuivia, joten kanteen piti teipata alueet, joihin. Telakalla oli silmänlumeeksi tiikkikansi hiottu ja korjattu osa kannen saumoja, mutta.

Valmistamme ja kunnostamme Teak -kansia. Espoon Venepalvelulla on useiden vuosikymmenten kokemus teak – kansitöistä. Talven aikana on hyvä korjata kannesta irtoilevat teak -tapit ja auenneet Sika- saumat.

Ottilianan kunnostus: teak

Teak kannen korjaus

Tiikki on luonnon materiaali ja kuluu käytössä. Kunnostamme vanhat tiikkikannet ja uusimme ne jos vanha on käytössä päässyt siihen. Swan 40 (moottorivaihto, navigointi- ja mittarijärjestelmä, lämmitys, Li-Ion sähköjärjestelmä, teak – kannen ehostus ym). Päätös teak – kannen uusimiseen syntyi kahdesta syystä: Vaikkakin sen. Vaikka kaikki luukut oli pyritty pitämään kiinni koko korjauksen ajan oli. Uudet kannet, vanhojen uudistus ja korjaus, yleinen huolto.

Scandinavian Teak Deckin laadukkaat pohjalaiset tiikki-valmiselementit ovat n. Tässä kuvaus työvaiheista: Valmistelut: – Irrotetaan kaikki kannen tiikin. Hiontapuuhien lomassa Juho ja Terhi kävivät viemässä teak -rimat veneen. Veneellä tilanne on nyt se, että myös kannen keskiosan korjaukset on nyt tehty. Veneessä on useita osia – kuomu, vinyyli-ikkuna, kajuutan katto, kannet, pohja. Teak on tunnetuin sademetsien öljypitoisista kovapuulajeista ja veneissä. Joskus kannattaa korjata vanha teak – kansi. Lasikuitu- ja puualusten korjaukset.

Tv-taso on muuten hyvässä kunnossa, mutta kannen pinta on mustunut.

Veneen teaktuotteet ja tiikkituotteet

Kannen väreinä olivat teak – ja mahonki. Teak Cleaner soveltuu käytettäväksi tilkitsemismassoille, joita oli saatavana kun sitä kehitettiin. Kokeile kuitenkin aineen yhteensopivuutta veneen kannen. Mikäli haluat aitoa meritunnelmaa veneesi sisustaan, kannattaa panostaa teak – tuotteisiin! Meidän laajaan valikoimaamme kuuluvat teaklistat, tiikistä valmistetut. Vakiovarusteet: Penkki,Airot, korjaussarja,pumppu.

Lisävarusteet: RST varustekaari, teak kansi, stereot, karttaplotteri vedenalainen. Purjeveneen kölipalkiston korjaus laminointivaiheessa. Vanhan teak – kannen poistamisen jälkeen on kannessa satoja ruuvinreikiä. Teak kansien huollot ja korjaukset. Huollamme kaikki veneiden teak kannet tehokkaalla, mutta hellävaraisella pesutekniikalla. Teemme sekä sarjatuotantoa, että asiakkaan toiveiden mukaisesti mittatilaustyönä valmistettuja tiikkiverhoiluja. Erikoisalaamme ovat moottoriveneiden kannet.

MOOTTORIN HUOLLOT JA KORJAUKSET. Maksimi käyttölämpötila on 69 °C. Sopii teak – kannen liimaamiseen.