Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Kolme vuotta sitten Tamara ja Ron Bailey ostivat vuoden 1964 A-framen Big Bear Cityn vuoristokaupungista Kaliforniasta. Suunnitteluun perehtynyt pariskunta (Bailey on maahantuontiliikkeen luova johtaja, ja Bailey maalaa käsin kylttejä ja seinäkoristeita One Red Buffalo -yritykselleen) päivitti kotinsa itse.

Heillä oli hauskaa täyttää huoneet graafisesti särmikkäillä kylteillä ja ulkoilulöydöillä, jotka tuovat Tamaralle mieleen lapsuuden lomat kansallispuistoissa. Hän ja Ron hyppäävät polkupyöriinsä ja ajelevat ympäri kaupunkia pysähtyen autotallien ja kiinteistöjen alennusmyynneissä toivoen löytävänsä uuden helmen sisustukseensa. Mökki on mahdollistanut niin luovan ilmaisun, että metsästys on hauskaa riippumatta siitä, mistä he etsivät.

Asettelutuki Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Pariskunta sai ruokailutilaa repimällä kaapin pois ja käyttämällä sitten työtason uudelleen pöydän luomiseksi, jossa on tukipalkin ympärille sopiva leikkaus. Uusi pöytä on myös hyvä paikka pelata korttia tai lautapeliä. Punaiset turkkilaiset matot ja vintage-kyltit tuovat väriä tilan neutraaliin suunnitteluun.

Vanhentunut antiikki Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Taustalevy on tehty uusista kattolaatoista, joita pariskunta vanhentaa vetyperoksidilla ja suolalla ennen tiivistämistä. Valkoinen esiliina-allas antaa keittiölle maalaistalon ilmeen, samoin kuin yläpuolella oleva vintage-maalaismarkkinoiden kyltti. Tummat kaappilaitteistot heijastavat tummia aksentteja koko mökin suunnittelussa.

Kaksikäyttöinen Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Monikäyttöiset kappaleet ovat ratkaisevan tärkeitä pienen mökin asuttavuuden kannalta. Olohuoneen penkki toimii sohvapöytänä, ja sen voi vetää ulos lisäistuimeksi. Sinisen jakkaran laatikossa säilytetään pelikortteja, ja tuolin vieressä olevassa piknik-korissa säilytetään pelejä. Tuolin tyynyjä peittävät 1970-luvulta peräisin olevat leirihuovat, jotka tuovat lisää rakennetta ja lämpöä.

Decoy Decor Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Kulunut turkoosi sivupöytä lisää mökin antiikkista charmia. Vintagekalastuksen houkutuslintu vihjaa Tamara ja Ron Baileyn mökin metsäiseen teemaan. Vieheet ovat yksi Tamaran suosikkikeräilyesineistä.

Täydellinen sekoitus Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Tamara ei ole kirpputoripuristi. Hän sekoittaa mielellään vanhaa ja uutta, kuten hartsihirvenpäätä, jossa on intiaanileipävarastotölkkejä ja sään jäljiltä maalattu kaappi. Kuluneet puiset airot ovat täydellinen sisustus pitkiin, kapeisiin tiloihin, kuten ovenkarmeihin.

Kerrostetut liinavaatteet Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Tamaran kaava A-kehikon vuodevaatteille on yksinkertainen: valkoinen matelassé-peitto, joka on verhottu villaisella leiripeitteellä. Vierashuoneen peitto on 1930-luvun pistehuopa Orr Felt & Blanket Co:lta. Huovan ja maton raitakuvioiden ja värien vaihtelut lisäävät visuaalista mielenkiintoa.

Uudelleenkäyttö Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Tamara käytti autotallimyynnistä löytynyttä kaapin ovea kehystääkseen vierashuoneessa olevan Santa Fe -rautateiden mainosjulisteen. Maalipintainen metallipenkki ja kanisteri täydentävät tilan luonnollisia puukuvioita.

Henkilökohtainen kokoelma Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Partiolaisten muistoesineet viittaavat pariskunnan Eagle Scout -poikaan, ja tämä kirja herätti Tamaran kiinnostuksen A-kehyksiä kohtaan. Tällaiset vintage-löydöt kulkevat läpi kodin ja tekevät suunnittelusta kodinomistajien ja heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaisen.

Galleriaseinä Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Teksasin kirpputoreilla käydessä löytyi mökkikyltti ja aaltopellistä tehty karhu, jotka nyt koristavat seinää portaikon vieressä. Näiden kappaleiden ruosteinen ja kulunut rakenne korostaa luonnollista puukattoa ja portaita.

Kalaan mennyt Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Tamara nappasi tämän kalastuskonepellin Coburgin vintage- ja antiikkimessuilta Oregonista, jossa hän on löytänyt onnekkaasti rannikkoteemaisia esineitä. Se on ankkurina vieheiden näytteessä, jonka hän mattaili säkkikankaalle ja kehysti.

Party Pit Tämän A-kehikon sisustus perustuu vintage-löytöihin ja DIY-päivityksiin.

Luodakseen viihtyisän ulkoilmakodin pariskunta valoi betonisen tulipesän ja ympäröi sen sitten sängyllä, joka on tehty talteenotetusta terassin puusta, ja 20 dollarin parilla autotallimyynnistä ostetulla Adirondack-tuolilla. Puukannot toimivat jakkaroina ja sivupöytinä, ja retkeilypeitto muuttaa sängyn tyynyn mökin tyylikkääksi korostukseksi.