Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia…

Vuonna 1909 rakennetun käsityöläistalon uudelleensuunnittelu viehättävällä alueella San Franciscon keskustassa oli suunnitteluhaaste: esitellä olemassa olevaa arkkitehtuuria ja saada rakenteen jokainen sentti tuntumaan lämpimältä, aurinkoiselta ja viihtyisältä myös silloin, kun kaupungin pahamaineinen sumu vyöryy sisään. Kodinomistajat Meegan Massagli ja Kevin Hussey "haaveilivat valoisammista huoneista, joissa on leveämmät sisäänkäynnit, puhtaat midcentury-linjat ja sekoitus kuvioita", sisustussuunnittelija Lauren Weiss kertoo. "Kyse oli siitä, että koti tuntuisi yhtenäiseltä, rennolta ja helposti lähestyttävältä."

Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia...David Greer

Värien kanssa Weiss joutui hieman neuvottelemaan. "Hän todellakin työnsi meidät pois mukavuusalueeltamme", Meegan sanoo. Vaikka Benjamin Moore Simply White peittää suurimman osan seinistä, Weiss valitsi strategiset paikat rohkeille sävyille, kuten kuninkaansinisillä paneeleilla koristellun lipaston perhehuoneessa, säkenöivän keltaiset ja vihreät raidat ruokasalin tuoleissa ja okranvärisen verhoilun olohuoneen sohvassa. "Lauren toi sisustukseen rohkean, boheemin sävyn, jota me rakastamme", Meegan sanoo. "Ja keltainen ulko-ovemme saa minut hymyilemään joka kerta, kun näen sen."

Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia...David Greer

Uudet sisäänrakennetut kaapit reunustavat uudelleen suunniteltua takkaa, johon asennettiin vintage-tyylinen kaasusisustus. Jotkin olemassa olevat keskiaikaiset kappaleet, kuten olohuoneen sohva, verhoiltiin uudelleen kirkkaammilla sävyillä. Kehystetty huivi roikkuu takan ympärillä.

Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia...David Greer

Lauren otti käyttöön perheen epäsopivan ruokailutuolikokoelman ja raikasti joitakin niistä raidallisella kankaalla. Keskiajan yksityiskohtia löytyy kaikkialta kodista, mukaan lukien riipusryhmä, jossa jokaisella on oma muotonsa. Herringbone-puulattia on Kevinin yrityksen California Wood Floorsin kierrätystammesta valmistama.

Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia...Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia...KUVA: David GreerKUVA: David Greer

Lauren laittoi henkevät seinäpäällysteet töihin ja käytti niitä lisäämään tiettyjä tunnelmia kodin useisiin alueisiin. Pikkuruiseen puuterihuoneeseen valittiin lintuja ja kirsikoita pursuava kuvio, kun taas hillitympi paperi antaa rauhoittavan vaikutelman ensisijaiseen makuuhuoneeseen. Ja kirkkaan sininen roiskekuvio on leikkisä tausta lasten kotitehtävä- ja taidepisteelle perhehuoneessa.

Aurinkohuoneessa kehystetty tekstiili tuo suurikokoista taidetta murto-osalla siitä, mitä nykytaideteos voisi maksaa, ja kirsikanpunaiset jakkarat elävöittävät valkoista keittiötä.

Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia...David Greer

Lauren varusti alemman tason perhehuoneen työpöydällä läksyjen tekemistä varten ja pehmeällä matolla ja lattiatyynyillä betonilattialla leikkiä varten. Konsoli ja kaapit tarjoavat säilytystilaa, joka puuttui 1900-luvun kodista. Kirkkaan keltainen väri näkyy kaikkialla talossa, kuten Eamesin valetuissa kirjoituspöydän tuoleissa.

Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia...David Greer

Puuterihuone on täydellinen paikka kokeilla suunnitteluelementtiä, jolla on suuri persoonallisuus. Josef Frank Paradiset -tapetin kanssa "et todellakaan tarvitse paljon muuta", Lauren sanoo.

Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia...Tässä värikkäässä käsityöläiskodissa on iloisia sävyjä ja vuosisadan puolivälin yksityiskohtia...KUVA: DAVID GREER David GreerKUVA: David Greer

Molemmilla lapsilla on selvät ideat makuuhuoneensa sisustuksesta, Meegan sanoo. Hän halusi antaa kummallekin sitä, mitä he rakastavat, mutta pysyä tietoisena siitä, että heidän makunsa todennäköisesti muuttuu yhtä nopeasti kuin he kasvavat. Camille pyysi isoa, pörröistä mattoa, jolla hän voi leikkiä nukkejensa kanssa. Cian halusi huoneensa kuvastavan kosmista matkaa. "Hän on todella kiinnostunut avaruudesta", Meegan sanoo. Seinien ja katon syvä tummansininen väri jäljittelee yötaivasta, ja punaruskeat korostukset viittaavat Marsiin.

David Greer

Ensisijaisessa makuuhuoneessa on vähän lattiatilaa, mutta siinä on 14-metrinen katto, ja erittäin suuri paperilyhty-riippuvalaisin auttaa visuaalisesti pudottamaan kattoa alaspäin. Lauren antaa usein neuvoja sisustusvalintojen tekemiseen: "Go big or go home.

Lauren suosittelee tapettia, jossa on painatus tai kuvio, joka kuvastaa talon ikää, kuten tässä näkyvä Arts and Crafts -henkinen tapetti. Käytä sitä pieninä annoksina, jotta se ei tunnu elokuvakalustolta.