Tämä viktoriaaninen koti esittelee modernien ja vintage-löytöjen yhdistelmän…

Kun Emily ja Dan Kirschner aloittivat River Forestissa, IL:ssä sijaitsevan talonsa etsinnän, he tiesivät, että keksimäiset ratkaisut eivät riitä. Vuoden 1880 viktoriaaninen talo, johon he päätyivät, on lyijylasi-ikkunoineen ja alkuperäisine jyrsintöineen kaikkea muuta kuin viktoriaaninen. Se oli kuitenkin myös maalattu terrakotan sävyihin, eikä se sopinut pariskunnan unelmiin, jotka koskivat puhdasta ja modernia (Danin mielestä) ja sielukasta, kerättyä eikä liian täydellistä (Emilyn mielestä).

Auttaakseen heitä saavuttamaan visionsa – ja varmistaakseen, että talo oli käytännöllinen ja mukava neljälle lapselle ja koiralle – he kääntyivät suunnittelija Megan Opelin puoleen. "Emily ei halunnut talon näyttävän ’hetkessä sisustetulta’", Opel sanoo, "eikä hänellä ollut kiire." "Hän ei halunnut, että talo näyttää ’hetkessä sisustetulta’." Ajan mittaan Opel auttoi kuratoimaan pariskunnan inspiraatioita ja kokoelmia ja yhdistämään ne koko talon laajuiseen pohjaan, joka koostuu kermanvalkoisesta maalista, mustista aksenttikappaleista ja muutamista harkitusti valituista, erityisen kestävistä nykyaikaisista huonekaluista.

Tämä viktoriaaninen koti esittelee modernien ja vintage-löytöjen yhdistelmän...Dan Kirschner vaimonsa Emilyn, lastensa Chloen, Even, Andrew’n ja Madeleinen sekä koiransa Izzy kanssa. Nathan Kirkman

Emily on itseoikeutettu vintage-rakastaja ja, kuten hän itse sanoo, "Facebook Marketplace -pakkomielle". Hänen miehensä Dan puolestaan suosii modernimpaa designia. He määrittelevät yhdistetyn ilmeensä pariisilaiseksi: Sekoitus eri aikakausien ja tyylien antiikkiesineitä kerroksittain heidän kotinsa tyylikkään arkkitehtuurin päälle.

Dan suosii selkeälinjaisia moderneja esineitä, kuten eteisen suurta riipusta ja Eamesin Hang-It-All-vaatetankoa; molemmat ovat mustia jäljitelläkseen alkuperäistä ulko-ovea ja lyijylasisia sivuikkunoita.

Tämä viktoriaaninen koti esittelee modernien ja vintage-löytöjen yhdistelmän...Nathan Kirkman

Jotta kokoelmat tuntuisivat yhtenäisiltä ja jotta huoneiden välille saataisiin virtausta, Opel luotti kermanvalkoisen, mustan ja taupen (joka on otettu käyttöön ruokasalin matossa sekä messinki-, nahka- ja puuosissa) tiukkaan palettiin.

"Jos jokainen esine on vintagea, talo voi näyttää antiikkikaupalta", Opel sanoo. Esimerkiksi ruokasalin yhdistelmä antiikkikristallikruunusta, räätälöidystä jalustapöydästä ja Eames-ruokapöydän tuoleista: jotakin vanhaa, jotakin uutta, jotakin modernia (ja myös pyyhittävää). Todellakin onnellinen avioliitto.

Kun Opel etsii jotain erityistä, hän kehottaa paikallisia antiikkikauppiaita pitämään silmällä. Näin tämä 1930-luvun lelukaupan vitriini päätyi tänne.

Tämä viktoriaaninen koti esittelee modernien ja vintage-löytöjen yhdistelmän...Nathan Kirkman

Opel modernisoi alkuperäisen veistetyn takan valkoisella maalilla ja uudella mustalla marmorilaatalla – loistavaa ja kontrastikasta päivitystä aiempaan pehmeään harmaaseen.

Megan Opel, suunnittelija.

"On ok kokeilla asioita eri huoneissa ja katsoa, mikä toimii. Neutraaleilla sävyillä sisustamisen kauneus on siinä, että et ole sidottu määrättyihin suunnitelmiin."

-Megan Opel, suunnittelijaTämä viktoriaaninen koti esittelee modernien ja vintage-löytöjen yhdistelmän...Nathan Kirkman

Koko talo, mukaan lukien alkuperäiset veistetyt puiset portaiden kaiteet, sai uuden maalikerroksen: Buttermilk Restoration Hardware -liikkeestä. "Hyvin kermainen valkoinen sopii hyvin vanhaan kotiin, jossa on korkeat katot", Opel sanoo. "Kirkkaampi valkoinen olisi näyttänyt steriililtä."

Hän yhdisti ikonisen Nelsonin korokepenkin ja riekaleisen vintage Oushak -maton toisiinsa luodakseen "viileän jännitteen" ja varusti portaikon graafisilla mustavalkoisilla maalauksilla. Kun Opel etsii vintage-mattoja netistä, hän keskustelee myyjän kanssa varmistaakseen, että kappale on vintagea (eikä vain vintage-tyylinen), ja pyytää lisäkuvia tai jopa videoita valinnoistaan.

Tämä viktoriaaninen koti esittelee modernien ja vintage-löytöjen yhdistelmän...Nathan Kirkman

Opel määritteli uudet tukevat sohvat (joissa on tahrankestävä kangas), matot ja valaisimet, jotta ne kestäisivät pitkän matkan vilkkaasti liikennöidyssä perhehuoneessa. Hän sekoitti siihen vintage-sohvapöydän marmoripinnalla ja pari ottomaania, jotka hän löysi Etsystä ja päällysti uudelleen, jotta ne sopisivat yhteen uuden takan reunuksen kanssa. "Tyynyjä varten haluan käyttää suunnittelijan kankaita", Opel sanoo, "sitten ostan vetoketjut ja reunukset verkosta ja tuon kaikki tarvikkeet kuivapesulan räätälille ompelemaan noin 25 dollarilla." "Tykkään käyttää tyynyjä, mutta en ole varma, että ne ovat oikeat", Opel sanoo.

Emily Kirschner, kodinomistaja

"Rakastan sisustamista ja muotoilua – se on rakkauden osoitus perheelleni."

– Emily Kirschner, asunnon omistaja.

Opelin tunnusomainen muotoilutapa on esillä takan äärellä: erittäin korkea antiikkinen peili, jota reunustavat lehtimaljakko ja veistokselliset esineet. Täytä maljakko niin, että useimmat varret ovat enintään noin kaksi kolmasosaa peilin korkeudesta. Sekoita muotoja: laatikoita, veistoksellisia kirjatukia (katso nahkasidottuja kirjoja myynneistä) tai kulhoa, jossa on lasihelmiä.

Tämä viktoriaaninen koti esittelee modernien ja vintage-löytöjen yhdistelmän...Nathan Kirkman

Musta spindelsänky (uudehko Jenny Lind) on pedattu Opelin go-to-tyylillä: tavalliset valkoiset lakanat ja pussilakana, jossa on pari eurotyynyä (king-vuoteessa käytä kolmikkoa, vastapäätä), yksi lantiotyyny ja taiteltu peitto. "He voivat helposti vaihtaa peittoa ja tyynyjä, joten huone voi kasvaa hänen mukanaan ajan myötä", Opel sanoo.

Mäntylattia oli maalattu tummanruskeaksi, joten pariskunta ei pelännyt maalata sitä uudelleen valkoiseksi. "Nyt se tuntuu siltä kuin olisit taiteilijan työhuoneessa", Emily sanoo.

Tämä viktoriaaninen koti esittelee modernien ja vintage-löytöjen yhdistelmän...Nathan Kirkman

"Danin tyyli on ultramoderni ja Emilyn romanttisempi", Opel sanoo. Hän pehmitti heidän tyylikkään mustan rautakattosänkynsä (joka on jäänne heidän entisestä kodistaan) pörröisellä puuvillapussilakanoilla, hienovaraisesti kuvioiduilla tyynyillä ja kerroksellisilla matoilla. Opel käyttää koko talossa juuripuuta, joka tuo tunnelmaa ranskalaiseen dekoon. "Taatusti jokaisessa kappaleessa on oma ainutlaatuinen kuvio", hän sanoo.