Tämän kauneusihmisen preppy talo ilmentää yksinkertaista tyyliä

Yksinkertainen, suoraviivainen ja hienostunut. Gregg Renfrew luottaa tähän yhdistelmään kaikilla elämänsä osa-alueilla: vaatekaapissaan, kodissaan ja yrityksessään, myrkytöntä kauneutta valmistavassa Beautycounter-merkissä. Greggin koti on sisustus, joka vastaa hänen asuaan: raidallinen T-paita, farkut ja kaulakoru. Dramaattiset mustat ja laivastonsävyiset korostusseinät ovat huoliteltu tausta, joka sopii kaikkeen ja ankkuroi aurinkoisen L.A. Ranchin. Suurikokoiset taideteokset ja keramiikka ovat kookkaita koruja. Greggin aiempi ura muodin parissa J.Crew’n ja Bergdorf Goodmanin kaltaisissa yrityksissä auttoi vahvistamaan hänen henkilökohtaista tyyliään ja itseluottamusta pitää siitä kiinni.

Mustaksi verhoillut tuolit ja tummanharmaa matto näyttävät ylellisiltä ja peittävät roiskeet. Vaalea puu ja karhea keramiikka estävät mustia seiniä tuntumasta liian virallisilta. Kultaiset korostukset sopivat vaalean puisen buffetin ja tuolien sävyyn.

Värit kohtaavat Tämän kauneusihmisen preppy talo ilmentää yksinkertaista tyyliä

Kultaiset valaisimet, huonekalujen jalat ja paksu runko sitovat huoneen yhteen. Vaskipunaiset jakkarat lämmittävät tummansinistä aksenttiseinää. Valtavat ikkunat päästävät sisään luonnonvalon sävyjä, jotka heijastuvat täysin valkoisesta palkkikatosta.

Katon väri Rauhallinen valkoinen (OC-22), Benjamin Moore

Heijastavat elementit. Tämän kauneusihmisen preppy talo ilmentää yksinkertaista tyyliä

Useimmilla olohuoneen esineillä on merkitystä Greggille. Thomas Fougeirolin kaksivärinen maalaus kertoo hänen rakkaudestaan taiteeseen. Seepran näköinen matto on peräisin Etelä-Afrikasta, jossa hänen miehensä kasvoi. Peiliseinä saa tilan tuntumaan suuremmalta ja valoisammalta.

Perheen hengailupaikka Tämän kauneusihmisen preppy talo ilmentää yksinkertaista tyyliä

Saarekkeen puoliksi butcherblock, puoliksi harmaa kivitaso on tyylikäs ja kestävä. Se joutuu kovaan testiin lauantaiaamun smoothien tekosessioissa. Jokaisessa huoneessa on mustia korostuksia. Keittiössä ne ovat valaisimet ja hanat.

Lisävarusteena viihtyisä Tämän kauneusihmisen preppy talo ilmentää yksinkertaista tyyliä

Suuri peili, joka on ripustettu sinne, missä luulisi näkevän taideteoksen, saa perhehuoneen tuntumaan suuremmalta ja valoisammalta. Harmaakuvioinen sektionaali kestää väkijoukkoa peli-iltana. Oranssit aksentit täydentävät tummansinisiä seiniä ja seinäkoristeita. Kivitakka lämmittää tilaa.

Naisellinen tyylikkyys Tämän kauneusihmisen preppy talo ilmentää yksinkertaista tyyliä

Tyttöjen makuuhuoneeseen tuovat hauskuutta suuret laivastonsiniset ja valkoiset graafiset tapetit. Vaaleanpunaiset korostukset tuovat tyttömäistä tunnelmaa. Mustat laatikonvetimet ja verhotanko sitovat tämän huoneen suunnittelun muuhun taloon.

Vuosituhannen vaihteen vaaleanpunainen on kodin kuumin sävy.

Pako ulos Tämän kauneusihmisen preppy talo ilmentää yksinkertaista tyyliä

Tämä aikoinaan autokatoksena toiminut ulkoruokailutila on yksi perheen suosikkitiloista. Tämä huone antaa tunteen siitä, että olet maalla (vaikka se on keskellä Los Angelesia). Karu pöytä ja antiikkiset tuolit antavat tilaan kuluneen ja tutun tunnelman. Kestävä vintage-kilim toimii suurikokoisena taideteoksena.