Taulujen etäisyys

Taulujen sijoittaminen on monessa kodissa kompastuskivi. Taulujen asettelussa on hyvä hallita muutama perussääntö, jotta. Miten taulun saa pysymään seinällä, ja mitä on otettava huomioon, kun. Tuo etäisyys merkitään seinään keskikohdan merkistä alaspäin ja. Olipa se arvokas harvinaisuus tai kehystetty bändijuliste, taulu näyttää hyvältä vain, jos se on ripustettu oikein.

Taulujen välinen etäisyys saisi kuitenkin maksimissaan olla viitisen senttiä.

Vinkkejä tauluseinääsi varten

Taulujen etäisyys

Suunnittele taulujen paikat niiden kokojen ja mittasuhteiden. Desenio antaa sinulle yksinkertaisia vinkkejä, miten koota trendikäs tauluseinä! Kokoa oma taulukollaasi suosikkijulisteistasi. Sommittele teokset tiiviiksi ryhmäksi noin viiden sentin etäisyydelle.

Taulujen etäisyydet toisistaan pitäisi olla aina samat koko ryhmässä. Korkeus on sopiva, kun taulu on seisovan katsojan silmien korkeudella. Useimmiten taulut kannattaa kuitenkin sijoittaa ryhmiksi.

Näin vältät taulumokat sisustuksessa – sisustusarkkitehdin viisi vinkkiä

Taulujen etäisyys

Naulan tarkan paikan saa mittaamalla ripustuslangan ja taulun reunan välisen etäisyyden. Hyvä etäisyys on vähintään 80 senttimetriä seinästä ulospäin. Hyvä vaihtoehto taiteen valaisuun on led-valo, jonka värilämpötila on. Eri teosryhmät hän sen sijaan suositteli asettamaan toisistaan vähintään 1,5 metrin etäisyydelle.

Näin täysin erilaiset taulut eivät ala keskustella. Pidä tauluja ripustaessa sama etäisyys. Viisi senttimetriä suurempien taulujen välillä ja 2,5 senttimetriä pienempien taulujen välillä ovat suositeltuja mittoja. Päätä ensin, mihin haluat ripustaa taulun. Kiinnitä kiinnikkeet seinään 40 cm:n etäisyydelle toisistaan kiinnitystulpilla ja ruuveilla. Aseena käytettiin metsästys- tai sotilaskivääriä ja ohilaukauksista sakotettiin kahdella lisäminuutilla loppuaikaan. Alkuperäinen taulu oli mustanruskea ympyrä.

Yleistä Taulun sijoituksen näet oheisesta kuvasta. Mitta otetaan keskeltä häränsilmää. Heittoetäisyys 237cm mitataan taulun ulkopinnalta. Pisteitä panen kaikelle, alan kuulla etäisyys palvelee minua.

Kuukauden päivät ovat täällä kaikki samanlaisia.

Näillä vinkeillä sinäkin onnistut taulujen ripustuksessa

Taulujen etäisyys

Koivuissa elää melodramaattinen tarina. Taulujen päällä oli kullattu kruunu ja niiden molemmilla sivuilla matalat niin. Daniel seisoi alhaalla ja tukitelinettä, joka oli puolen metrin etäisyydellä seinästä. Kestääkö asennuspaikka taulun painon, vaaditaanko tukirakenteita?

Tietokoneen ja näytön välinen etäisyys max 90 m. Kivääriradoilla välialueella (katoksen ja taulujen välillä) voi.