Tarkoittaako verhottomien suihkujen yleistyminen sitä, että suihkuverhot katoavat?

Kuten kaikki sisustustrendit, myös kylpyhuoneiden suunnittelutrendit vaihtelevat jatkuvasti, mutta yksi tällä hetkellä aaltoja nostattava trendi on verhottomien suihkujen trendi. Tarkoitamme sisäänkäynnistyviä suihkuja, ovettomia suihkuja ja lasisia suihkukaappeja – kaikkea sellaista, joka tekee riippuvan suihkuverhon tarpeettomaksi. Nämä verhottomat suihkut ovat tällä hetkellä kaikkialla, ja sekä sisustussuunnittelijat että kodinomistajat suosivat tätä tyylikästä ja eleganttia trendiä perinteisten suihkuverhojen sijaan. Mikä on verhottomien suihkujen yleistymisen taustalla Onko suihkuverho tulossa tarpeettomaksi sisustuksessa?

Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä verhottomasta suihkutrendistä, sekä asiantuntijavinkkejä siitä, miten voit hyödyntää suihkuverhoa parhaalla mahdollisella tavalla, jos sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa.

Tarkoittaako verhottomien suihkujen yleistyminen sitä, että suihkuverhot katoavat? Verhottomien suihkujen trendi

Kun on kyse kodin suunnittelusta ja sisustamisesta, "kylpyhuoneista on tullut vähemmän utilitaristinen tila ja enemmänkin keskipiste", sanoo Christine Kohut Christine Kohut Interiors -yrityksestä. Asuntojen omistajat käyttävät enemmän aikaa ja rahaa kylpyhuoneidensa kaunistamiseen, ja verhottoman suihkun valitseminen on yksi suosituimmista tavoista kohottaa tilaa. Suihkuverhon hylkääminen lasin tai suihkukaapin sijaan auttaa avaamaan tilaa ja saamaan sen tuntumaan suuremmalta ja valoisammalta. Se luo myös kylpylätyyppisen ilmapiirin, joka huokuu ylellisyyttä ja kannustaa rentoutumisen tunteeseen, jota me kaikki voisimme tarvita enemmän.

Esteettisten hyötyjen lisäksi suihkun valitseminen sisäänkäynnin tai ovettoman suihkun muodossa voi myös auttaa pitämään homeen ja homeen loitolla kylpyhuoneessa. Jokainen, joka on käyttänyt suihkuverhoa aiemmin, tietää, että niihin kertyy ajan myötä hometta ja hometta, ja ne on puhdistettava säännöllisesti kunnolla. Vaikka lasi- tai laattakoteloita on väistämättä edelleen puhdistettava, erityisesti vesitahrojen ja saippuakertymien estämiseksi, ne kehittävät vähemmän todennäköisesti hometta, minkä vuoksi ne ovat joidenkin kodinomistajien ensisijainen valinta.

Tarkoittaako verhottomien suihkujen yleistyminen sitä, että suihkuverhot katoavat?Julie Soefer Älä sulje suihkuverhoa vielä pois käytöstä

On kiistatonta, että kävelevät ja ovettomat suihkut ovat nyt muotia. Tästä huolimatta useimmat sisustusasiantuntijat myöntävät, että suihkuverhoilla on edelleen paikkansa kodissa.

Ennen kaikkea suihkuverhot ovat epäilemättä edullisempi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto, sanoo Kohut. Useimmissa kodeissa on tavallinen amme- ja suihkuyhdistelmä, joka edellyttää verhoa, joten ellei sinulla ole varaa kylpyhuoneen remonttiin tai suunnittelet uudisrakennusta, joidenkin asunnonomistajien voi olla vaikea hankkia trendikästä suihkua. Siitä huolimatta mukautettu suihku voi tehdä tai rikkoa remontin budjetin, Kohut sanoo.

"Näin kävi eräässä tekemässäni projektissa", hän sanoo. "Päätin teettää räätälöidyn suihkuverhon asiakkaan harvoin käytettyyn vieraskylpyhuoneeseen. Huoneessa ei ollut ikkunoita, joten kauniin kankaan lisääminen lisäsi pehmeyttä, jonka ikkunakäsittely olisi voinut tehdä."

Kustannusten lisäksi on muitakin syitä, joiden vuoksi kodinomistajat saattavat valita suihkuverhon. Esimerkiksi kodinomistajat, joilla on lapsia tai lemmikkieläimiä, tarvitsevat täyden pääsyn kylpyammeeseen kylvettääkseen heidät, ja lasiovet voivat olla tiellä, kun taas suihkuverho voidaan helposti työntää sivuun, Kohut sanoo. Suihkuverho auttaa myös piilottamaan shampoo- ja hoitoainepulloja tai lasten kylpyleluja, kun amme ei ole käytössä. Lisäksi "yksinkertainen, edullinen laatta tai jopa lasikuituinen suihkualusta on vähemmän huomiota herättävä koristeellisen verhon kanssa", Kohut lisää.

Lopuksi, vaikka jotkut kodinomistajat saattavat pitää suihkukaappeja ja muita verhottomia malleja helpommin puhtaana pidettävinä, sisustussuunnittelija Kristyn Harvey Interiorsin Kristyn Harvey Harvey sanoo, että tämä ei välttämättä päde kaikkiin kotitalouksiin.

"Jos et halua pyyhkiä suihkukaappia joka päivä, sanoisin, että kannattaa käyttää suihkuverhoja", Harvey sanoo. "Rakastan suihkuverhoja myös lasten kylpyhuoneisiin, sillä niitä on helppo huoltaa, ja jos ne homehtuvat, ne on helppo heittää pesukoneeseen ja ripustaa takaisin."

Tarkoittaako verhottomien suihkujen yleistyminen sitä, että suihkuverhot katoavat?David Tsay Vinkkejä suihkuverhon hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla

Jos olet tällä hetkellä vuokralla tai sinulla ei vain ole mahdollisuutta rahoittaa kallista kylpyhuoneremonttia, tavallinen ammeen ja suihkuverhon yhdistelmä voi olla kaikki, mitä sinulla on käytettävänäsi. Tässä on muutamia asiantuntijoiden hyväksymiä vinkkejä siihen, miten voit ottaa kaiken irti suihkuverhosta kylpyhuoneessasi.

Käytä verhovuorausta.

Jos käytät kankaisia suihkuverhoja, muovinen suihkuverhovuori on välttämätön, jotta home ja home pysyvät loitolla. Verhovuori tulee suihkun sisäpuolelle, kun taas kangasverho istuu ulkopuolella koristetarkoituksessa. Suihkuverhovuoraukset ovat edullisia hankkia, ja ne voidaan helposti vaihtaa muutaman kuukauden välein, kun niihin alkaa kertyä hometta.

Asenna korkea verho ylellistä tunnelmaa varten.

Helppo tapa saada suihkuverho tuntumaan ylellisemmältä on valita ylisuuri verho, sanoo Cobblestone and Olive Interiorsin toimitusjohtaja ja luova johtaja Jenn Blackburn. Tavallisen suihkuverhon sijaan, joka päättyy juuri ammeen yläreunan alapuolelle, kannattaa pyrkiä lattiasta kattoon ulottuvaan verhoon, joka auttaa saamaan huoneen näyttämään suuremmalta.

"Näin saat ylellisen tunnelman ja illuusion suuremmasta tilasta, jota kaikki kaipaavat", Blackburn sanoo. Jos et löydä pitkää suihkuverhoa, valitse tavallinen verho, joka on yhdistetty suihkuverhovuoraukseen. Vaihtoehtoisesti, jos olet kätevä ompelukoneen kanssa, voit lisätä lisäpituuden olemassa olevaan suihkuverhoon trendikkäässä värissä tai kuviossa, jolloin saat räätälöidyn ratkaisun.

Tee siitä tarkoituksellinen osa sisustustasi.

Älä anna suihkuverhon jäädä kylpyhuoneen suunnittelussa taka-alalle! Valitse sen sijaan verho, joka herättää sinussa iloa ja kohottaa tilasi, olipa kyseessä sitten hauska kukkakuvio tai minimalistinen pellavasekoitus.

"Suihkuverhot voivat olla helppo ja edullinen tapa muuttaa kylpyhuoneen ilmettä, erityisesti vuokrakohteissa, ja ne ovat paljon pienempi investointi kuin laatoituksen vaihtaminen tai tapetin tai maalin lisääminen", sanoo Diana Lombard, Diana Lombard Interiorsin sisustussuunnittelija Diana Lombard Lombard. Kuten kaikki kodin tekstiilit, suihkuverhotkin ovat tilaisuus ilmaista persoonallisuuttasi ja tuoda huoneeseen tyyliä, joten älä tunne, että joudut tyytymään tavalliseen valkoiseen verhoon, jos se ei ole se, mistä oikeasti pidät (mutta jos se on, kaikki voima sinulle!).

Tarkoittaako verhottomien suihkujen yleistyminen sitä, että suihkuverhot katoavat?

Werner Straube

Onko suihkuverho kuollut?

Mikä on siis lopullinen konsensus Vaikka suihkuverho saattaa olla suurimmaksi osaksi vanhentunut sisustusmaailmassa, on turvallista sanoa, että se on edelleen perusasuste useimmissa kodeissa. Ellet suunnittele remonttia tai ole hiljattain ostanut vastarakennettua kotia, olet todennäköisesti jumissa suihkuverhosi kanssa ainakin vielä jonkin aikaa.