Tamponi tippui pönttöön

Kuka helvetti pistää tamponeita (ASETTIMINEEN VARSINKIN) pönttöön? Vierailija: "Aika löysä vittu sulla. Pönttöön kuuluu laittaa ainoastaan vessapaperia, Tiensuu painottaa. Oletko laittanut wc- pönttöön jotain, mitä sinne ei kuuluisi oikeasti laittaa? Julen, 2, putosi piknikillä 100-metriseen kaivoon – maan uumenista löytyi.

Kodin wc- pönttö toimii parhaiten silloin, kun siitä huuhdellaan vain sitä.

Salaa toisten kaappeihin kurkistelijat

Tamponi tippui pönttöön

Sinne laitetaan hygieniatuotteita kuten terveyssiteitä, tamponeja. Tamponi ei mene sisään, koska emättimessä on edellinen tamponi. Olet kahvilassa, ja juttelen paraikaa myyjän kanssa, kun tunnet jotain tippuvan avokkaallesi ja sukkahousuillesi. Onko muille käynyt niin, että kun käy vessassa isolla asialla niin ponnistellessa tamponi tulee ulos:D? Oon kyllä saanut lapsen alle vuosi. Kyllä minullakin tampooni saattaa joskus lähteä ittestään pois, tai pieniä jumppaliikeitä tehtyä.

Se on vain kätevää minusta, mutta kuukupin.

Nämä tukkivat röörit varmasti! vesilaitoksella näyttävä kokoelma

Miten sä pönttöön sen sait tippumaan? Mitäs sitten tehdään kun se ainoa side tai tamponi putoaa pönttöön? Kyllä sen huomaa, jos tamponi pönttöön tipahtaa. Ainut vaihtoehto jonka keksin on se, että se on tippunut jonnekin. Euron raikastimesta tulee todella kallis mikäli se joutuu pönttöön, sillä useimmissa. Kolme kirjettä ja mainospostia tippui matkan varrelle. Mulla ainakin laittovaiheessa on tippunut tamponi. Legendaarisin taitaa kuitenkin olla esikoisen pönttöön heittämä zhuzhupets hamsteri, joka jatkoi.

Puuttuu: tippui Vessanpyttyyn? Tai sitten se tippuu sinne jo siinä vaiheessa, kun istun alas. Pad 2 tippui lapselta kulma edellä maahan? WC- pönttöön – vältä viemäritukos. Tuo Digishopin teknikolle laitteesi niin ongemat korjaantuu edullisesti ja varmasti. Groteskin toimittaja tutki, mitä muuta kuin paskaa joutaa pöntöstä alas. Käyttö saattaa olla aluksi helpompaa, jos on käyttänyt tamponeja tai ollut yhdynnässä, mutta harjoittelemalla kuka vain voi käyttää kuppia.

Mielestäni myös ajatuksena on jotenkin epämiellyttävää hipsiä veriset tamponit. Meiltä löydät laajan valikoiman tulostus-, leikkuri-, kaiverrus- ja laminointilaitteita sekä monipuolisesti materiaaleja ja jälkikäsittelylaitteita. Järkyttävät kivut oli kuin supistelua! Tamponinkin kun sitten veti pois, niin verta oikein hulahti pönttöön:sad001. Puhetta kuukautissuojista – voiko tamponin kanssa uida? Naiset, ootteko koskaan kokeneet sitä, kun kuukuppi tippuu wc pönttöön? Olen käärinyt käytettynä tamponeja vessapaperiin ja piilottanut niitä. Vahauskone putosi jalan päälle – työnantajalle sakot.

TTT-lehden tilaajana pääset lukemaan lehden. Kaksi pikkupoikaa meni tavarataloon ja otti paketin tamponeja ja meni.